Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cirkusáci

8. 11. 2011

Anabella se byla jednoho večera podívat na cirkusovém představení a na první pohled se zamilovala do vrhače nožů Renza.  Renzo se zase zamiloval do ní. Oba se potají scházeli a milovali u vodopádů, protože Anabellina matka by nikdy nepřipustila, aby si její dcera vzala cirkusáka. Jednoho večera si Anabella sbalila své věci a utekla za Renzem.

Když Renzo uviděl Anabellu ve svém stanu, tak ji objal a vášnivě políbil. Anabella se však také zalíbila akrobatovi Ramonovi, do Renza byla už od dětství zamilovaná čarokrásná tanečnice Caroline. Ramon a Caroline se spolu spojili a přísahali, že je rozdělí.

Druhý den večer když se Renzo s Anabellou vrátili z procházky od vodopádů, tak Ramon zmlátil Renza a unesl Anabellu k sobě do stanu, kde ji brutálně znásilnil. Anabella celá vyčerpaná doběhla do Miguelova stanu, kde omdlela. Miguel ji odnesl k Renzovi.

Po probrání vypověděla co se stalo. Renzo se naštval a i když si ošetřoval tržn rány co mu způsobil Ramon, tak celý rozruřený vběhl do stanu Ramona a zmlátil ho.

Caroline, která zrovna byla v Ramonově stanu vzala jeho nůž a bodla Renza do břicha. Renzo se z posledních sil doplazil k Anabelle, kterou ošetřoval Miguel a po chvíli omdlel. Anabella začla plakat, protože Miguel ji řekl, že na Renzovo zranění nestačí. Zavolali lákařce Lucii. Renza ošetřila a když se k němu sklonila, tak si všimla řetízku, který dala před 25 lety na krk svému synovi, když ho jednoho deštivého večera hned po narození nechala v lese, kde ho našel Miguel.

Lucia omdlela. Po chvíli se probrala a řekla Miguelovi, že ona je Renzova matka a poté propukla v pláč. Miguel ji objal a slíbil jí, že ji s Renzem pomůže.

Renzo se po týdnu probral a vášnivě políbil Anabellu, která celou dobu bděla u jeho postele. Miguel a Lucia spolu trávili hodně času. Jednoho večera se bavili o tom tajemství a kolem stanu šel Renzo, který uslyšel to, že Lucia je jeho matka. Renzo s pláčem uteče a hrozně se opije a usne.

Do jeho stanu se potichu vkradou Caroline s Ramonem a unesou ho.  Ráno všichni Renza hledají, především Lucia, Anabella a Miguel. Anabella je nešťastná a chce se zabít, protože si myslí, že utekl od ní, ale Lucia ji přesvědčí, že ji Renzo miluje a že by ji neopustil.

Renzo mezitím trpí, protože Caroline s Ramonem ho mučí, nedávají mu vodu ani jídlo. Po čtyřech dnech se kolem prochází mladá dívka, která žije v džungli. Renzo ji spatří a začne volat o pomoc. Dívka se k němu rozběhne, ale do cesty se jí postaví Ramon. Dívka se shýbne pro kamen a uhodí ho do hlavy. Ramon padá k zemi, ale ještě předtím žádá Renza o odpuštění, poté umírá.  Pak se na dívku vrhne Caroline, dívka do ní však strčí a Caroline spadne ze skály.

Dívka doběhne k Renzovi a osvobodí ho. Renzo na ni zblízka pohlédne a zjistí, že je to jeho sestra Yadira, která se před lety ztratila v džungli. Oba se vroucně obejmou a vrací se do tábora.

Všichni je nadšeně vítají, hlavně Miguel, který svojí ztracenou dceru hledal den co den dlouhých 10 let. Svoji dceru vroucně objal, stejně i Renza. Poté se Renzo rozběhl k Anabelle a vášnivě se políbili. Po chvíli je vyruší Lucia, Renzo ji řekne, že ví to, že je jeho matka a oba se obejmou.

Yadira se provdala za klauna Cirstobala, do kterého byla celý život zamilovaná.Anabella se provdala za Renza a Miguel si vzal Luciu.

Po šesti letech měli Renzo s Anabello tři děti - Sandrine, Damiana a Hectora. Yadira a Cristobal vychovávali dvojčata Lejlu a Alexe. Renzo s Anabellou odešli od cirkusu spolu s Miguelem a Luciou. Novým náčelníkem se stal Cristobal. Renzo přijal jméno, které mu dala jeho matka když se narodil, přejmenoval se na Damiana Rizza a stal se z něj prezident rodinné firmy a Anabella se vrátila ke svému povolání lékařky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář