Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děj

4. 1. 2013

 Bohatý statkář a obchodník s kávou, starý a nemocný Salvador Sánchez umírá na rakovinu, ale ještě před smrtí se stihne oženit s mladičkou Camillou. O tři měsíce později umírá. Salvador svůj majetek odkáže své druhé ženě Camille a svému třetímu synovi Danielovi.Na majetek má zálusk i Barbara, Danielova sestřenice a Santos, Danielův nevlastní bratr.


Daniel se do své nevlastní matky Camilly zamiluje. Ona do něj taky. Jejich lásce se ze všech sil snaží zabránit Santos s Barbarou, který chtějí majetek pro sebe. Spolčí se proti nim a dělají jim ze života peklo.


Camilla jedné noci s Danielem otěhotní. Barbara vymyslí plán jak se jí i dítěte zbavit. Když Camilla porodí, tak Barbara podplatí porodní bábu, která dítě odnese do lesa. Camille a Danielovi oznámí, že dítě zemřelo. Camilla se psychicky zhroutí a Daniel ji s těžkým srdcem nechá zavřít do sanatoria.


Do hry o dědictví vstupuje Danielův vlastní bratr Fabio, který nenávidí Santose, za to, že mu kdysi přebral snoubenku. Fabio se však zamiluje do Barbary. Ta ho však využije ke své špinavé hře. Vyspí se s ním a otěhotní. Daniel myslí na Camillu a hrozně se opije. Barbara vklouzne k němu do pokoje a vášnivě se s ním pomiluje. Daniel se druhý den ráno vzbudí s pocitem viny, z toho, co provedl. Jde za Camillou a přizná se jí. Camilla mu vrazí facku a vyhodí. Uplyne měsíc a Barbara oznámí Danielovi, že čeká jeho dítě.


Mezitím se Fabio snaží žít se Santosovo manželkou Deborah, jeho bývalou snoubenkou. Oba k sobě zahoří stejnou áskou jako kdysi. Daniel si při velkolepé svatbě bere Barbaru. Daniel se svěří Fabio, že s Barbarou čeká dítě. Fabio začne mít pochybnosti, pohádá se s Barbarou a v hádce ji shodí ze schodů. Barbara potratí.


Santos mezitím ukradne rodinné šperky a svede to na Daniela. Deborah jednoho dne na procházce v lese najde malé miminko. Přinese ho domů a s Fabiem se o něj stará. Santos a Barbara zjistí, že je to Danielova dcera a snaží se jí všemožně zbavit, vždycky jim to ale někdo překazí.


Camilla se vrací ze sanatoria. Snaží se odpustit Danielovi, ale trvá ji to. Pozná, že dítě o které se Deborah stará je její dcera Alicia. Popere se s Barbarou a shodí ji ze schodů. Barbara ochrne a Daniel je mezitím propuštěn z vazby. Daniel se vrací ke Camille a k dceři. Deborah se postaví Santosovi, řekne mu že ho nenávidí a rozvede se s ním. Při tajném obřadu se provdá za Fabia.


Barbara začne po pár měsících chodit, ale nadále předstírá ochrnutí, protože nechce aby ji Daniel opustil. Daniel ji však jednoho dne přistihne jak stojí u zrcadla a hrozně se s ní pohádá. Camilla zaslechne Barbařin a Santosovo hovor, při kterém zjistí, že oni ukradli jejich dítě. Řekne to Danielovi. Daniel se popere se Santosem a udá ho na policii. Barbara poprosí o odpuštění a řekne, že to dělala proto, že jim záviděla. Té noci se předávkuje.


Daniel se ožení s Camillou. Deborah a Fabio se narodí syn Eduardo a Bernardo. Camilla po dvou letech porodí syna Damiana. Firma Grande Café se pod společným vedením Daniela a Fabia stane nejlepší na světě. Camilla si plní sen a stává se úspěšnou malířkou. Daniel založí kapelu Gitanas. Všichni jsou spokojení.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář