Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děj telenovely

5. 2. 2013

Hlavní hrdinkou je 20letá Liliana. Vyrůstá se svojí matkou a se svým strýcem. Liliana je zamilovaná do svého spolužáka Enriqua, ten ji však jen využívá a je s ní jen kvůli penězům. Liliana už od dětství pártá po svém otci, kterého nepoznala.


Jednoho dne na pláži, kde se opaluje s kamarádkou Alicii, pozná tajemného Marcose. Lilianě padne Marcos hned do oka, Marcosovi se Lilly také zalíbí. Druhý den po návratu ze školy dostane Lilly kytici růží a na lístečku je napsáno: Musím na Tebe myslet. Její matka Laura je zaskočená, bojí se o svoji holčičku.


V noci se do pokoje Lilly vkrade Marcos a vzbudí Lilly. Je překvapená, jak se k ní Marcos dostal. Marcos ji řekne, že na ní nemůže přestat myslet a políbí ji. Poté zase zmizí.


Lilly se usměje a poté s myšlenkami na Marcose usíná. Laura druhý den při nákupech narazí na Marcose. Je v šoku a málem omdlí. V Marcosovi poznala tajemného muže, který ji před lety vyhrožoval a unesl ji. Laura se dozví, že Marcos chodí s její dcerou. Laura ho varuje a dá mu jasně najevo, aby nechal jeji dceru na pokoji.


Laura přijde domu a Lilly ji oznámí, že se stěhuje. Laura ji to zakáže, Lilly se s matkou pohádá. Laura vrazí Lilly facku. Lilly se slzami v očích utíká z domu. Laura se v slzách zhroutí na křeslo. Do pokoje přiběhne Rolando, obejme Lauru a dá ji pusu do vlasů. Laura se na Rolanda podívá a řekne mu s kým Lily chodí. Rolando je naštvaný a vydá se hledat Marcose.


Lilly a Marcos si užívají svoji lásku. Lilly má pochybnosti, kvůli Marcosovi. Marcos si před Lilly klekne a požádá ji o ruku. Lilly je nadšená a souhlasí. Do bytu vrhne Rolando a dí Marcosovi pěstí. Lilly se před něj postaví a nechápe prčo to strýc udělal.


Rolando se na ni podívá a řekne ji, že Marcos je kriminálník a že to byl on, kdo před lety unesl její matku a kdo ji ubližoval. Také ji řekne, že je to kriminálník, který seděl za loupěž ve vězení. Liliana mu nevěří a spustí na Rolanda, že nemá právo, ji mluvit do života. Rolando to nevydrží a řekne ji, že je její otec. Marcos ho vyhodí. Lilly je zoufalá a brečí. Marcos ji potvrdí slova jejího otce, řekne ji, že kdysi ubližoval její matce. Svěří se, že ji miloval, ale ona dala přednost jinému a on začal pít a krást. Lilly mu vrazí facku a vrací se do domu své matky.


Laura je ráda, že se ji vrátila dcera. Lilly se však chová podrážděně a je na všechny agresivní, především na Rolanda. Lilly je nešťastná a myslí na Marcose, i když ji ublížil. Laura za ní přijde do pokoje, chce ji říct o tom, kdo je její skutečný otec. Lilly na ni však začne křičet, že už to ví a že ji ani Rolanda nechce vidět.


Do Acapulca se vrací Celia, bývalá přítelkyně Marcose. Zamíří do jednoho baru, kde se před lety seznámili. Marcos je opilý na baru a myslí na Lilly. Po chvíli si všimne Celie a s opovržením odejde pryč. Celia mu přísahá pomstu. Když jde Lilly druhý den ze školy, tak ji potají pozoruje Marcos. Marcose však pozoruje Celia a přísahá Marcosovi pomstu.


Celia si vezme pistoli, co má sebou, nasadí si kuklu a unese Lilly. Marcos se za neznámý únoscem vydá, ale únosce ho postřelí. Marcos celý zakrvácený dojede do domu Laury a Rolanda a oznámí jim, že jejich dcera byla unesená. Laura se zhroutí a Rolando s Marcosem se vydají Lilly hledat.


Celia drží Lilly v tmavé místnosti bez oken a týrá ji. Marcos a Rolando se po cestě usmíří. Marcos si najednou vzpomene, kdo je únosce. Vydají se za Celií a najdou postřelenou Lilly. V domě se objeví Celia s pistolí v ruce. Míří na Marcose, chce ho zabít. Do domu však vtrhne policie a Celii zatýká. Marcos ji ještě předtím stačí postřelit. Lilly se probere a skočí do náručí Rolandovi a řekne mu tati. Poté se vrhne do náruče Marcosovi, oba se vášnivě políbí. Rolando oba odváží do nemocnice.


Do nemocnice dorazí Laura, která se probrala z bezvědomí. Marcos bdí nad postelí Liliany. Laura ho však vyhodí z pokoje. Rolando se ho však zastane a řekne Lauře, že nebýt jeho tak by byl mrtvý, zachránil mu život a také ji řekne, že jejich dceru miluje.


Laura podá Marcosovi ruku na usmířenou. Po pár dnech je Lilly propuštěna a v kostele se vdává za Marcose. Rolando najde plačící Lauru. Obejme ji a oba se políbí. Laura však ucukne a utíká. Rolando ji však dohoní a řekne ji, že oni dva by si měli dát ještě jednu šanci. Svěří se jí, že ji nikdy nepřestal milovat. Laura ho políbí a ruku v ruce odcházejí z kostela.


Uplynou dva roky. Lilly s Marcosem mají syna Alfonsa. Marcos se stal majitel baru a Lily studuje vysokou školu. Laura a Rolando se znovu vzali a adoptovali si dceru Sandru.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář