Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děj

11. 1. 2013

 Tato telenovela se odehrává v prostředí vinařské rodiny Toledových. Hlavním hrdinou je Sergio Toledo, je velmi úspěšným pěstitelem vína. Žije v manželství bez lásky s krásnou, ale povrchní Raizou. Mají spolu dcerku Auroru.

Dalším hrdinou je Pablo Toledo, který má velmi šťastné manželství a pomáhá svému bratrovi na vinicích.Poslední z bratrů je zde Jorge, který je velmi zlý a vychytralý a snaří se Sergia připravit o jeho dědictví.

Na statek a vinice přijíždí nová pracovnice, mladá znalkyně vína Isabella Corrado. Isabella se hned první den při vyjíždce na koni seznámí se Sergiem, oba si jsou velmi sympatičtí. Dlouhé hodiny si povídají a nakonec se rozloučí polibkem. Sergio se cítí zamilovaný, po návratu domů nesutále myslí na Isabellin úsměv.

Další den se Isabella seznámí s Jorgem. Jorge se jí snaží políbit, ale Isabella mu dá facku. Za Isabellou přijíždí na návštěvu její nejlepší přítelkyne Jimena. Jimena se hned zalíbí Pablovi, stejně jako Pablo jí. Sergio a Isabella spolu laškují, z okna je pozoruje Raiza a neskutečně zuří. Je velmi naštvaná. Běží za Jorgem, kterému to řekne. Oba se rozhodnou, že je rozdělí. 

Isabellu si velmi oblíbí doňa Marianna, připomíná ji jeji ztracenou novorozenou dcerku, kterou před 28lety ztratila. Marianna Isabellu navštíví a řekne ji, že si přeje, aby byla s jejím synem Sergiem, protože se k sobě hodí.Isabella se smutně pousměje a odpoví, že dokud je ženatý,tak to nejde. Jorge přinese Isabelle květiny, ona je však před ním vyhodí do koše. Jorge se naštve a pokusí se ji znásilnit, na poslední chvíli však do pokoje přiběhne Sergio, bratra zmlátí a Isabellu zachrání. Sergio Isabellu utěšuje, oba po chvíli neovládnou své city a vášnivě se pomilují.

Pablo sedí v knihovně, po chvíli tam přijde Jimena. Sedne si ke stolu a začne plakat. Pablo si všimne toho, že brečí, tak si k ní přisedne. Jimena ho vezme za ruku a poprosí ho ať ji obejme.Pablo neváhá a udělá to, jenže v tu chvíli vejde do knihovny jeho žena Berenice. Pablo se od Jimeny odtrhne a běží za Berenice.

Raiza mezitím do Isabellina pokoje podstrčí její šperky a obviní ji z toho, že ji je ukradla. Tajně ji však pozoruje Leonor, Sergiova sestřenice. Marianna svolá velkou rodinnou radu, kde se to řeší. Marianna chce Isabellu vyhodit, v tu chvíli se však Leonor zvedne a řekne všem jak to bylo. Raiza se  snaží ze své lži vymluvit, ale marně. Sergio ji dá facku a přede všemi se vyzná ze svojí lásky k Isabelle, oba se vášnivě políbí. 

Sergio a Pablo jdou zapít úspěch, protože si jim povedl vymyslet nový druh vína. Jorge v masce vtrhne do Isabellina pokoje, ta se probudí a začne křičet. Jorge ji začne svlékat, ona ho však uhodí knihou do hlavy a uteče z pokoje. Cestou si však vyvtrne kotník, Raiza ji zkříží cestu a snaží se na ní vystřelit, střela trefí Isabellu do kolena. Isabella se z posledních sil doplazí do Mariannina pokoje a tam upadne do komatu. 

Sergio a Pablo se vrací z piva. Oba zarazí krev na schodech, okamžitě se vydají po stopách krve. Dojdou až do matčina pokoje. Sergio se zhrozí, když vidí svoji matku, jak je celá od krve. Po chvíli si všimne nehybné krvácející Isabelly, která leží na posteli. Okamžitě si k ní přisedne a drží ji za ruku. Pablo jde do svého pokoje, cestou však potká Jimenu. Je opilý, tak ji začne líbat. Jimena se nebrání a začne z něj strhávat oblečení. Oba se vášnivě pomilují. Když se Pablo ráno vzbudí, tak s hrůzou uteče. 

Marianna bdí u Isabellina lůžka, protože Sergio jel na obhlídku vinic. Marianna drží Isabellu za ruku, po chvíli si všimne jejího náhrdelníku. Začne velmi zrychleně dýchat, je to ten samý náhrdelník, který dala své novorozené dceři do kolébky. Promítnou se jí vzpomínky na to jak její dcera jednoho dne zmizela. Isabella se probudí a volá Sergia.

Jorge mezitím zapálí vinice, které vlastní jeho bratr. Sergio však přijede včas a vinice uhasí. Pablo má výčitky svědomí a tak se Berenice přizná, že ji byl nevěrný. Berenice propukne v pláč, sbalí si věci a od Pabla odchází. Pablo za ní utíká a stoupne si před auto, aby neodjela. Berenice se rozjede a Pabla srazí. Pablo se celý potlučený ohlédne za odjíždějícím autem.Berenice však v té velké rychlosti nezvládne zatáčku, dostane smyk a narazí do stromu. Pablo se za Berenice rozběhne, stihne ji vyprostit z auta. Pablo ji chytne za ruku, řekne ji, že ji nadevšechno miluje a že je jeho životní láska. Berenice mu stiskne z posledních sil ruku a zemře. Pablo je v šoku, vezme Berenice do náruče a odnese ji na haciendu. 

Sergio s brigádníky uhasí požár a uhání za Isabellou. Té už je líp, zvládne se postavit na nohy. Marianna je pozve do své pracovny a tam jim svěří tajemství. Od Marianny se dozví, že Isabella je ta ztracená dcera, oba jsou v šoku. Po chvíli také řekne, že Sergio je adoptovaný. Všichni se rozbrečí, hlavně Isabella je ráda, konečně našla svoji pravou matku.

Koná se pohřeb Berenice.Jorge se všem přizná, že ty brzdy v tom autě zničil on. Pablo ho zmlátí. Všichni se také dozví, kdo Isabella doopravdy je. Raiza však na pohřeb vtrhne s pistolí v ruce a jako rukojmí má Auroru. Všichni se bojí, především Isabella, kterou však Sergio drží za ruku. Pablo se drží za ruku s Jimenou. Raiza vystřelí, první rána však jen těsně mine Isabellu a zasáhne Sergia do ramene. Po chvíli se však ozve další rána a Raiza se bezvládně kácí k zemi. Tu ránu na ni vyslal Jorge, který si uvědomil, že byl jen Raizina loutka. Raiza naposledy pohladí svoji dceru po vlasech a umírá.Jorge je zatčen. Sergio je odvezen do nemocnice.

Uplyne rok. V kostele se koná velkolepá dvojitá svatba Sergio si bere Isabellu a Pablo se žení s Jimenou. Leonor všem na oslavě oznámí své zásnuby se svým přítelem Lucasem. Po dalších dvou letech mají Isabella a Sergio dvojčata - Carinu a Marinu, společně vychovávají také Auroru. Pablo a Jimena mají dceru Berenice. Isabella se stane ředitelkou rodinného vinařství Toledo. Sergio pozná svoji pravou matku, která se nastěhovala k nim - shodou okolností si adoptovala Isabellu. Marianna je šťastná se svým manželem. Všichni jsou šťastní a spokojení.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář