Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy k IdP

29. 1. 2013

 Výsledek obrázku pro Alejandra Sandoval

Belinda Collmenaros - úspěšná zpěvačka.Je dcerou Altagracie a starší sestrou Alberta. Je přítelkyní Leonarda, ale není s ním šťastná. Je Leonardem mlácena a ponižována. Chodila s Eliasem, ale opustila ho kvůli Leonardovi. Životem ji zamíchá Patricio, mladý policista, který má za úkol dopadnout Leonarda. Belinda Patricio nevěří a zastává se Leonarda. Poté, co ji Leonardo málem znásilní, konečně pochopí co je Leonardo zač. Začne ho nenávidět a pomáhat, aby ho dopadli. Pochopí, že její láskou je Patricio. Provdá se za něj a mají spolu dvě děti - Lolitu a Pata.

Výsledek obrázku pro Enrique Zepeda

Leonardo Quintana - drogový boss. Prodává drogy a má na ostrově gang, který vykrádá domy a prodává drogy. Chodí s Belindou, kterou však velmi trápí. Jeho milenkou je Marisol. nevlastní matka. Znásilní Rubi, zbije Patricia, málem znásilní Belindu, zaviní nehodu svého otce, když nařízne brzdy u jeho auta. Pokusí se unést Belindu. Nakonec umírá spolu s Marisol při autonehodě.

Patricio Soto - policejní detektiv.Má mladší sestru Ellu, která přijela na ostrov s ním a o kterou se po smrti rodičů stará. Na ostrov přijíždí proto, aby zatkl Leonarda. Na první pohled se zamiluje do Belindy, která ho odmítá. Velmi se spřátelí s Eliasem a Rubi. Po čase se stává Belindiným spojencem a zachráncem - zachrání ji před znásilněním. Odhalí Belindě pravdu o Leonardovi. Nakonec si získá Belindino srdce. Vezmou se a mají dvě děti - dceru Lolitu a syna Pata.

Výsledek obrázku pro Roxana Rojo de la Vega

Marisol Dante de Quintana - modelka. Druhá manželka Ovidia, nevlastní matka Leonarda. Leonardo je její milenec. Nenávidí Belindu a snaží se jí odstranit z cesty. Ubližuje také Cassandře, je vražedkyně - zabila Oviodo ženu. Svého muže nemiluje a chce ho zabít. Chce zastřelit Belindu. Umírá při autonehodě spolu s Leonardem.

Altagracie Collmenaros - úspěšná podnikatelka. Matka Belindy a Alberta. Její nejlepší přítelkyní je Cassandra. Má snoubence Antonia, který však pracuje v Evropě a velmi se jí stýská. Za všech okolností stojí při svých dětech, které nadevše miluje. Snaží se dát dohromady Alberta s Allyson. Po Antoniově předčasném návratu se za něj provdá.

Alberto Collmenaros - úspěšný právník.Syn Altagracie. Dlouho žil v Americe, ale na ostrov se vrací aby se vzpamatoval z rozchodu se svojí snoubenkou Allyson.Prožije románek s Rubi. Po příjezdu Allyson ji odmítá a nechce ji odpustit. Nakonec však pochopí, že Allyson nadevšechno miluje a rozejde s Rubi. Allyson si vezme a mají syna Oscara.

Výsledek obrázku pro Juan Ferrara

Ovidio Quintana - úspěšný podnikatel. Otec Leonarda a Eliase. Je ženatý s Marisol, kterou už však nemiluje. Jeho životní láskou je Cassandra, ta ho však odmítá. Dělá vše proto, aby si Cassandru získal. Má vážnou autonehodu při které málem zemře. Dlouhé týdny je v nemocnici, tam ho chodí navštěvovat Cassandra. Nakonec se s Cassandrou usmíří a vezme si ji za ženu.

Výsledek obrázku pro Cristina Urgel

Rubi Espozito - zpěvačka v hospodě, občas se živí i jako společnice bohatých turistů. Je sirotek a vychovala ji Cassandra. Je znásilněna Leonardem. Je nejlepší přítelkyní Belindy a Patricia a pomáhá jim proti Leonardovi. Bláznivě se zamiluje do Alberta, se kterým prožije románek a otěhotní s ním. Podřeže si žíly. Nakonec zjistí, že její láska je blíž než se zdá- zamiluje se do Eliase. S Eliasem se vezmou a mají dceru Juanu.

Cassandra Romero - majitelka hospody a kabaretu.  Matka Eliase a Ricka. Vychovala Rubi, kterou našla jako sirotka. Je nejlepší přítelkyní Altagracie. Její životní láskou je Ovidio, kterému neodpustila to, že ji opustil pár dní před svatbou. Ovidia odmítá, bojí se, že by ji ublížil. Nakonec dá Ovidiovi druhou šanci a provdá se za něj.

Elias Romero de Quintana - fotograf. Je synem Cassandry a Ovidia, což se dozví až na svatební oslavě Belindy. Chodil s Belindou, ale ona mu zlomila srdce a opustila ho kvůli jinému. Bojí se znovu zamilovat. Stane se nejlepším přítelem Patrcia a pomáhá mu zničit Leonarda.  Ochránce Rubi, do které se nakonec zamiluje. Rubi si vezme a mají spolu dceru Juanu.

Rick Romero - učitel surfingu a model. Je to velký sukničkář a na ostrově zlomil srdce každé dívky včetně Belindy. Působí jako velký pohodář, ale skrývá tajemství, která ho trápí - při lyžování zahynula jeho velká láska. Má velmi rád svoji matku a bratra. Nakonec se bláznivě a osudově zamiluje do krásné Mayity, Altagraciiny nevlastní dcery.S Mayitou se zasnoubí. Na ostrově si otevře modelingovou školu.

Výsledek obrázku pro Ilse Ikeda

Allyson Bing - úspěšná právnička. Snoubenka Alberta. Podvede ho a on se s ní rozchází a vrací se na rodný ostrov. Allyson zjistí, že je těhotná s Albertem. Odjíždí za ním na ostrov. Chce se s ním usmířit, ale on ji nevěří, že dítě je jeho a odmítá ji. Rozhodne se tedy odjet z ostrova, na poslední chvíli však vystoupí z letadla. Alberto pochopí, že ji miluje a dá ji druhou šanci. Vezmou se a mají syna Oscara. Allyson si na ostrově otevře právní kancelář.

Antonio Santini - Snoubenec Altagracie. Pracuje v Evropě. Má dceru Mayitu. Velmi se mu po Altagracii stýská a tak se předčasně i s dcerou vrací na Isla de Palmas. Cestou z letiště zachrání život Ovidiovi, když mu včas poskytne první pomoc a odveze ho do nemocnice. S Altagracií k sobě musejí znovu hledat cestu, protože se trošku více odcizili. Nakonec se vezmou.

Mayita Santini - studentka Oxfordské univerzity, obor Dějiny umění. Po rozvodu rodičů se s matkou odstěhovala do Anglie. Když její otec pracuje v Londýně, tak si k němu najde cestu a odpustí mu, že opustil její matku. Končí se studiem a odlétá na Isla de Palmas. Seznámí se tam s Altagracií, se kterou si hned velmi rozumí. Belindu a Alberta považuje za své sourozence. Zamiluje se do Ricka, po čase se spolu zasnoubí. Stane se z ní průvodkyně po ostrově.

 

Ella Soto - mladší sestra Patricia. Je studentkou desingu, ale odlétá s bratrem na ostrov. Stane se nejlepší kamarádkou Rubi a je ji velkou oporou. Má velký strach se zamilovat, protože její snoubenec ji nechal stát u oltáře. Svému bratrovi je velkou oporou a pomáhá mu s Belindou. Nakonec i ona pocítí lásku, zamiluje se do Maiteho, mladého stavitele, který na ostrov pžijíždí stavět hotel. Za Maiteho se provdá.

 

Maite Cantoral - mladý stavitel hotelů. Na ostrov přijíždí stavět hotel a taky to, aby se vzpamatoval z rozvodu.Má malého syna Liama, který s ním zůstal. Je velmi optimistický a veselý, má velmi rád adrenalinové sporty.Při jedné nehodě se seznámí s Ellou, do které se zamiluje. Oba se velmi spřátelí, ale bojí se do sebe zamilovat.Nakonec ale dají průchod svým citům a zamilují se do sebe. Po čase se vezmou.

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář