Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy k AJM

3. 1. 2013

 

Sebastian Valdez - Bohatý a úspěšný podnikatel. Má krásnou snoubenku Monu, kterou velmi miluje. V den svatby však Mona zahyne a on se zhroutí. Seznámí se s Olivií, ženou, která dostala Monino srdce. Do Olivie se zamiluje. Má vážnou autonehodu, po které je v komatu. Na rok ztratí pamět a nepamatuje si nic kromě Mony. Překoná mnoho překážek, aby mohl být s Olivií. Vezme si Olivii a mají dvě dcery Monu a Claudii. 

Mona Elizondo - úspěšná právnička a snoubenka Sebastiana. V den svatby zemře při autonehodě. Po smrti se Sebastianovi zjevuje v podobě anděla a chrání ho svoji láskou. Provází ho při důležitých událostech jeho života a drží nad ním i nad jeho blízkými ochrannou ruku.

Olivia Lopez de la Cruz - desingnérka. Od dětství trpí vážnou nemocí srdce. Po smrti Mony dostane její srdce a zamiluje se do Sebastiana. Je vdaná za Lysandra, který ji týrá. Lysandrovi porodí dceru Claudii. Má sestru Elisu, kterou má ráda, ale trápí ji, že ta ji nemá ráda. Nakonec se za Sebastiana provdá a mají spolu dceru Monu.

Lysandr de la Cruz - zkorumpovaný politik. Je manželem Olivie a milencem Elisy. Je velmi krutý. Udělá spoustu podlých věcí a neštítí se ani vraždy. Snaží se rozdělit Olivii a Sebastiana. Zabil obě manželky svého bývalého kamaráda Ariela. Nakonec je zabit Elisou.

Elisa Odetto de Lopez - nevlastní sestra Olivie. Vždycky ji všechno záviděla. Byla vdaná, ale manžela opustila. Je milenkou a komplicem Lysandra. Po čase však pochopí co je Lysandr doopravdy zač a přidá se na stranu své sestry. V sebeobraně zabije Lysandra. Porodí syna Bruna, kterého vychovává její matka.

Pilar Ledezma - Nejlepší kamarádka Olivie. Pomáhá ji pátrat po ženě, jejíž srdce dostala. Má smůlu v lásce - obě její manželství skončila rozvodem. Má autistickou dceru Lindu. Do života ji vstoupí Ariel, který ji však nejprve jen využije. Po čase si však uvědomí, že Ariel je její osud a dává mu druhou šanci. Za Ariela se provdá.

Viviana Valdez - Sebastianova mladší sestra. Je finanční ředitelkou jeho firmy, po jeho zhroucení se stává prezidentkou firmy a snaží se ji všemožně zachránit od krachu. Svému bratrovi je velkou oporou. Vůbec nemá čas na svůj osobní život, je velmi upjatá. Její velkou vášní je pomáhat opuštěným dětem. Odmítá všechny své nápadníky. Jednomu však nedokáže odolat, jmenuje se Jorge Elizondo a je to její osudový muž. Za Jorgeho se provdá.

Jorge Elizondo - Monin mladší bratr. Pracuje jako právník. Po smrti své sestry Mony (na kterou byl velmi fixován) odjel do Evropy, kde se živil jako muzikant. Nedaří se mu v lásce, je to věčný smolař, který se zoufale snaží najít lásku. Po návratu z Evropy nastupuje jako právník do Sebastianovi firmy. Do cesty mu vstoupí Viviana, jeho životní láska, i když cesta k jejímu srdci nebude jednoduchá. Nakonec si vezme Vivianu za ženu.

Ariel Gonzales - Bývalý kamarád a společník Lysandra. Na svůj věk prožil několik tragédií - byl dvakrát ženatý a obě jeho manželky zabil Lysandr, ztratil svoji sestru a ochrnul mu syn. Když se dozví, kdo zabil jeho manželky, tak využije Pilar, aby se dostal blíž k Lysandrovi. Připraví Lysandra o firmu. Uvědomí si, že jeho láskou je Pilar a proto ji prosí o odpuštění. Nakonec si vezme Pilar za ženu.

Paola Gonzales - Mladší sestra Ariela. Ztratila se při sněhové bouři v Alpách. Vrátí se do Arielova života, pamatuje si však jen Ariela a nic víc. Snaží se si na vše vzpomenou za pomoci Ariela. Poté co se jí vrátí pamět, zjistí, že její manžel zahynul. Zhroutí se a je velmi smutná. Pomáhá Arielovi s péčí o jeho ochrnutého synka Ericka. Chuť do života ji vrátí Teobaldo, mladý sympatický stavitel, za kterého se provdá.

Teobaldo Montero - Stavební inženýr. Do Caracasu přijel stavět hotel. Jednoho dne najde na ulici zmatenou Paolu a vezme ji k sobě domů, kde se o ni postará. Skrývá tajemství, které nechce aby bylo odhaleno. Nakonec jeho tajemství vyjde najevo. Je bývalým manželem Pilar a otcem Lindy. Zamiluje se do krásné a energické Paoly. Po pár měsících zjistí, že je vážně nemocný a bojí se, že zemře. Díky úspěšné léčbě ( kostní dřeň mu daruje jeho bývalá žena Pilar) se uzdraví a bere si svoje lásku Paolu.

Výsledek obrázku pro Michael Ronda

Iván Gonzales - syn Ariela. Po smrti své matky vyskočil z okna a zůstal ochrnutý, je na vozíku. I přesto je veselý a má rád hudbu a kreslení. Má velmi rád svého otce a stále truchlí nad ztrátou své tety Paoly. Velmi si oblíbí Pilar, nenávidí Lysandra, který mu zabil matku. Podstoupí několik operací, díky kterým zase chodí.

Výsledek obrázku pro Fernanda Urdapilleta

Linda Ledezma - dcera Pilar. Je autistka a má sklony k depresím, dva roky strávila v sanatoriu pro duševně nemocné děti. Neustále pátrá po svém otci - je šťastná, když se v jejím životě objeví, ale trvá ji dlouho než si na něj zvykne. Její zdravotní stav se zlepší.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář