Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy

1. 12. 2013

Lorena Morales de Cervatnes -  36letá desingnérka nábytku. Je provdaná za Gerarda, který je o 20 let starší než ona. V manželství se cití nešťastná, její manžel nechce děti a navíc ona si ho vzala jen kvůli rodičům. Svou osudovou lásku pozná v Miguelovi, synovi svého manžela. Jejich vztah však není možný a tak se scházejí tajně. Je nešťastná, když se objeví Miguelova domělá dcera a pokusí se o sebevraždu. Zachrání život Erickovi, když přesvědčí Gerarda aby ho nezabíjel. Nakonec se za svou životní lásku provdá a má s ním dvě děti - dvojčata Lucy a Leonela.

Miguel Cervantes - 36letý právník. Dlouhá léta žil v USA. Po smrti manželky se vrací i se synem Erickem zpátky do Buenos Aires. Zamiluje se do Loreny, jejich vztah však není možný, tak je jejich vztah tajný. Život mu komplikuje bývalá manželka Etelvina, která mu nepřeje vztah s Lorenou. Další překážka je jeho otec Gerardo, který ho zmlátí a pobodá ho nožem. Nakonec se ze všeho dostane. Nastěhuje si k sobě sirotka Lindu a vychovává ji jako svoji dceru. Vezme si Lorenu a mají spolu dvojčata Lucy a Leonela.

don Gerardo Cervantes - 56letý chovatel koní. Je ženatý s krásnou Lorenou a hrozně na ni žárlí. Má syna Miguela a dceru Flavii. Dělá ze života peklo Miguelovi, kterého pobodá. Unese svoji dceru Flavii a chce zastřelit svého vnuka Ericka. Nakonec však pochopí, že on není láskou Loreny a proto se s ní rozvede a odjíždí do USA. 

Etelvina Guzmán de Cervatnes de Corazon - 35 letá modelka. Je první exmanželkou Miguela. Když se znovu objeví v jeho životě,tak dělá vše proto, aby ho získala zpátky. Snaží se ho rozdělit s Lorenou, což se ji povede. Vymyslí si, že spolu mají dceru Lindu a podplatí doktora aby zfalšoval výsledky DNA. Pomůže Gerardovi s únosem Flavie, zabila Lindinu matku a svého druhého manžela připravila o veškerý majetek a dostala ho do vězení. V nemocnici chce zastřelit Miguela, což se ji nepodaří. Když vidí jak se Lorena a Miguel milují, tak obrátí zbraň proti sobě a zastřelí se.

Erick Cervantes - 18letý student. Je synem Miguela a jeho druhé ženy. Má svého otce velmi rád. Nevychází se svým dědou se kterým se hádá. Jako první odhalí pravdu o Lindině původu, když se vkrade k ní do pokoje. Časem se do Lindy zamiluje. Je ohrožen na životě svým dědou, který ho chce zastřelit, což se nestane díky Loreně, která se před něj postaví. Po vyřešení všech problémů se s Lindou zasnoubí a dokonce se jim narodí syn Luis.

Výsledek obrázku pro Adriana Ahumada

Linda Guzmán - 18letá studentka. Etelvina ji zabila matku a násilím ji u sebe drží. Použije ji jako zbraň proti Miguelovi, tvrdí, že je to jejich dcera. Linda se trápí a je nešťastná, že musí lhát. Když se však v jejím životě objeví Erick, začne proti Etelvině bojovat a je odhodlaná říct všem pravdu. Do Ericka se postupem času zamiluje. Nakonec všem přizná pravdu, Miguel i Lorena ji odpustí a přijímají ji k sobě. Po čase se s Erickem zasnoubí a narodí se jim syn Luis.

Flavia Cervantes - 23letá modelka. Je dcerou Gerarda a sestrou Miguela. K otci vzhlíží, po rozvodu rodičů se s ním rozhodla zůstat.Po návratu svého bratra se pomalu obrací proti svému otci a sbližuje se s matkou. Stává se spojenkyní Miguela a Loreny. Její otec ji unese a chce ji zabít - Flavia díky tomu však pozná osudovou lásku Enriqueho, který ji zachrání život, po roce se Enriquem zasnoubí, velmi si oblíbí jeho malou dcerku Samanthu. Všichni odjíždějí na cesty po celém Karibiku.

Enrique Suarez - 32 letý fotbalista. Je velmi populární a má spoustu fanynek. Takový život ho však už nebaví a proto končí s kariérou a založí školu pro fotbalové talenty. Skrývá v sobě velkou bolest, ze ztráty své ženy, která zemřela při autonehodě, má dceru Samanthu, kterou nadevše miluje a která je pro něj smysl jeho života. Když jede z jedné charitatviní akce, tak mu do auta sedne Flavia a on se do ní osudově zamiluje. Po roce vztahu se zasnoubí a odjíždějí cestovat po celém Karibiku.

Tulia Nieves de Cervantes - 56letá podnikatelka. Je matkou Miguela a Flavie. S Miguelem má skvělý vztah, nevychází s dcerou Flavií, která ji neodpustila to, že opustila jejich otce. Spřátelí se s Lorenou a snaží se jí varovat před Gerardem - ona sama si s ním prožila peklo, protože ji mlátil a podváděl. Pomalu si nalézá cestu ke svojí dceři Flavii. Má velmi ráda svého vnuka Ericka, pro kterého by dýchala.

Helena Morales - 55letá podnikatelka. Matka Loreny a Lupe. Má svoji dceru velmi ráda a chce pro ni to nejlepší, proto ji doporučila aby se vdala za Gerarda. Helena miluje svého manžela, ale velmi ji trápí jeho neustále nevěry a ponižování. Snaží se aby se do ní znovu zamiloval, ale marně. Když přistihne svého muže s její kamarádkou, tak od něj odchází a podává žádost o rozvod. Do života ji osudově zasáhne Camillo, mladý sympatický policista do kterého se zamiluje.

 

Hernan Morales - 56letý podnikatel. Otec Loreny a Lupe. Donutil ji provdat za Gerarda, aby zachránil rodinu od krachu. Svoji ženu celá léta podvádí a ponižuje. Má zálibu v sázení, díky němu přišel skoro o celý rodinný majetek. Na svoji vášeň se ženami doplatí - manželka od něj odchází a dcera s ním nemluví. Odjíždí do USA, aby začal žít nový život.

 

Camillo Trulijo - 35letý policista. Při zásahu v domě Moralesových pomůže Helene, do které se na první pohled zamiluje, dvoří se jí, ale ona ho odmítá jako partnera. Helena se s ním schází, ale bojí se do něj zamilovat. Když Camilla postřelí a on bojuje o život, tak si Helena uvědomí, že ho miluje k zbláznění. Camillo se po vyřešení Helenina manželství s ní zasnoubí.

Samantha Suarez - 7 let. Je dcerou Enriqueho a jeho zesnulé ženy. Má své otce velmi ráda, moc ji mrzí, že si moc nepamatuje na svojí maminku. Velmi si oblíbí Flavii, kterou začne oslovovat mami. Umí nádherně zpívat a malovat.

 

Walter Corazon - 40letý podnikatel. Nejlepší přítel Miguela. Jejich přátelství skončilo ve chvíli, kdy mu odvedl Etelvinu. Walter však díky Etelvině přišel o veškerý majetek a dostal se do vězení za podvod, který nespáchal. Po propuštění z vězení vyhledá Miguela a usmíří se spolu. Miguel mu půjčí peníze a pomůže mu vrátit se zpět do společnosti. Zamiluje se do Lupe, mladší sestry Loreny, která je novinářka a zajímá se o jeho případ a začíná s ní nový život.Zasnoubí se spolu

Guadelupe " Lupe" Morales - 32letá novinářka. Je mladší sestrou Loreny. Mají spolu vynikající vztah, jako jediná ji podporuje ve vztahu s Miguelem.  Lupe se zajímá o Walterův případ a často ho chodí navštěvovat do vězení.Odhalí Gerardovo machinace s obchody na burze. Je dvakrát rozvedená, ale i přesto věří na velkou lásku. Tu osudovou pozná ve Walterovi, se kterým žije po jeho propuštění z vězení a se kterým se zasnoubí.

Lourdes García - 40letá podnikatelka. Je nejlepší přítelkyní Heleny. Za jejími zády se však schází s jejím manželem Hernanem. Je jeho milenka, miluje ho a doufá, že jednou budou spolu. Když se však dozví, že ji také podvádí s jinými a že je s ní jenom pro peníze, tak ji to velmi raní. Hernan jí opovrhuje a nakonec ji řekne, že je s ní jen pro peníze. Lourdes to psychicky nezvládne a pokusí se o sebevraždu. Naštěstí ji včas zachrání díky Helene, která za ní jde na návštěvu. Po vyléčení se s Helen usmíří a vrací se ke své rodině, kterou kvůli Hernanovi opustila.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář