Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy k KaV

11. 1. 2013

Výsledek obrázku pro Agmeth Escaf 

Sergio Toledo - majitel vinic a vinařství. Je ženatý s povrchní Raizou, kterou však nemiluje. Má dceru Auroru, kterou nadevše miluje. Zamiluje se do krásné Isabelly - jejich láska však projde mnoha těžkými zkouškami. Zjistí, že není pravý Toledo, je adoptovaný. Dlouho mu trvá, než se s tím smíří. Seznámí se se svou pravou matkou Blancou, které odpustí. Odstěhuje se od Raizy. Nakonec si vezme svoji životní lásku Isabellu, mají spolu dvě dcery - dvojčata Carinu a Marinu.

Isabella Corrado de Toledo - znalkyně a kontrolorka kvality vín. Po příjezdu na haciendu se na první pohled zamiluje do Sergia, jejich láska je však plná překážek v podobě Jorgeho a Raizy. Je postřelena Raizou, málem ji znásilní Jorge, je obviněna z krádeže Raiziných šperků. Nakonec se dozví, že ona je ztracená dcera Toledových, je velmi šťastná, s Mariannou si rozumí od první chvíle.Nakonec se provdá za svoji životní lásku Sergia a mají spolu dvě dcery - dvojčata Carinu a Marinu. Stane se prezidentkou rodinného vinařství a vymyslí nový druh vína.

Raiza Vega de Toledo - manželka Sergia. Je velmi povrchní a zlá, všem kolem sebe jen ubližuje, hlavně dceři Auroře, kterou nenávidí, protože se kvůli ní musela vzdát modelingové kariéry. Znepříjemňuje život Isabelle a Sergiovi - falešně obviní Isabellu z kráděže šperků, postřelí ji do stehna, zmlátí svoji dceru, spoluzaviní smrt Berenice, chce zastřelit svojí dceru, postřelí Sergia. Nakonec je zastřelena Jorgem.

Jorge Toledo - manažer vinařství. Je podlý a velmi zlý. Nenávidí své dva bratry - Sergia a Pabla. Zatouží po Isabelle, kterou se snaží získat, jeho snaha je však marná. Dvakrát ji málem znásilní, zaviní smrt Berenice, když úmyslně poškodí brzy u auta ve kterém měla jet Isabella. Všem ubližuje, nejvíc však své matce. Nakonec však pochopí, že je jen Raiziným otrokem a zastřelí jí. Je odsouzen a zavřen do vězení.

Pablo Toledo - spolumajitel vinic a vinařství. Je šťastně ženatý s Berenice, kterou nadevšechno miluje. Jeho život se zkomplikuje ve chvíli, kdy potká Jimenu, nejlepší přítelkyni Isabelly. Do Jimeny se zamiluje, miluje však i svoji ženu. V opilosti se vyspí s Jimenou, vše přizná své ženě. Jejich manželství končí tragicky - Berenice umírá v autě. Po její smrti trpí depresemi a odhání od sebe Jimenu. Nakonec si však Jimenu vezme a mají spolu dceru Berenice.

Berenice Montoya de Toledo - ředitelka vývozu a dovozu vín. Je manželkou Pabla, kterého velmi miluje. Ve volném čase ráda maluje. Hodně času tráví s neteří Aurorou, protože nemůže mít děti. Její šťastný a bezstarostný život se mění ve chvíli, kdy přijede Jimena. Ze šťastné dívky se mění na vystresovanou ženu. Velmi ji trápí jak se s Pablem odcizují. Chtějí dát jejich lásce ještě šanci - Berenice však umírá při autonehodě.

Jimena Vidal - reklamní agentka. Přijíždí za svoji nejlepší přítelkyní Isabellou na haciendu, aby se zotavila po nehodě. Velmi se sblíží s Pablem, bojí se však vztahu s ním, protože je ženatý. Pomáhá při sběru vín, tato práce ji velmi baví. Neodolá svým citům a s Pablem se vyspí.Dělá si výčitky kvůli smrti Berenice a trápí ji, že ji Pablo odmítá. Chce odjet z hacinedy. Nakonec si uvědomí, že její místo je tady na haciendě. Smíří se s Pablem a jejich láska propuká naplno. Vezmou se a mají dceru Berenice. 

doňa Marianna Mancuso de Toledo - ředitelka vinařství. Matka Sergia, který je ovšem adoptovaný, Jorgeho a Pabla. Celý život zasvětila hledání své ztracené dvouměsíční dcery - velmi se spřátelí s Isabellou, která se stane její nejlepší kamarádkou. Po čase se dozví, že Isabella je její skutečná dcera. Je velmi přátelská a obětavá. Má velmi ráda svoji vnučku Auroru, o kterou se stará. Svého manžela i rodinu nadevšechno miluje.

Výsledek obrázku pro juan david ferrer

don León Toledo - majitel haciendy a přilehlých vinic. Má velmi rád své syny a nedělá mezi nimi rozdíly. Velmi ho trápí zmizení jeho dvouměsíční dcery. Když se objeví Isabella, tak má potřebuju ji chránit otcovskou láskou. Je velmi rád, když se dozví, že Isabella je jeho dcera. Je pyšný na své syny i dceru. I po letech manželství miluje svoji manželku Mariannu stejně vášnivě jako kdysi a neustále ji něčím překvapuje.

Leonor Toledo - reklamní tvář vinařství. Od dětství bydlí na haciendě svého strýce Leóna, který ji vychoval. Velmi si rozumí se svými bratranci, obzvláště se Sergiem.Odhalí pravdu o vymyšleném obvinění Isabelly, dělá naschvály Raize.Má velmi ráda Auroru, se kterou vymýšlí ztřeštěné věci. Je velmi pracovitá a baví ji sběr a stáčení vína. Velmi vášnivě miluje svého přítele Lucase, se kterým se po dlouholetém vztahu zasnoubí.

Lucas Molina - vedoucí sběračů vína. Jeho velkou vášní jsou motorky, už dvakrát měl však ošklivý úraz. Je velmi dobrým přítelem Pabla a Sergia a velmi jim pomáhá. Je bláznivě zamilovaný do své přítelkyně Leonor, zbožňuje ji. S Leonor se zasnoubí.

Blanca Corrado - Adoptivní matka Isabelly a pravá matka Sergia. Jako mladá musela dát svého syna k adopci, protože by ho neuživila. Jednoho dne našla opuštěnou dvouměsíční holčičku. Dala ji jméno Isabella. Nikdy nezapoměla na svého syna a dlouhá léta ho hledala. Jaké je její překvapení, když zjistí, že její syn Sergio je láskou Isabelly. Spřátelí se s Mariannou. Blancu velmi bolí, že ji syn odmítá, nakonec si však k sobě najdou cestu.

Aurora Toledo - dcera Sergia a Raizy. Se svým tatínkem má úžasný vztah. Velmi trpí tím, jak ji její matka ubližuje. Její nejlepší přítelkyní je Leonor, se kterou vymýšlejí spoustu bláznivostí. Velmi si oblíbí Isabellu, svou matku začne nenávidět. Nakonec má ještě dvě sestřičky - Carinu a Marinu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář