Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy k DŠ

5. 2. 2013

 

 Laura Herrero de Ruiz - úspěšná podnikatelka. Matka Liliany. Byla vdaná za Rolanda, ale po pár měsících se rozvedli. Po rozvodu se nikdy neprovdala a žije jen pro svoji dceru, i když má snoubence Luise, kterého má ráda spíš jako bratra . Snaží se svoji dceru chránit před nebezpečím. Před lety prodělala dva potraty (hlavně kvůli Marcosovi, který ji unesl, protože do ní byl zamilovaný)a už nemůže mít děti. Je milá, přátelská, obětavá a nadevše miluje svoji rodinu. Po dvaceti letech si uvědomí, že nikdy nepřestala milovat Rolanda a dá se s ním zase dohromady. Po nějaké době se za něj provdá a adoptují si dceru Sandru.

 Rolando Ruiz - úspěšný podnikatel. Před dvaceti lety byl ženatý s Laurou, ale jejich manželství se kvůli jeho nevěře po pár měsících rozpadlo. Je pravým otcem Liliany, vydává se však za jejího strýce, protože ji nechce ublížit. Má rád luxus a potrpí si na luxusní oblečení, jeho vášní je sbírání hodinek. Po rozvodu se oženil s Adrianou, ale ta po pár měsících zemřela na leukémii. Po dvaceti letech si uvědomí, že pořád miluje Lauru, ale svoji druhou šanci si bude muset zasloužit. Vezme si ji za ženu a adoptují si dceru Sandru.

 Liliana „Lilly“ Herrero de Ruiz - Dcera Laury a Rolanda. Od dětství trpí psychickými problémy, je labilní. Je posedlá hledáním otce. Má hudební nadání, hraje na kytaru. Zamiluje se do Marcose, postupem času odhalí jeho pravou tvář a minulost. Vrací se k matce a dozví se kdo je její otec. Její chování se mění, je nesnášenlivá, agresivní a útočná. Je unesena, týrána a postřelena Celii. Nakonec se za Marcose provdá a mají syna Alfonsa.

 Marcos Santana - zkrachovalý podnikatel. Před lety byl zamilovaný do Laury, po jejím odmítnutí ji však vyhrožoval a nakonec ji unesl, kvůli němu potratila dítě. Stal se alkoholikem a zasnoubil se s krásnou, ale nebezpečnou Celii. Při jedné akci ho zadržela policie a na deset let ho odsoudili do vězení. Po návratu z vězení se zamiluje do Liliany a chce s ní začít nový život - jejich vztah však projde mnoha překážkami. Zachrání život Rolandovi. Vezme si Lilly a mají syna Alfonsa.

Výsledek obrázku pro Nerea Garmendia

 Celia Wood -  striptérka. Byla snoubenkou Marcose, ale když ho zavřeli, tak utekla i s ukradenými penězi. Provdala se za bohatého právníka, kterého však podváděla, okradla exmanžela o peníze. Po letech se vrací zpátky do Acapulca s úmyslem získat zpátky Marcose, ten ji však odmítá. Lilianě a Marcosovi dělá ze života peklo. Unese Lilly, postřelí ji. Nakonec je zavřena na doživotí.

 doňa Ester Montana de Ruiz - matka Rolanda. Je přátelská, má velmi ráda Lauru a svoji vnučku. Nenávidí Marcose, za to jak ublížil její rodině a snaží se ho všemi prostředky zničit. Onemocní leukémií. Při jedné návštěvě u lékaře se seznámí se sympatickým právníkem Danielem, který si přišel vyzvednout výsledky své dcery. Zamiluje se do něj, ale má strach, že kvůli jejich věkovému rozdílu jejich vztah nevydrží. Nakonec se za Daniela provdá.

 Daniel Morante -  úspěšný 40letý právník. Je vdovec a má dospělou dceru Amandu, která trpí leukémií, velmi ho to trápí a je schopen všeho, jen aby se uzdravila. Kdysi hájil Marcose. Sblíží s Ester, které je oporou při jejím těžkém životním období. Daniel se do Ester zamiluje a ožení se s ní.

 Amanda Morante – 20letá dcera Daniela. Je přátelská, milá, ale také velmi zahořklá a trpí silnými depresemi. Léčí se z leukémie a je ve stejné nemocnici jako Ester, je velmi negativistická a bojí se, že zemře. Velmi ji ranila smrt její matky. Je závislá na svém otci, zpočátku nenávidí Ester, ale postupem času si k ní nalézá cestu a jsou z nich přítelkyně. Nakonec se zamiluje do Enriqua, který chodí navštěvovat Ester.

 

Výsledek obrázku pro Jose Luis García

Jaime Duarte - 20letý přítel Liliany. Nemiluje ji a je s ní je pro peníze. Po jejich rozchodu si uvědomí, že ji miluje a chce ji získat zpátky, všechny jeho pokusy jsou však marné. Má velmi rád Ester, která mu připomíná jeho zesnulou matku, chodí ji navštěvovat do nemocnice. Zamiluje se do Amandy, ona ho však odmítá kvůli své nemoci. Jaime je ji však velkou oporou a dělá vše, aby si ji získal. Nakonec se do něj Amanda zamiluje. Usmíří se s Lily. 

Výsledek obrázku pro Carla Cardona

Alicia Duarte - 19letá nejlepší přítelkyně Liliany. Je mladší sestrou Enriqua, se kterým se často hádá, i přesto ho však má ráda a udělá pro něj cokoliv. Jako jediná podporovala vztah Lily a Marcose, byla jejich spojencem. Nerozumí si se svojí nevlastní matkou, i když se o to snaží. Má velmi ráda Ester, připomíná ji její zesnulou matku. Po Lilyně svatbě odlétá do Paříže, pracovat jako modelka.

Výsledek obrázku pro Paulo César Quevedo

Octaviano Duarte - 38 let. Otec Jaimeho a Alicie. Své děti má velmi rád, ale odcizil se jim, když si vzal Tifanny - svojí současnou ženu. Je hodný, obětavý a už dlouhá léta se přátelí s Laurou a Rolandem. Po čase pochopí co je Tifanny zač a rozvede se s ní. Zamiluje se do Lauřiny sestry Daniely. Nakonec opět nalézá cestu ke svým dětem a usmiřuje se s nimi. Danielu si vezme za ženu.Adoptují si dvě děti - Luise a Linu

Výsledek obrázku pro Elsa Navarette

Tifanny Gonzáles de Duarte - 30 let. Je manželkou Octaviana a nevlastní matkou jeho dětí. Je povrchní a snobská. S manželem je jen pro peníze - pochází z velmi chudé rodiny a žila v chudinské čtvrti. Intrikuje proti Daniele, protože se nechce nechat připravit o Octavianovo miliony. K nevlastním dětem se chová velmi hrubě - neustále je uráží a ponižuje. Nakonec se s ní Octaviano rozvede a ona se poníženě vrací ke své rodině, protože jsou jediný příbuzní které má.

Výsledek obrázku pro Andrea Legarreta

Daniela Herrero de Aguilar - 42 let. Je starší sestra Laury ( dlouho spolu nemluvily kvůli Rolandovi, protože Daniela ho také moc milovala). Dlouhá léta žila v ústraní jejího domu a starala se o svoji dceru Violetu. Ta se vdala a odjela s manželem do Miami. Daniela si začne užívat - jezdí na výlety, provozuje adrenalinové sporty a chodí na večírky. Jednoho dne zachrání život Alicii a osudově se zamiluje. Její láskou se stává Octaviano, ale musejí překonat překážky, které jim do cesty klade Tifanny. Usmíří se s Laurou a za Octaviana se provdá a adoptují si dvě děti - Luise a Linu.

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář