Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy

5. 1. 2013

 

Maximo Morales Bohatý a vlivný podnikatel. Má ženu Danielle a syna Gera. Je zlý, chladmý, pomstychtivý. Je členem mafie. Ze svojí sestry a sestřenice udělal prostitutky. Zabil svého otce, aby se dostal k vedení rodinné firmy. Má několik milenek. Jeho poslední milenkou a láskou se kterou po útěku ženy žije je Jocelyn. Snaží se zničit bývalou snoubeku Samanthu a své dvojče Diega. Otráví Samantinu kočku a do Diegova auta nastraží bombu. Postřelí svého bratra. Nakonec je zastřelen svým bratrem.

Diego Morales - Maximovo dvojče. Pochází z bohaté rodiny, byl úspěšným zpěvákem. Omylem zapříčinil domnělou smrt své sestry a sestřenice. Propadl drogám, opustila ho snoubenka. Matka se ho zřekla a vyhodila ho na ulici. Živil se drobnými krádežemi a dealováním drog. Svého bratra vždycky uznával, když se dozví, že je mafián, jeho city se mění v nenávist. Chce ho zničit. Do života mu vstoupí láska - bývalá milenka jeho bratra Samantha. Zamilují do sebe. Zachrání život švagrové Danielle a synovci Gerovi. Díky Samanthě a tomu, že se dozví, že jeho sestra a sestřenice nezemřeli přestane s drogama. Získá důkazy proti bratrovi, při přestřelce, ač sám zraněn zastřelí svého bratra. Převezme vedení rodinného podniku a založí centrum pro drogově závislé. Vezme si Samanthu a mají syna  Bruna.

 

Samantha Duval - Sekretářka v Maximově firmě. Je to jeho milenka, kterou však nechce být. Jednoho dne chce po Maximovi, aby se rozvedl. On se ji však vysměje a tak ho vyhodí ze svého bytu a rozejde se s ním. Zachrání život Diegovi. Stojí při něm, když se potýká s drogami. Maximo ji dělá ze života peklo. Má bratra Jaimeho. Zamiluje se do Diega a jedné noci se potají a neoficiálně vezmou. Po Maximově smrti stvrdí svůj sňatek legálně v kostele a Diegovi porodí syna Bruna.

 

 

Jocelyn Adams - modelka. Kdysi byla snoubenkou Diega, ale když propadl drogám, tak ho opustila, čekala s ním dítě, ale rozhodla se pro potrat. Je Maximovým komplicem, ničeho se neštítí, pomáhá mu s jeho obchody i s tím, aby zničili Diega a Samanthu, čeká Maximovo dítě a začíná se měnit k lepšímu a uvědomovat si, to jaký Maximo je. Je Maximovo poslední velkou láskou. Nakonec je za své hříchy odsouzena do vězení. Svoji dceru Gabrielu dala na výchovu své sestře Normě.

 

Výsledek obrázku pro Mariana Ávila

 

Danielle Cruz de Morales - bývalá modelka. Manželka Maxima a matka Gera. Vzdala se své kariéry, aby se mohla věnovat synovi, kterého zbožňuje nejvíc na světě. Je svým mužem týrána a ponižováná. Jednoho dne od něj i se synem odejde. Stává se Diegovou spojenkyní. Spřátelí se s Freddym, do kterého se zamiluje. Po Maximově smrti se provdá za Freddyho. Mají spolu dceru Lauru.

 

Freddy Collins - člen pouličního gangu. Kdysi býval velmi bohatý a měl dceru Hayley. Maximo mu však zastřelil manželku i dceru. Od té doby žije na ulici a snaží se pomstít Maximovi. Nejlepší přítel a spojenec Diega. Pomáhá Diegovi usvědčit a zničit Maxima. Do života mu vstoupí Danielle, do které se bláznivě zamiluje. Po Maximově smrti si Danielle vezme a mají spolu dceru Lauru.

 

Výsledek obrázku pro Lilibeth Flores

Hilda Morales - sestra Maxima a Diega. Maximo ji jedné noci unesl a donutil ji dělat prostitutku ve svém baru. Vše nastražil tak aby za její domnělou smrt mohl Diego. Oporu má ve své sestřenici Marthě, která je stejně jako ona prostitutka. Zamiluje se do mladého policejního důstojníka Roberta, který se snaží získat důkazy proti Maximovi. Vrací se žít ke své rodině, matka ji však odmítá. Je šťastná, že má zase svoji rodinu, hlavně bratra Diega, kterému pomáhá v boji proti Maximovi. S Robertem se vezmou a narodí se jim dcera Ester.

 

Výsledek obrázku pro Belinda

Martha Morán de Morales - sestřenice Maxima a Diega. Maximo ji i s Hildou unesl a ona musela pracovat jako prostitutka v jeho baru, vše nastražil tak aby to vypadalo, že za její domnělou smrt může Diego. Dvakrát se pokusila utéct a vždy za to ošklivě zaplatila - jednou ji Maximo zastřelil snoubence a podruhé ji málem zabil. Oporu má ve své sestřenici Hildě, sní o velké a upřímné lásce. Je zamilovaná do policisty Antonia, ten ji však nejprve bere jako kamarádku, později se do ní však zamiluje. Vrací se ke své rodině a pomáhá Diegovi zničit Maxima. Zasnoubí se s Antoniem a mají spolu syna Bobbyho.

 

Výsledek obrázku pro Ferdinando Valencia

Roberto Verdasco - policejní důstojník. Je šéfem policie a snaží se dopadnout Maxima, ale nedaří se mu to. Obětoval tomu své manželství. Každý den chodí do Maximova baru za Hildou, které se snaží pomáhat a kterou miluje. Hildě pomůže utéct od Maxima a snaží se jí vrátit k jejímu starému životu. Podaří se mu dopadnout Maxima, za což ho povýší. Odchází od policie, aby se mohl věnovat Hildě - nechce zase obětovat lásku kvůli své práci. Hildu si vezme a mají spolu dceru Ester.

 

Výsledek obrázku pro Jonathan Becerra

Antonio Verdasco - Robertův starší bratr. Je policista, který pomáhá svému bratrovi dopadnout Maxima - má k tomu osobní důvod, zabil mu ženu kterou miloval. Vše podřizuje své práci a na soukromí život nemá vůbec čas, je pořád v práci. Žije se svým bratrem se kterým vychází skvěle. Denně chodí za Marthou, je jejím nejlepším kamarádem. Ví, že je do něj zamilovaná, ale odmítá jí. Po společně strávené noci se do ní zamiluje a ve všem ji pomáhá. Pomůže ji se vrátit ke starému životu. Je povýšen do hodnosti kapitána. Zasnoubí se s Marthou a mají syna Bobbyho.

 

Výsledek obrázku pro Roxana Chavez

Raiza Chávez de Morales - matka Maxima, Diega a Hildy. Nenávidí Diega a zbožňuje Maxima. Je zničená smrtí své dcery Hildy. Nevěří ničemu, z čeho Maxima obviňují, když se ji pokusí zastřelit, tak zjistí jaký je její syn doopravdy. Je šťastná, když se vrátí její dcera Hilda, snaží se pomáhat Diegovi a dohnat ty ztracená léta, kdy ho nenáviděla. Odhalí pravdu o smrti svého milovaného manžela. Usmiřuje se s Daniellou i se svým vnukem Gerem. Maximova smrt ji změnila k lepšímu a snaží se všem pomáhat, protože ví, že má co napravovat.

 

Výsledek obrázku pro Erik Díaz

Gero Morales - syn Maxima a Danielle. Od dětství je týrán a ponižován svým otcem ( pomáhá svému strýci zničit svého otce, kterého nenávidí), je velmi fixovaný na matku. Nemá moc přátel a je samotář, píše básně a povídky. Jeho kamarádka je Eve, jeho spolužačka. Velmi si rozumí s Diegem a Freddym. Do Eve se postupem času zamiluje, ale jejich vztah projde těžkou zkouškou než si řeknou své ano. Nakonec se z něj stane spisovatel a vydá svoji sbírku básní.

 

Výsledek obrázku pro Renata Notni

Eve Fernandéz - Gerovo přítelkyně. Nejprve spolu jen kamarádí, scházejí se tajně, protože Maximo nesouhlasí s jejich vztahem. Navíc se jim do vztahu plete i Evangelina - jejich spolužačka. Jedné noci se do sebe s Gerem zamilují, Eve však kvůli Maximovi bojuje o život - oba zasáhne těžká rána osudu - potratí jejich dítě. Nakonec se vše v dobré obrátí a Eve s Gerem mohou být konečně spolu a vzít se. 

 

Výsledek obrázku pro Renée Varsi

Norma Adams de Ortiz - sestra Jocelyn. Je hodná, milá a přátelská. Nesouhlasí se sestřiným vztahem s Maximem a snaží se ji dát dohromady zase s Diegem, což se jí nepodaří. Je vdaná a nemůže mít děti, což ji velmi trápí.  Vezme si na výchovu dceru své sestry Gabrielu a chodí ji často navštěvovat do vězení.