Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děj

1. 12. 2013

 Tato telenovela se odehrává v Buenos Aires. Hlavní hrdinkou je Lorena Morales. Je provdaná za dona Gerarda Cervantese, ale není s ním štastná. Je mezi nimi 20 let rozdíl a navíc ji trápí to, že její muž už nechce dítě,

Do Buenos Aires se vrací Miguel, Gerardův nejstarší syn. Miguel má dospívajího syna Ericka. Lorena si jednoho dne vyjede na koni, ale spadne z něj. Na pomoc ji okamžitě přispěchá Miguel, který byl u nedalekého jezera a přemítal o životě. Miguel se do Loreny na první pohled zamiluje. Pomůže ji vstát, neovládne se a políbí jí. Lorena mu však vrazí facku, nasedne na koně a odjíždí pryč.

Ten večer se koná velkolepá zahradní párty, při které Gerardo přivítá svého syna Miguela zpět doma.Lorena je z toho v šoku, netušila, že muž, který ji zachránil je syn jejího manžela. Miguel se na párty setká se svojí bývalou manželkou Etelvinou, která ho opustila kvůli jeho kamarádovi. Miguel si s ní povídá, po chvíli si však všimne, že Lorena sedí v ústraní a pozoruje děj kolem sebe. Rozloučí se s Etelvinou a jde k Loreně. Lorena je na Miguela naštvaná, že ji neřekl, že je to syn jejího manžela. Miguel ji řekne,že to že je jeho synem, je věc za kterou se nejvíc stydí. Lorena mu vtiskne polibek a poté odejde. Miguel si hladí rty, z dálky je však viděla Etelvina, která přísahá pomstu.

Gerardo se druhý den jde projít do zahrady, u bazénu však spatří jak se Lorena líbá s Miguelem. Rozběhne se k nim a Miguela zmlátí.Lorena je z toho v šoku a vyděšeně utíká do domu. V domě se setká s Flavií, dcerou Gerarda. Flavia se ji zeptá co se stalo a Lorena ji vše vypoví. Flavia je z toho stejně v šoku jako Lorena, nikdy by ji nenapadlo, že její otec umí mít tak krutý, 

Miguel se těžce sbírá ze země, všimne si ho Erick, který se právě vrátil ze školy. Odvedl otce do pokoje a ošetří mu rány. Poté jde za dědou, aby ho důrazně varoval, aby nechal jeho otce na pokoji. Gerardo se mu však vysměje a vyhodí ho ze své pracovny. Lorena mezitím sedím v pokoji a brečí. Přijde k ní Gerardo a chce s ní pomilovat, Lorena mu však plivne do tváře a uteče z pokoje. Vklouzne k Miguelovi, se kterým si ten večer vyznají lásku a pomilují se.

Druhý den přichází na návštěvu Etelvina a přivádí sebou dívku Lindu o které tvrdí, že je dcerou Miguela. Miguel tomu nevěří, Lorena se v slzách zhroutí do křesla a Erick znechuceně odchází. Miguel Etelvině nevěří a chce krevní testy, ona s tím souhlasí. Lorena jde ten večer za Gerardem a prosí ho o odpuštění. Ten ji odpustí, ale má jednu podmínku, přestane se stýkat s Miguelem. Ona s tím ač nerada souhlasí. 

Etelvina jde druhý den do nemocnice za svým známým doktorem Vallejem a podplatí ho, aby zfalšoval testy DNA Linda a Miguela. Doktor s tím souhlasí. Miguel jde na testy, v nemocnici se potká s Etelvinou a řekne ji, že pokud bude Linda jejich dcera, tak si ji vezme, Etelvina je štěstím bez sebe. Doktor Vallejo odebere krev Lindě i Miguelovi a pošle ji na analýzu. Miguel se vrací domů a snaží se usmířit s Lorenou, tak se mu však vyhýbá. Oporu má u své sestry Flavie, která ho podporuje. Erick je zmatený a neví zda má otci věřit. Vypraví se proto za Lindou aby se dozvěděl pravdu. 

Linda se zrovna vrátila ze školy. Erick k ní vlezl oknem. Linda se v první chvíli vyděsila. Erick si sedl na postel a zeptal se Lindy, zda je Miguel jejím otcem. Linda zvážněla, posadila se k němu a řekla mu, že je to jen Etelvinina lest, aby dostala jeho otce před oltář. A ještě mu řekne, že Etelvina ji zabila matku a jí, že u sebe drží tím, že ji hrozí dětským domovem. Erickovi je Lindy líto a políbí ji. Poté zas rychle zmizí oknem. 

Po měsíci přijdou výsledky DNA a vyjde najevo, že Linda je Miguelova dcera. Všichni jsou z toho v šoku, hlavně Miguel. Jde za Etelvinou a řekne ji, že do dvou měsíců bude svatba. Gerardo pořádá zásnubní večeři pro Miguela a Etelvinu, Lorena se musí dívat na jejich štěstí. Po chvíli to nevydrží a jde do pokoje. Je nešťastná ze svého života, z toho, že se uvěznila v manželství bez lásky a z toho, že její osudová láska si bere jinou. Vzpomene si, že má v šuplíku prášky na spaní. Vezme si je a zapije je lahví whisky. Po chvíli upadne do komatu. Lorenu jde navštívit Erick, který si však všimne toho, že je něco v nepořádku a začne křičet. Všichni přiběhnou do jejího pokoje, Miguel ji popadne do náruče a chce ji odvést do nemocnice. 

Flavia je z toho nešťastná, stejně jako Erick, který si Lorenu velmi oblíbil. Miguel běží k autu, cestu mu však zatarasí jeho otec a vytáhne na Miguela nůž, který nosí Gerardo neustále při sobě. Miguel položí Lorenu na zem a začne se s otcem prát, po chvíli však Miguel padá k zemi. Hned za nimi vyběhne Erick, který se s dědou popere. Do jejich rvačky zasáhne i Flavia, která se konečně svému otci postaví a řeknu mu co si o něm myslí. Gerardo si vezme Flaviu jako rukojmí a i s Etelvinou nasedají do auta a odjíždějí pryč. Erick poprosí Lindu aby mu pomohla odvést otce a Lorenu do nemocnice, ta souhlasí. Erick cestou do nemocnice požádá Lindu, aby řekla pravdu a její otec se nemusel oženit s Etelvinou. Linda chvíli váhá, ale nakonec souhlasí a vtiskne Erickovi polibek. 

Gerardo s Etelvinou a Flavií dorazili na starý rodinný statek. Etelvina se Gerardovi přizná, že Linda není Miguelova dcera, že si to vymyslela, aby ho dostala k oltáři. Gerardo ji pochválí a políbí ji. Flavia se mezitím probere z krátkého bezvědomí a v nestřežené chvíli, když její otec a Flavia nedávají pozor se odplazí pryč. Gerardo si toho všimne a vydá se ji hledat. Flavia je však už na silnici, kde stopuje auta. Po chvíli ji jedno zastaví a ona do něj nastoupí. Flavia poprosí muže, co ji zastavil aby ji odvezl do nemocnice, že musí svému bratrovi sdělit důležité tajemství. Mladý muž, který se Enrique mlčky souhlasí a co nejrychleji jede do nemocnice. 

Miguel a Lorena bojují v nemocnici o život, Erick je z toho nešťastný, bojí se, že ztratí otce. Linda ho vezme za ruku a ujistí ho, že se to nestane. Enrique zastaví Flavii před nemocnicí, než však vystoupí z auta, tak ji do ruky vtiskne jeho číslo a řekne ať mu zavolá. Flavia se pousměje a spěchá za svým bratrem. Na chodbě potká zhrouceného Ericka, jak se objímá s Lindou. Přistoupí k nim a řekne jim pravdu o Lindě. Erick se na Flavii podívá a řekne ji, že to ví. Pak na ni pohlédne Linda a řekne, že se přizná. Po chvíli přichází doktor, který jim oznámí, že Lorena i Miguel jsou v pořádku. Miguel se probírá po operaci a všichni bdí nad jeho postelí. Linda ho chytne za ruku a řekne, že Etelvina si vše vymyslela a že není jeho skutečnou dcerou. Miguel ji pohladí po tváři a řekne ji, že za těch pár týdnů si ji velmi oblíbil a že ji za dceru považuje. 

Ve vedlejším pokoji se probrala Lorena, nad její postelí bdí její sestra Lupe. Řekne ji, že Miguela bodoval Gerardo, Lorena si oblékne župan a s pomoci Lupe dojde do pokoje Miguela. Když ji všichni uvidí, tak z pokoje zmizí aby měli soukromí. Lorena chytne Miguela za ruku a řekne mu, že ho miluje. Nakloní se k němu a políbí ho. Miguel ji pak svěří pravdu o Lindě. Lorena se pousměje a znovu ho políbí. 

Do nemocnice však přijíždí i Gerardo s Etelvinou. Na chodbě se střetnou s Erickem, Lindou a Flavií. Linda se Etelvině přizná, že řekla pravdu, ta ji však dá facku. To se nelíbí Erickovi který ji tu facku oplatí. To ale neměl dělat, Gerardo vytáhne z pod saka pistoli a miří na něj. Lorena uslyší křik a jde se podívat na chodbu. Uvidí Gerarda jak míří na Ericka. Stoupne si před něj a řekne Gerardovi, že ho nikdy nemilovala, že ho měla pouze ráda a že nechtěla zklamat svoji matku a že se za něj provdala, protože zachránil jejího otce od krachu a že ji musí nechat jít za hlasem jejího srdce, což je jeho syn Miguel. Gerardo dá tu pistoli dolů. 

Z ruky mu ji však vytrhne Etelvina, která běží do Miguelova pokoje, kde se s ním zamkne. Všichni běží za ní a snaží se dostat do pokoje. Etelvina míří pistolí na Miguela, Ten ji řekne, že ji nikdy nemiloval a to že se s ní rozvedl bylo jedině dobře, protože by ho zničila stejně jako Paola. Etelvině se třesou ruce a chce vystřelit, po chvíli se však rozrazí dveře a do pokoje vtrhne Lorena. Skloní se k Miguelovi a políbí ho. Etelvina vidí sílu jejich lásky a uvědomí si, že nad takovou láskou nemůže zvítězit a tak se zastřelí, Miguel a Lorena se políbí. Po pár dnech se oba vrací z nemocnice a zasnoubí se. Gerardo přijde za Miguelem do pracovny a omluví se mu. Miguel se zdráhá omluvu přijmout, ale nakonec ji přijme. Poté jde za Lorenou a přináší ji podepsanou žádost o rozvod. Lorena mu poděkuje a vtiskne mu pusu na tvář, Gerardo ji obejme, řekne ji, že na ní nikdy nezapomene a že odjíždí pryč ze země. 

Flavia se stýká s Enriquem, oba jsou do sebe zamilovaní. Linda se stěhuje k Miguelovi a Loreně. Erick je z toho moc šťastný, konečně má zase celou rodinu pohromadě. Miguel a Lorena se po jejím rozvodu berou v kostele. Všichni slaví jejich velkolepou svatbu. Flavia se na oslavě zasnoubí s Enriquem. Linda všem oznámí, že čeká dítě. Erick je štěstím bez sebe.

Uplyne rok. Miguelovi a Loreně se narodila dcera Lucy a syn Leonel. Erick a Linda mají syna Luise. Flavia a Enrique se vzali a odjeli na svatební cestu po celém Karibiku. Po dalších dvou letech přijde Miguelovi a Loreně pohled a svatební fotografie Gerarda a Lorny. Miguel políbí Lorenu a jsou spolu šťastní.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář