Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy

11. 1. 2013

 

Renzo/Damian Rizzo25letý vrhač nožů. Narodil se v bohaté rodině, ale jeho matka ho po narození odnesla do džungle, kde ho našel náčelník Miguel a vychoval ho jako syna. Miluje Anabellu. Je pobodán, později unesen. Usmiřuje se s matkou. Vezme si Anabellu a mají tři děti - Sandrine, Damiana a Hectora. Po šesti letech odchází s Anabellou, dětmi a s rodiči od cirkusu. Stává se z něj ředitel rodinné firmy.

Anabella Santoro 25letá farmářka. Pochází z bohaté farmářské rodiny. Jednoho dne uteče k cirkusu. Je brutálně znásilněna, chce se pokusit o sebeveraždu. Provdá se za Renza a mají tři děti - Sandrine, Damiana a Hectora. Odchází od cirkusu

Caroline 27letá tanečnice. Od dětství je posedlá Renzem. Spojí se s Ramonem. Pobodá Renza, později ho i unese. Umírá při pádu do propasti.

Ramon 31letý akrobat. Touží po Anabelle, brutálně ji znásilní. S Caroline má sexuální vztah. Od dětství nenávidí Renza. Spolu s Caroline Renza unese. Umírá po úderu kamenem do hlavy.

Miguel50letý náčelník cirkusu. Vychoval Renza, přestože to není jeho skutečný syn. Má ještě dceru Yadiru, která se v osmi letech ztratila v džungli. Je spravedlivý, čestný a věrný. Zamiluje se do Lucii. Po sňatku s ní odchází od cirkusu.

Yadira18letá tanečnice. V osmi letech zmizela v džungli. Zachránila svého bratra Renza. Po deseti letech se vrátila do cirkusu. Provdá se za klauna Cristobala a mají dvě děti - Lejlu a Alexe.

Cristobal - 20letý klaun. Nejlepší kamarád Renza. Od dětství miluje Yadiru, kterou si po jejím návratu bere za ženu. Mají dvě děti - dvojčata Lejlu a Alexe. Po odchodu Miguela se stává novým náčelníkem cirkusu.

Lucia Rizzo 45letá lékařka a podnikatelka. Skutečná matka Renza. V mládí měla poměr s milencem a poté co porodila Renza, odnesla ho do džungle. Zachrání mu život, když ho pobodají. Zamiluje se do Miguela, kterého si vezme. Odchází od cirkusu.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář