Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děj

3. 1. 2013

 Hlavním hrdinou je Sebastian Valdez. Má krásnou snoubenku Monu a je úspěšným podnikatel. Jeho život se zhroutí ve chvíli, kdy v den svatby zahyne Mona při autonehodě.

 

Sebastian se zhroutí a uzavře se do sebe. Po pár dnech se rozhodne, že daruje Moniny orgány. Její srdce dostane dívka jménem Olivie. Olivie je provdaná za Lysandra. Ten ji však nemiluje a udržuje milostý poměr s její sestrou Elisou.

 

Sebastianovi se zjevuje anděl Mony, který mu radí aby našel dívku, která dostala její srdce a aby nepromarnil šanci být šťastný.

 

Sebastian se vydá do nemocnice sv. Lucie, kde se Olivie zotavuje po náročné operaci. Vejde do jejího pokoje a na první pohled se do ní zamiluje. Sebastian se cítí zvláštně, ví, že v téhle dívce žije srdce jeho milované Mony.

 

Olivie a Sebastian se potají scházejí. Vášnivě se spolu milují. Po jednom milování se Sebastianovi zjeví Mona a varuje před nebezpečím, které mu hrozí. Lysandr zjistí, že Olivie má milence a rozhodne se ho zabít. Pohraje si s brzdami jeho auta. Sebastian v zatáčce dostane smyk a narazí do stromu. Ve vážném stavu je převezen do nemocnice, kde u něj bdí Olivie.

 

Elisa mezitím zjistí, že Olivie dostala Monino srdce a řekne to Lysandrovi. Olivie u Sebastianovo lůžka přemýšlí, kdo byla ta žena od které dostala srdce. Pomocí své kamarádky Pilar pátrá po neznámé ženě. Mezitím se Sebastian probere z komatu, ale nic si nepamatuje - jen Monu. Olivie je zklamaná, že si na ní nepamatuje a v zoufalství se vyspí s Lysandrem.

 

Lysandr ji sdělí, že Sebastian si s ní začal jen proto, že ona dostala srdce jeho snoubenky Mony. Olivie je neštastná, je ji jasné, že s ní byl Sebastian jen proto, aby mohl být nablízku Moně, jejíž část v ní žila. Olivie se rozhodne na rok odjet s Lysadnrem do Evropy.

 

Sebastian hledá Monu. Nevěří, že je mrtvá. Jeho sestra Vivian mu přinese výstřižek ze dne nehody. Sebastian se s pláčem zhroutí do křesla a v záchvatu si podřeže žíly. Viviana ho nechá zavřít do sanatoria. Uplyne rok. Sebastian konečně uvěřil smrti Mony, i díky tomu, že se mu nadále zjevovala v andělské podobě.

 

Olivie se vrací s Lysandrem a adoptovanou dcerou Claudií do Buenos Aires. Jednoho dne se prochází v parku a narazí na Sebastiana. Sebastian se na ni zadívá, políbí jí a řekne, že ví kdo to je, že si na ni vzpoměl. Viviana je z povzdálí pozoruje a je šťastná.

 

Olivie se i s Claudií stěhuje k Sebastianovi. Viviana mezitím pátrá po člověku, který málem připravil jejího bratra o život. Elisa mezitím zjistí, že to byl její milenec Lysandr, který málem zabil Sebastiana. Jde za Olivií a sdělí ji pravdu. Olivia ji nejprve nevěří, ale když ji Elisa ukáže důkazy, tak uvěří. Elisa ji poprosí o odpuštění. Sestry se obejmou.

 

Druhý den do domu vtrhne zuřivý Lysandr. Sebastian a Lysandr se perou. Najednou někdo Lysandra uhodí do hlavy. Je to Elisa. Lysandr se na ní podívá a se slzami v očích padá k zemi a po pár minutách umírá.

 

Sebastian je hodně zmlácený a nad jeho tělem se sklání Olivia a Viviana. Sebastianovi se zjeví Mona a dá mu sílu žít dál. Sebastian otevře oči a políbí Olivii.

 

Po roce se Sebastian a Olivie berou při velké svatbě v kostele. Viviana taky našla svou lásku - zamilovala se do mladšího bratra Mony, který se vrátil ze studií v Evropě. Elise se narodil Lysandrův syn Bruno.

 

Sebastianovi a Olivii se narodila dcera Mona. Spolu také vychovávali Oliviinu dceru Claudii. Sebastianovi se přestala zjevovat Mona poté co se s ní definitivně rozloučil a nechal ji odejít.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář