Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy

11. 3. 2013

 

Joaquin Lorenzo - 33letý úspěšný statkář. Má snoubenku Antonii. Při vyhlídkovém letu se ztratí v horách, kde potkává svoji osudovou lásku Flor. Poté co se mu vrátí paměť, tak se vrací do města. Když zjistí, že jeho snoubenka se vdala, tak ho to raní. Uvědomí si, že udělal chybu když opustil Flor. Stěhuje se do chudinské čtvrti, kde pracuje jako kuchař v jedné restauraci. S Flor se zase sblíží a uvědomí, že ona je jeho velkou láskou. Po překonání všech problémů si svoji Flor vezme za ženu. Narodí se jim dcera Cristina a syn Samuel. Žijí spokojeně v chudinské čtvrti, kde si otevřel úspěšnou restauraci.

Florencia " Flor" Salvador - 25letá švadlena. Po záhadné smrti svých rodičů žije v horách, kde se ji ujal potrhlý Mercucio. Zachrání život Joaquinovi, do kterého se zamiluje. Po návratu do města žije v chudinské čtvrti, kde pracuje jako kuchařka. S Joaquinem nechce mít nic společného, i když ho miluje. Kvůli žárlivosti Antonie si projde peklem. Zjistí také, že Mercucio je jejím skutečným otcem a že pochází z bohaté rodiny. Po vyřešení všech problémů se provdá za Joaquina. Narodí se jim dcera Cristina, po dvou letech přibyde ještě syn Samuel. Spokojeně žijí v chudinské čtvrti.

Antonia MonteRosa - 32letá právnička. Snoubenka Joaquina, kerého připraví o majetek. Je psychicky nemocná ( trpí maniodepresí, kterou zdědila po své matce) , ale svoji nemoc tají. Ubližuje Augustině a Eleuterii. Má milence Amadora, za kterého se provdá. Po čase ho začne nenávidět a začne svádět Joaquina, ale marně. Chce se zbavit Flor, neštítí se ničeho. Zastřelí Amadora. Nakonec je zavřena do vězení.

Eleuteria "Elle" Lorenzo - 25letá modelka. Je mladší sestrou Joaquina, kterého má velmi ráda. Má snoubence Roberta, který ji však zanedbává. Je si velmi blízká s Juanem, chlapcem z chudinské čtvrti. Je velkou oporou svému bratrovi, kterému pomáhá s jeho láskou k Flor. Je zraněna Antonií, když brání svoji matku. Nakonec pochopí, že její láskou je Juan a tak se s Robertem rozchází. S Juanem zasnoubí, přestěhuje se za ním do chudinské čtvrti a společně nastupují na univerzitu. 

Amador Montes - Milenec Antonie. Vezme si ji za ženu a společně připraví Joaquina o majetek. Antonií je posedlý a je ochotný udělat cokoliv, jen aby byla s ním. Zmlátí Joaquina. Unese Flor a trápí ji. Když odmítne Antoniin příkaz Flor zabít, tak je Antonií zastřelen.

Juan Cruz - Bývalý přítel Eleuterie. Po jejich rozchodu se velmi trápí, odmítá všechny nápadnice a věří, že se k němu Elle vrátí. Spřátelí se s Joaquinem a Flor, kterým je velkou oporou. Pracuje jako kuchař v jídelně pro chudé. Když Eleuterii zraní, tak je ji velkou oporou. Znovu ji vyzná lásku a dávají si druhou šanci. Zasnoubí se a nastupují na univerzitu ke studiu desingu.

doňa Augustina Vidal de Lorenzo - 50letá rančerka. Je matkou Joaquina a Eleuterie, které má moc ráda. Velmi dbá o svůj vzhled. Svým dětem je velkou oporou. Nemá v lásce Antonii. Velmi si oblíbí Flor, která ji připomíná ji v jejím věku. Je rozvedená a se svým bývalým manželem moc nevychází.Vše se změní, když kvůli Antonii bojuje o život. Se svým exmanželem Domenicem se usmíří a dává mu druhou šanci.

Výsledek obrázku pro Pablo Valentín

Mercucio - opatrovník Flor. Žije v horách, protože přišel o vše - o majetek a o manželku. Jen o dceru Flor ne. Vychovává ji, aniž ona by věděla, že je to její otec. Po odhalení pravdy se rozhodne získat zpět, vše o co přišel - včetně své ženy Lindy.Flor nadevše miluje.

Domenico Castro - 40letý podnikatel. Bývalý manžel Augustiny. Nevycházejí spolu. Po jejich rozvodu kvůli jeho závislosti na automatech se znovu oženil s Olivií, ta mu porodila syna Tobiase a zemřela. Domenico se začne znovu ucházet o Augustinino srdce, ale nebude to jednoduché. Když Augustina bojuje o život, tak bdí u její postele dnem i nocí. Nakonec dostane od Augustiny druhou šanci.

Linda Salvador - 48letá podnikatelka. Matka Flor a bývalá manželka Mercucia. Oba je opustila kvůli jinému muži a ještě ukradla svému manželovi majetek. Za svoji minulost se stydí a chtěla by napravit, co spáchala. Doufá, že ji osud do cesty sešle dceru Flor, kterou měla vždy ráda. Když se znovu setká s Mercuciem, tak se jí vrátí její silné city k němu. Srdce své dcery však bude muset dlouho dobývat, aby ji Flor odpustila. Nakonec s Mercuciem obnoví svůj manželský slib.

luciano

Roberto Bolívar - 30letý lékař. Snoubenec Eleuterie. Hodně času tráví v práci a Elle zanedbává. Neustále se s Elle hádá. I přesto Elle miluje a velmi ho raní, když se Elle začne scházet s Juanem. S bolavým srdcem odlétá pracovat do Evropy.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář