Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děj

5. 1. 2013

 Hlavním hrdinou je Emiliano SantaCruz. Je úspěšným motokrosovým závodníkem, sám vychovává své dvě děti - Cristobala a Carmen. Jeho manželka odešla hned po porodu dvojčat.Emiliano ke své ženě Manuele neustále chová velmi silné city a doufá, že se k němu vrátí. Rozhodne se, že najde chůvu pro své děti, protože péče o ně je celkem náročná. Jeho děti však každou chůvu, která u nich byla vyhnaly.

Do domu přichází mladá dívka jménem Antonia, která se Emiliano na první pohled zalíbí. Děti ji hned na uvítanou omylem postříkají kečupem, ale Antonia se jen pousměje.  S Emilianem žije jeho matka Raquel, která si Antonii hned oblíbí. Bydlí tu i Victor, Emilianův mladší bratr, který střídá holky jak ponožky.Děti si za pomoci Victora vymyslí na Antonii zkoušku a pokud v ní uspěje, tak si ji nechají. Victor se potichu vkrade do jejího pokoje a do postele ji dá velkého pavouka. Antonia se vrací ze školy, kde byla kvůli chování dětí. Všimne si pavouka na posteli a okamžitě začne křičet. Do pokoje hned přiběhne Emiliano, který ji uklidní polibkem. Antonia se však po chvíli odváží a pavouka vezme do ruky a pohladí si ho. Sledují ji děti a plácnou si, protože ona v první zkoušce obstála.

Jednoho dne zaznoví u dveří Manuela. Emiliano nevěří svým očím, stála před ním jeho manželka. Nadšeně ji přivítal, ona se však jen chladně usmála a vešla dovnitř. Emiliano byl nadšený z její proměny, před lety to byla troska, která fetovala a teď před ním stála sebevědomá žena. Z Manuelina návratu však není nadšení Victor ani Raquel, která by ráda viděla Antonii po Emilianově boku.

Emiliano seznámí Antonii s Manuelou. Antonia je smutná a jde se vyplakat do pokoje. Přijdou za ní děti a řeknou ji, že to s tím pavoukem bylo skvělý a že si jí nechají jako chůvu, poté ji dají pusu na tvář. Emiliano jde za Antonií do pokoje a když vidí jak spokojeně ji děti sedí na klíně, tak je velmi šťastný. Vejde dovnitř a řekne ji, že k ní něco cítí, ale není si svými city jistý.

Mezitím se Victor potká se svoji bývalou přítelkyní Ericou jak veze kočárek.Osloví ji, Erica však utíká jak splašená. Děti a Antonia se velmi sblížily. Emiliano se jde ohledně svých citů poradit s matkou, ta mu řekne, aby šel za hlasem srdce. Pozve tedy Antonii na piknik. Děti nechají Manuele, děti s ní však být nechtějí. Emiliano a Antonia se na pikniku velmi sblíží - povídají si ovšem možném, Emiliano Antonii políbí. Ona však uhne hlavou, po chvíli však Emilianův polibek opětuje. Oba se vášnivě pomilují a Emiliano se vyzná Antonii ze svých citů.

Manuela si neví rady s dětmi. Cristobal omylem rozbije starožitnou vázu, Manuela se velmi rozčílí a zmlátí ho. Raquel ji vynadá a veze Cristobala do nemocnice, cestou to volá Emilianovi a Antonii, kteří hned spěchají za ní. Po ošetření Cristobala se všichni vrací domů. Emiliano se pohádá s Manuelou, řekne ji, že ji donedávna miloval, ale že se zamiloval do Antonie.

Manuela je vzteky bez sebe. Chce se za každou cenu zbavit Antonie. Pozve proto svého patnera Marca na večírek, který uspořáda a dá mu za úkol, aby svedl Antonii. Na večírek dorazí také Erica, bývalá přítelkyně Victora, Victor ji jde oslovit, ona před ním však uteče. Marco se celý večer točí kolem Antonie, ta ho však odmítá a má oči jen pro Emiliana. I Emiliano má oči jen pro Antonii. Raquel sedí opodál a je smutná, stýská se ji po její zesnulém manželovi. Přisedne si k ní předák haciendy Juan, který se ji vyzná z jejich citů. Raquel ho políbí, ale po chvíli uteče.

Manuela je zoufalá, tím, že její plán nevyšel. Neskutečně ji sžírá, to, že Antonia se stala Emilianovo oficiální přítelkyní. Antonia se jde podívat na děti, Manuela ji však vstoupí do cesty a ohrožuje ji nůžkami, které ukradla v zimní zahradě. Chce ji probodnout, ale Emiliano k ní přiběhne a pere se s ní. Po chvíli mu však nůžky zabodne do břicha. Victor dá Manuela facku a Emiliana odváží do nemocnice.

Antonia leží v pokoji a pláče. Po chvíli k ní přijdou děti a řeknou, že je to jejich maminka a že ji mají rádi. Všichni tři se obejmou, pozoruje je však Marco, který vše donese Manuele, ta dostabe záchvat zuřivosti. Raquel je v nemocnici u syna, z hlavy však nemůže vyhnat Juanův polibek. Victor sedí u bratrovi postele, myslí však na Ericu,

Antonia se rozhodne jít za Emilianem. Do cesty ji však vstoupí Marco, který ji omráčí chloroformem a za pomoci Manuely ji unese. Uvězní ji ve sklepě domu, kde ji přivážou k topení. Emiliano volá Antoniino jméno.

Victor se rozhodne jít za Ericou. Otevře mu 5letá holčička Eva. Victor si nechá zavolat Ericu, ta mu řekne, aby za ní už nikdy nechodil a zabouchne mu dveře. Raquel přijela domů z nemocnice a jde Juanovi říct, že jejich polibek byl omyl. Když ho však uvidí, tak mu to nedokáže říct a oba se spolu vášnivě pomilují.

Antonia trpí hlady, Manuela ji chodí píchat injekce jedu, po kterých vždycky upadne do agónie. Emiliano se vrátil z nemocnice a všude hledá Antonii. Manuela mu oznámí, že odešla z jejich domu. Emiliano ji však řekne, že ji nevěří a že se stěhuje z jejich ložnice. Druhý den jde Emiliano hledat do sklepa své staré plátno na malování. Uslyší však šramot a křik. Rozběhne se tedy ta křikem. Uvidí zbídačenou Antonii, osvodobí ji a v náručí ji nese do pokoji. Do cesty mu vstoupí Marco, ale Emiliano ho omráčí dřevěným polenem. Antonia ztrácí pulz a tak ji Emiliano hned veze do nemocnice. Bdí u jejího lůžka dnem i nocí. Victor je zklamaný, ale nevzdá svůj boj o Ericu. Pošle ji kytici růží a nechá ji zahrát píseň v rádiu. Erica za ním po tomto gestu přijde a řekne mu, že ho miluje a že ta 5letá holčička je jeho dcera. Také Raquel je zamilovaná, bojí se však reakce svých synů a Juanovo dcery. Rozhodnou se, že to nejprve řeknou Juanově dceři.

Emiliano přijede z nemocnice a vyhazuje Manuelu z domu. Ta se s ním pustí do rvačky, po chvíli se v pokoji objeví Marco, který se probral z bezvědomí. Manuela vytasí pistoli, kterou má v kabelce, vystřelí, kulka mine Emiliana, ale odrazí se tak nešťastně, že zasáhne Marca a ten umírá. Manuela chce obrátit zbraň proti sobě, ale Emiliano jí zbraň vytrhne. Sváže Manuele ruce a zavolá policii. Požádá Victora, který se zrovna usmířil s Ericou, aby tam s ní počkali na policii a jede za Antonií.

Ta se probudila z komatu a volá Emiliana. Vejde do jejího pokoje s obrovskou kyticí a malou krabičkou. Sedne si na okraj její postele, vezme ji za ruku a řekne, že ji moc miluje. Oba se políbí. Po chvíli se ji Emiliano zeptá, zda si ho vezme za muže. Antonia nadšeně souhlasí, má však velké obavy z Manuely. Emiliano ji ujistí, že ji už neublíží. Po chvíli do pokoej vejdou i děti, které skočí rodičům do náruče.

Raquel a Juan si pozvali na večeři Luciu, Juanovu dceru. Oba přiznají Lucie svůj vztah, ta je šokovaná a odejde. Raquel se rozpláče, Juan ji však ujistí, že Luciu to přejde. Lucia se po chvíli vrátí s lahví vína a balonky v ruce a oběma požehná. Juan v ten večer požádá Raquel o ruku, ta nadšeně souhlasí, Victor se zasnoubí s Ericou a slíbí ji, že už ji nikdy nepodvede. Po Antoniině uzdravení jde navštívit Manuelu do vězení, aby ji odpustila, ale dozví se, že spáchala sebevraždu. Sděli to Emilianovi a oběma se uleví.

Po roce se koná dvojitá velkolepá svatba - Emiliano si bere Antonii a Victor Ericu. Raquel se stihla provdat za Juana, za družičku ji byla Lucia. Emiliano a Antonia splu mají další dvě děti - Evana a Luisu. Victorovi a Erice se narodí dcera Yamila. Antonia se stane učitelkou ve školce. Na velké rodinné oslavě oznámí, že čeká své třetí dítě. Emiliano ji políbí a poté si všichni společně připijí.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář