Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děj

11. 3. 2013

 Tento příběh vypráví o mladém bohatém statkáři Joaquinovi Lorenzovi. Žije na rpzlehlém ranči, který zdědil po svém otci. Spolu s ním tam žije jeho matka Augustina a jeho mladší sestra Eleuteria, zvaná Ella. Joaquin má krásnou snoubenku Antonii, kterou ovšem nemiluje a je s ní jen proto, aby zapoměl na smrt své první ženy Evelyn.

Ke svým 33. narozeninám dostane od Antonie vyhlídkový let po okolních horách. Joaquin se tedy vydá na vyhlídkový let. Jeho letadlo však  v husté mlze havaruje a on se ocitá na pokraji smrti. Když se o jeho zmizení dozví Augustina a Eleuteria, tak se zhroutí. Jediná, kdo má z jeho zmizení je Antonia, která si konečně může naplno užívat se svým milencem Amadorem.

Joaquin je v horách dva dny. Po dvou dnech ho náhodou objeví mladá dívka jménem Florencia, která však nikdo neřekne Flor. Flor mu ošetří rány a vezme ho k sobě comů, kde se o něj stará. Joaquin si nepamatuje nic ze své minulosti a je Flořinou nespoutaností a krásou velmi okouzlen. Oba se do sebe zamilují a tráví spolu všechen čas. Antonia se mezitím provdala za Amadora a stala se správkyní všeho majetku, Augustinu s Eleuterií nechala na statku bydlet, ale poskytla jim jen jednu místnost.

Joaquin se v horách naučí péct domácí chléb a stará se tam o zvíata, které Flor vlastní. Oba jsou spolu velmi šťastní a rozhodnou se, že se vezmou. Joaquin však omdlí a přitom se praští do hlavy. Flor je nešťastná, bojí se aby o Joaquina nepřišla. Joaquin se po chvíli probere a je v šoku, z toho kde je. Najednou si vzpoměl, že má snoubenku a matku se sestrou. Rozhodne se, že se vrátí do města. Flor naposledy políbí, dá ji svůj medailonek a odchází do města. Flor se za ním se slzami v očích dívá. 

Joaquin zazvoní u dveří svého ranče. Přijde mu otevřít Antonia a je v šoku, myslela si, že je mrtvý. Joaquin ji políbí ona ho však odstrčí. Po chvíli dolů sejde i Augustina, která svého syna nadšeně objímá a je moc ráda, že se jí vrátil. Joaquin se chce vrátit domů, ale Augustina mu se slzami v očích sdělí, že Antonia je připravila o všechno a navíc se vdala za svého milence. Joaquin je nešťastný, vyčítá si, že kvůli ní opustil Flor.

Flor se mezitím přestěhovala do města do chudinské čtvrti. Našla si práci jako kuchařka v jídelně pro chudé a má strach jak uživí své nenarozené dítě, které čeká s Joaquinem. Naštěstí si zapamatovala Joaquinovo adresu a tak se odhodlá za ním jít a říct mu o dítěti. Dojde tedy k jeho domu. U bazénu vidí opalovat Antonii, zeptá se ji na Joaquina. Antonia ji však odpovdí, že ona je jeho manželka a nemilosrdně ji vyhodí. Flor v slzách uteče. Před domem ji spatří Joaquin, který ji chce políbit, ona ho však od sebe odstrčí, dá mu facku a řekne, že už ho nechce nikdy vidět. Joaquin je jejím chováním zaskočen, jde za Antonií, ta mu řekne, že ji vyhodila z domu. Joaquin se neudrží a dá Antonii facku, to však vidí Amador, který vyběhne z domu a Joaquina zmlátí. On celý zmlácený jde za Eleuterií a svěří se ji se svým trápením, ona slíbí, že mu pomůže.

Eleuteria jde za svým kamarádem Juanem do chudinské čtvrti a prosí ho, aby ji pomohl najít jednu dívku, Juan váhá, zda má Elle pomoci, protože ji nemůže zapomenout, že ho nechala kvůli jinému. Nakonec však souhlasí.Eleuteria je mu vděčná a vtiskne mu polibek na rty. Joaquin se zatím užírá vzpomínkami na Flor, nemůže z hlavy vyhnat myšlenky na její krásné rty. 

Eleuteria po chvíli přinese Joaquinovi Flořinu adresu a on se za ní hned vypraví. Flor stojí uplakaná uprostřed silnice a přeje si zemřít, chce aby ji porazilo auto. Joaquin dorazí na poslední chvíli a strhne ji na stranu. Flor se dá na útěk, Joaqun ji však dohoní, vezme ji do náruče a na rty ji vtiskne vášnivý polibek.Oba jsou v sedmém nebi. Oba poté odejdou ruku v ruce do Flořina skromného domu a stráví spolu noc plnou vášně. 

Antonia zuří, že Joaquin nepřišel domů.Do pokoje za ni přijde Amador, který se s ní chce pomilovat. Ona se mu však jen vysměje a řekne, že si ho vzala jen proto, aby na Joaquin žárlil. Amadora to velmi rozzuří, dá Antonii facku a odejde z pokoje. Flor mezitím Joaquinovi oznámila, že spolu budou mít dítě, on je radostí bez sebe. 

Antonia se rozhodne, že se zbaví Flor. Rozhodne se tedy vydat do chudinské čtvrti. Do cesty ji však vstoupí Augustina. Antonia ji však srazí ze schodů, poté ji cestu zatarasí Eleuteria, kterou však omráčí ranou do hlavy. Antonia jede tedy za Joaquinem. Najde ho jak vaří v jedné restauraci v chudinské čtvrti. Antonia ho přede všemi zesměšní. Joaquin běží domů,aby ochránil Flor, tu už však doma nenajde. Najde je dům převrácený celý naruby. Antonia chce Joaquina svést, ale on ji od sebe odstrčí a řekne jí, že se mu hnusí a že jeho jedinou pravou láskou je Flor. 

Po chvíli zavolá Antonii Amador a řekne, že unesl Flor jako důkaz jeho lásky. Antonia přiváže Joaquina k posteli a píchne mu anestetika, aby ji nemohl jít hledat. Poté odejde za Amadorem. Joaquina však osvobodí Juan, kamarád Eleuterie. Joaquin mu řekne, co se stalo a oba se vydají hledat Antonii. Mezitím však Joaquinovi volá Eleuteria a řekne mu, co se stalo. Juan se okamžitě vydá za Eleuterií.

Amador a Antonia mezitím drží Flor v zajetí v opuštěném skladě za městem. Antonia Amadorovi řekne, že ho miluje a oba se vášnivě pomilují. Flor je přivazáná u židle. Snaží se si překlesat lano, ale nedaří se jí to. Antonia chytne Flor za vlasy a odvleče je ni na silnici, tam ji postaví doprosted silnice a Amadorovi přikáže, aby Flor přejel. Amador se toho však zalekne a řekne, že to není vrah. Antonia vytáhne pistoli a zastřelí ho. 

Joaquin mezitím zavolal policii, která mu pomáhá v pátrání po Flor. Je zoufalý a propadá beznaději. Najednou si vzpomene, že když bylo Antonii nejhůř, tak se jezdívala uklidňovat do bývalého skladu její rodiny. Řekne to policii a vydají se na místo. Mezitím Augustinu ošetřují v nemocnici, kde se o ní strachuje Eleuteria a Juan, který celou dobu drží Eleuterii za ruku. Augustina se podrobí operaci a Eleuteria čeká jak to dopadne. Juan ji vyzná lásku a oba se vášnivě políbí.

Antonia mezitím míří na Flor pistolí. Po chvíli dorazí Joaquin s policií. Antonia je obklíčená a nemá šanci utéct. Antonia střílí kolem sebe, jedna kulka jen těsně mine Flor a druhá trefí Joaquina do paže. Ten se v bolesti skáci k zemi. Flor se Antonii vysmekne a klekne si k Joaquinovi, kterého celou dobu drží za ruku. 

Antonia míří pistolí na Flor. Flor se jí jen bezmocně dívá do hlavně a řekne ji, aby střílela. Mazitím Antonii odzbrojí jeden policista a v poutech ji odvádějí do vazby. Joaquin s Flor spěchají do nemocnice. Tam už na ně netrpělivě čekají Eleuteria a Juan, kteří je vroucně objímají a jsou rádi, že je vidí. Po chvíli jim oznámí, že se budou brát. Augustina operaci zvládla, všichni se sejdou u jejího lůžka a dlouhé hodiny si povídají.

Po pár týdnech se koná velkolepá svatba Joaquina a Flor. Na svatbu přichází Eleuteria v doprovodu Juana, pod šaty se jí rýsuje bříško. Augustina se dala dohromady se svým bývalým manželem, který o ni mě velký strach. Flor a Joaquinovi se narodí dcera Cristina, po dalších dvou letech se dočkají ještě syna Samuela. Eleuterii a Juanovi se narodí dvojčata Maria a Chuy.

Flor a Joaquin se nastěhují do pěkného domečku v chudinské čtvrti, která přirostla Joaquinovi v srdci. Otevřou si tam restauraci. Eleuteria a Juan nastupují na univerzitu na studium desingu. Joaquin se cítí velmi šťastný po boku té, kterou miluje. Konečně poznal, že v životě záleží jen na pravé lásce a přátelství a to že je ten nejvzácnější poklad.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář