Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děj

29. 1. 2013

  Na ostrově řádí drogový gang, jehož vůdcem je Leonardo Cardona. Jeho přítelkyní je Belinda Santamaria, dcera Altagracie Santamaria, bývalé snoubenky Leonardova otce Ovidia. Na ostrov přijíždí mladý detektiv Patricio Maldonado, který má rozprášit drogový gang a zatknout Leonarda. Belinda se však ve vztahu s Leonardem cítí nešťastná, protože je velmi žárlivý a majetnický. Přemýšlí o rozchodu, ale ví, že by ji Leonardo udělal ze života. Belinda se jednoho dne při procházce po pláži setká s Patriciem, omylem do něj vrazí. Patricio ji seřve, že má dávat pozor. Po chvíli se ji však omluví a pozve ji na drink do baru. Belinda však jeho pozvání odmítne a odejde domů. Patricio smutně zůstane stát na pláži a poté jde do místního kabaretu, kde do sebe leje jednu tequilu za druhou. Objedná si u majitelky kabaretu, krásnou Rubi, kterou si odvede na pokoj. Rubi se však rozbrečí, Patriciovi je jí líto a celou noc si povídají.

 Na ostrově mezitím začínají přibývat loupežná přepadení, za kterými stojí Leonardo. Belinda jde za Leonardem, vidí  jak se líbá se svoji nevlastní matkou Marisol. Po tvářích ji začnou téct slzy. Po chvíli zaklepe na dveře Leonardovi pracovny. Leonardo ji obviní z toho, že má něco s Patriciem, Belinda se mu to snaží vyvrátit, ale marně. Leonardo ji nevěří a zmlátí ji. Poté odejde do hospody. V hospodě se pohádá s Patriciem, poté se vrhne na Rubi a znásilní ji.

Další příběh se odehrává mezi Ovidiem, má doma krásnou, ale povchní manželku Marisol a majitelkou kabaretu a zpěvačkou Cassandrou Torres, ta má dva syny – staršího Eliase, kterého má s Ovidiem a mladšího Ricka. Ovidio se ji neustále dvoří, Cassandra ho však odmítá. Nedokáže mu odpustit, to že se s ní rozešel těsně před svatbou. Nikdy nechce, aby se Elias dozvěděl, čí je to syn. Cassandra pomáhá i Rubi, bere ji jako dceru. Cassandra má starosti se svým mladším synem Rickem, je to totiž velký sukničkář a už zlomil srdce každé dívce na ostrově. Jednoho večera se Cassandra náhodou potká s Ovidiem na pláži. Ovidio se jí za vše omluví, ona o to však nestojí a utíká. Ovidio ji však dohoní. Cassandra ví, že Ovidiovi nedokáže dlouho odolat. Ovidio ji vezme do náruče, položí ji na písek a vášnivě se s ní pomiluje.Cassandra však po milování odejde a řekne, že se spolu nesmí vídat, protože je ženatý. Ovidio ji slíbí, že se rozvede, ale Cassandra mu nevěří.

 Belinda jde druhý den na pláž. Potká tam Patricia, který si všimne toho, že má monokla na oku a podlitiny na ruce. Belinda mu řekne, že spadla ze schodů, ale on ji nevěří. Belinda se rozbrečí a svěří se s tím, že ji zmlátil Leonardo. Belindiny a Patriciovi rty se střetnou v polibek. Patricio se však po chvíli od Belindy odtrhne a řekne ji, že je na ostrově proto, aby zatkl Leonarda za obchod s drogami a za krádeže. Belinda se s Patriciem pohádá, vrazí mu facku a s pláčem utíká pryč.

  Další osudem je osud Alberta Santamarii, který se na ostrov vrací po rozchodu se svojí snoubenkou Allyson. Jeho návratem jsou všichni nadšeni, hlavně Altagracie. Alberto se jde ten večer opít do baru a narazí na Rubi. Rubi s ním celý večer flirtuje, poté si ho odvede na pokoj a svede ho. Alberto se nejdříve brání, ale poté se na Rubi vášnivě vrhne, pomiluje se s ní. Alberto se ráno vzbudí vedle Rubi, je její krásou naprosto okouzlen a slíbí jí, že za ní večer zase přijde. Rubi se cítí zamilovaná.

 Ovidio se pohádá s Marisol. Vyčte ji to, že je s ním jen pro peníze. Vyhodí ji z domu. Marisol je zoufalá a hledá útěchu u Leonarda. Leonardo ji slíbí, že se otce zbaví a pak spolu utečou do Ameriky. Marisol ho vášnivě políbí. Leonardo se jde omluvit Belindě, ale ta ho vyhodí z domu. Leonardo ji řekne, že ji miluje a že si ji chce vzít. Belinda mu však nevěří, navíc z něj má strach. Po chvíli však pozve Leonarda dovnitř, aby si mohli o všem promluvit. Leonardo ji začne vášnive líbat. Belindě se to nelíbí a chce ho odstrčit. Leonardo ji však začne osahávat, sahá ji na prsa, později ji sahá i pod sukni. Belinda se brání, ale marně. Leonardo ji zalehne a chce ji znásilnit. Do domu však vtrhne Patricio, který dá Leonardovi pěstí a Belindu v náručí odnese do pokoje, kde ji uklidní a uloží ji ke spánku.

 Altagracie sedí v hospodě a probírá s Cassandrou svou lásku ke svému snoubenci Antoniovi, velmi se ji po něm stýská. Antonio odjel na dva roky do Evropy a ještě se ji neozval. Cassandra ji utěšuje a svěří se ji s tím, co se stalo mezi ní a Ovidiem. Patricio mezitím za pomoci Eliase připraví past na Leonarda. Elias Leonarda nenávidí, protože mu přebral Belindu. Leonardo se zrovna domlouvá s Marisol, jak provedou vraždu Ovidia. Netuší však, že se Elias schoval pod stolem a celý jejich rozhovor nahrává. Alberto přinese Rubi květiny, oba se spolu zase pomilují. Alberto však po milování odejde. Při odchodu narazí na Allyson, která přijela na ostrov, aby se spolu usmířili. Allyson chce Alberta políbit, ten ji však od sebe odstrčí a odejde pryč. Allyson se cítí nešťastná.

 Belinda jde za Patriciem, aby mu poděkovala za to, že ji zachránil. Patricio ji pozve na kávu a řekne ji, že ji miluje od první chvíle co ji uviděl. Belinda ho políbí. Po chvíli se spolu vášnivě pomilují. Belinda se cítí zase šťastná, pochopila, co je Leonardo zač, když ji Patricio pustil nahrávku, kterou pořídil Elias. Rubi jde za Albertem domů, aby mu sdělila, že je těhotná. Alberto ji řekne, že ji má sice rád a že mu bylo krásně, ale uvědomil si, že pořád miluje svoji snoubenku Allyson. Rubi s pláčem uteče. V hospodě si podřeže žíly. Naštěstí ji včas najde Elias a odveze ji do nemocnice. Elias celou noc bdí u její postele, drží ji za ruku. Leonardo nařízl brzy u otcova auta. Ovidio jel za Cassandrou, ale dostane smyk a narazí do stromu. Antonio, který se vrací i s dcerou Mayitou k Altagracii uvidí nabourané auto. Vyběhne ze svého auta a spolu s Mayitou odveze Antonia do nemocnice. Zavolá Altagracii, ta to řekne Cassandře a obě spěchají do nemocnice. Altagracie se dlouho vítá s Antoniem, Cassandru mezitím utěšuje Mayita.

 Leonardo vtrhne do Belindina domu a násilím ji odvede pryč. Před domem na mě čeká auto, které řídí Marisol. Belinda však stihne poslat sms Patriciovi. Leonardo naloží Belindu násilím do auta. To se však nelíbí Marisol, vytáhne pistoli a chce ji zastřelit. Leonardo i Marisol se začnou prát a nedávají pozor na řízení. Belinda, i když má svazané ruce vyskočí z vozu. Po chvíli vidí, jak vůz naboural do stromu a vybouchnul. Po chvilce přijede Patricio a odveze Belindu domů. Oba si zase vyznají lásku a pomilují se.

 Rubi se probouzí a vidí u své postele Eliase. Stiskne mu ruku a poděkuje mu za záchranu života. Elias se neovládne a vtiskne ji polibek na rty. Rubi je překvapená, ale Eliasův polibek obětuje. Alberto jde s velkou kyticí orchidejí do hotelu za Allyson. Ta ho nechce pustit dál, protože je na něj naštvaná.Alberto před ní poklekne a odprosí ji. Allyson ho políbí. Oba si navzájem odpustí a pomilují se. Ovidio se pomalu uzdravuje, díky péči Cassandry. Při slavnostní večeři, kterou pořádá Alragracie s Antoniem, požádá Patricio Belindu o ruku, Ta neváhá ani chvilku a se slzami v očích jeho nabídku přijímá. Alberto a Allyson oznámí, že čekají dítě a vášnivě se políbí. Elias přede všemi vyzná lásku Rubi. Ta ho vášnivě políbí. Rick najde zalíbení v Mayitě, celý večer spolu flirtují.

 Uplyne rok. Belinda a Patricio mají velkolepou svatbu. Za svědky jim šli Elias a Rubi, kteří se radují ze své novorozené holčičky Juany. Alberto a Allyson se v ten samý den berou také, mají už dvouměsíčního syna Oscara. Cassandra si vezme stranou Eliase a řekne mu, že jeho otcem je Ovidio. On ji řekne, že to už dávnou tušil. Elias jde za Ovidiem a řekne mu tati. Altagracie a Antonio si také v ten samý den vymění svůj manželský slib, stejně jako Cassadnra s Ovidiem. . Rick a Mayita na svatební hostině oznámí své zásnuby. Poté všichni oslavují svoji lásku. Belinda všem oznámí, že čeká dítě. Po dalších dvou letech mají Belinda s Patriciem dvě děti – dceru Lolitu a syna Pata. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář