Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy k HSM

28. 1. 2013

 

Emiliano Valverde - úspěšný motokrosový závodník. Má dvě děti, které vychovává sám. Jeho žena Manuela ho před deseti lety opustila. Zamiluje se do vychovatelky svých dětí Antonie, jenže právě ve chvíli, kdy se vrátí Manuela. Je ochoten se s Manuelou rozvést, jen aby byl s Antonií. Manuela mu však dělá ze života - jednou ho podobá nůžkami a on bojuje o život. Po uzdravení svém i Antoniině si ji vezme. Mají spolu další dvě další děti - Evana a Luisu. Skonči se závoděním a otevře si restauraci.

Antonia Rincón - učitelka v mateřské škole. Přichází jako učiteka a chůva dětí Carmen a Cristobala Emiliana Valverdeho. Do Emiliana se na první pohled zamiluje, ale nedává to znát. Velmi se spřátelí s Raquel a Victorem. Děti ji dělají naschvály, ale když zjistí, že se ničeho nezalekne, tak si ji velmi oblíbí. Kvůli Manuele si projde peklem, je unesena Marcem a je ji píchán jed. Nakonec se uzdraví, musí však chodit na terapie. Provdá se za Emiliana a narodí se jim ještě další dvě děti - Evan a Luisa.

Manuela Ostos de Valverde - manželka Emiliana. Po porodu syna Cristobala propadla drogám a rodinu opustila. Po deseti letech se znovu vrací, aby získala zpátky to, co ji patří. Bojuje proti Antonii. Nenávidí svoje děti a mlátí je. Snaží se všemožně svádět Emiliana, ale marně. Pobodá Emiliana, unese Antonii, zabije Marca. Je odsouzena, ale ve vězení spáchá sebevraždu, protože si uvědomila, že zůstala úplně sama. 

Victor Valverde - úspěšný podnikatel. Je mladším bratrem Emiliana. Je to velký sukničkář a střídá ženy jak ponožky. Má velmi rád bratrovi děti, se kterými vymýšlí různé lsti a pasti na jejich chůvy. Znovu se zamiluje do své bývalé přítelkyně Ericy. Dozví se, že s ní má 5letou dceru, díky ní se mění z nezodpovědného floutka na mladého a vyzrálého muže. Nakonec si Ericu vezme a budou mít další dceru Yamilu.

Raquel Monterro de Valverde - úspěšná rančerka. Matka Emiliana a Victora. Velmi si oblíbí Antonii a je její spojenkyní. Má velmi ráda své vnoučata. Zamiluje se do předáka haciendy, ale bojí se vztahu. Z počátku jejich vztah tají, ale pak se k němu hrdě přihlásí. Provdá se za předáka Juana a sním vyvdá dceru Luciu.

Marco Rojas - spojenec a milenec Manuely (to on ji kdysi přivedl k drogám). Pracuje jako drogový dealer. Je Manueliným spojencem a dělá vše proto, aby zničil Emiliana a Antonii. Ubližuje Cristobalovi. Unese Antonii a píchá ji do žil jed. Nakonec je zastřelen Manuelou.

Erica Peréz - úspěšná módní návrhářka. Bývalá přítelkyně Victora, se kterým má 5letou dceru Evu. Opustila Victora kvůli jeho nevěrám, i když ho pořád miluje. Bojí se mu dát druhou šanci, aby znovu nenaletěla. Po dlouhém dobývaní si uvědomí, že Victor je její osud a tak mu odpustí. Dá se s ním znovu dohromady. Po roce se vezmou a mají ještě dceru Yamilu.

Carmen Valverde - dcera Emiliana. Když ji matka opustila, tak ji byli tři roky. Spolu se svým mladším bratrem Cristobalem a strýcem Victorem vyhnali všechny chůvy, co měli. Antonii dělá naschvály, ale nakonec si ji oblíbí. Trpí návratem své matky, začne mít noční můry. Má velmi ráda svého tatínka a bratra. Nakonec začne Antonii říkat mami.

Konstantin Vrotsos

Cristobal Valverde - syn Emiliana. Když ho matka opustila, tak mu bylo pět let. Má velmi rád svého otce a sestru. Antonii dělá se sestrou naschvály, ale časem si ji oblíbí. Trpí návratem své matky, velmi ho zmlátí, málem zemře, ale uzdraví se. Antonii začne říkat mami.Zamiluje se do Juanovy dcery a začne s ní chodit.

Výsledek obrázku pro Fabián Pizzano

Juan Cruz - předák na haciendě. Má 16letou dceru Luciu, kterou má velmi rád. Dlouhá léta je zamilovaný do Raquel. Jednoho dne ji vyzná lásku, i když se bojí odmítnutí. Trápí ho, že vztah s Raquel je tajný a váhá, zda ho neukončit. Po odhalení vztahu s Raquel se s ní zasnoubí a vezme si ji. Stává se spolumajitelem haciendy.

Lucía Cruz - kuchařka na haciendě. Je dcerou Juana, svého otce má velmi ráda. Je velmi nedůvěřivá k mužům, straní se jich. Je často uzavřená do sebe, myslí na sebevraždu. Nejprve nepřijímá Raquel a trvá ji dlouho než s otcovým vztahem vyrovná. Nakonec se zamiluje do Cristobala, začne s ním chodit.

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář