Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy k LCV

4. 1. 2013

 

Salvador Sánchez - bohatý statkář a podnikatel. Z prvního manželství má syny Carla a Bruna (se kterými se moc nestýká a nerozumí si s nimi), z druhého Daniela. Vychoval nevlastního syna Santose a neteř Barbaru. Zamiluje se do krásné chudé dívky Camilly, kterou si vezme, i když s tím rodina nesouhlasí. Po třech měsících, však umírá na rakovinu a všechen svůj majetek odkáže Camille a Danielovi.

Výsledek obrázku pro Mónica Estarreado

Camilla Mora de Sánchez - Chudá prodavačka, která bydlí s maminkou na okraji města. Vezme si Salvadora, i když k němu necítí pravou lásku. Díky jeho smrti se stane milionářkou, většina ji obviňuje z jeho smrti. Zamiluje se do Salvadorova syna Daniela, jejich lásce však není přáno a všichni se je snaží všemožně rozdělit, projde si peklem. Nakonec si vezme Daniela a mají syna Damiana a dceru Alicii.

Daniel Sánchez de la Torre - syn Salvadora z druhého manželství. Je spoludědicem jeho majetku. S otcem se dlouhá léta nestýkal a žil s matkou v ústraní haciendy. Na první pohled s zamiluje do Camilly. Díky svému bratrovi Santosovi a sestřenici Barbaře si projde peklem. Je nespravedlivě odsouzen, ale brzy se dostane z vězení. Má bratra Fabia. Z donucení si vezme Barbaru, i když miluje Camillu. Nakonec si vezme svoji jedinou lásku Camillu a mají spolu dvě děti - Alicii a Damiana.

Výsledek obrázku pro Cuca Escribano

Barbara Sánchez de Maldonado - Sestřenice Daniela. Od malička ji vychovával její strýc Salvador, protože její rodiče zahynuli při autonehodě. Je posedlá Danielem. Spojí se se Santosem, který je jejím milencem. Svede Daniela a provdá se za něj. Předstírá ochrnutí, jen aby s ní Daniel zůstal. Nenávidí Camillu a dělá vše proto, aby ji odstranila z cesty. Barbara má manžela, ale nikdo o tom neví. Předávkuje se práškama a umírá.

Výsledek obrázku pro Pablo Castañón

Santos Reyes de Sánchez - nevlastní syn Salvadora. Po smrti své první ženy mu dal Salvador své příjmení a přijal ho za vlastního. Nenávidí Daniela a Camillu a snaží se je odstranit z cesty. Přebral snoubenku Fabiovi - nevlastnímu bratrovi Daniela. Svojí ženou Deborah opovrhuje, nemá ji rád a podvádí ji s Barbarou. Je spojencem Barbary. Nakonec je odsouzen k 15 letům vězení.

Výsledek obrázku pro Mighello Blanco

Fabio de la Torre - bratr Daniela. Je to syn Danielovi matky z druhého manželství. Je poctivý, čestný, spravedlivý. Miloval Deborah, ale tu mu přebral Santos. Od té doby Santose nenávidí a pomáhá Danielovi zničit Santose. Je vdovec a nechce zradit památku své zesnulé ženy, proto Deborah nejprve odmítá. Zamiluje se však znovu do Deborah, kterou si vezme a mají spolu dvě dvojčata - Eduarda a Bernarda.

Výsledek obrázku pro Sharmel Altamirano

Deborah Santander de Sánchez - manželka Santose. Velmi trpí tím, že její manžel nechce dítě. Kdysi byla zasnoubená s Fabiem, ale opustila ho kvůli Santosovi. Když se Fabio znovu objeví, tak zjistí, že ho nikdy nepřestala milovat. Santos ji ubližuje a ponižuje ji. Prodělala dva potraty, které zavinil Santos. Se Santosem se rozvede. Vezme si Fabia a porodí mu dvojčata - Eduarada a Bernarda.

Výsledek obrázku pro Rosa María Bianchi

Sabina Sánchez de la Torre - druhá bývalá manželka Salvadora. Matka Daniela a Fabia (po rozvodu prožila románek s bývalým přítelem a z toho vznikl Fabio). Žije v ústraní haciendy a pečuje o svého syna Daniela. Na haciendě má na starost stáje s koňmi. Jako jedna z mála věří Camille. Chodí navštěvovat Salvadorova syna Carla do léčebny pro drogově závislé, snaží se mu pomoci s jeho bojem.

Výsledek obrázku pro Jaume Mateu

Carlo Sánchez - Druhorozený syn Salvadora. S otcem a svým bratrem Brunem se nestýká. Je závislý na drogách a žije na ulici. S jeho bojem mu pomáhají Daniel a Sabina, kteří ho denně navštěvují v léčebně. Občas je vídán v blízkosti haciendy, ale nikdy se neodváží jít až do domu. Svůj boj s drogami nakonec vyhraje a stává se vrchním předákem a správcem haciendy. Jeho láskou je Kate, která mu velmi pomáhá. Carlo si nakonec Kate vezme za ženu.

Kate Conelly - přítelkyně Carla. Je úspěšnou chovatelkou koní. Velmi Carla miluje a je mi velkou oporou v těžkých chvílích. Často chodí navštěvovat Sabinu  se kterou si je velmi blízká. Na haciendě pomáhá s chovem koní. Je velmi šťastná, když Carlo zvítězí nad drogami. Spolu s Carlem se nastěhuje na haciendu, kde mu pomáhá s vedením haciendy. Za Carla se provdá.

Výsledek obrázku pro Julio Camejo

Julio Maldonado - manžel Barbary. Vzali se po krátkém románku v Las Vegas, ona ho však hned opustila. Snaží se Barbaru kontaktovat, ale ona se mu vyhýbá a posílá mu peníze aby mlčel. Pošle anonymní dopis Danielovi, kde mu napíše pravdu. Barbara se ho pokusí zabít, ale on přežije a snaží se pomáhat rodině Sánchez.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář