Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děj

4. 10. 2011

Deborah a Yolanda Salinasovy se zamilují do synů matčiných nepřátel Eliase a Marcuse Guerrera.Deborah se potají schází s Eliasem a Yolanda s Marcusem.

Jejich matka Maritza se dozví s kým její dcery chodí a výslovně jim to zakáže, dcery ji ale neposlechnou. Jejich otec Silvano je nadšený z toho s kým dcery chodí, protože otec obou chlapců je jejich nejlepší kamarád.Pohádá se se svojí manželkou, kterou během let přestal milovat.

Po půl roce vztahu se Elias osmělí a požádá doňu Maritzu o ruku Deborah. Maritza ho vyhodí z domu. Deborah s pláčem uteče do pokoje, kde si sbalí věci a odchází k Eliasovi.Ještě ten večer se Elias a Deborah za přítomnosti Yolandy a Marcuse berou.Oba páry spolu prožijí velmi vášnivou noc.

Druhý den večer vleze Marcus za Yolandou oknem. Milují se spolu, když v tom do pokoje vtrhe Maritza,Yolandu krutě zmlátí a Marcuse poníženě vyhodí z domu.Do pokoje přichází i Silvano a když vidí, že jeho dcera je brutálně zmlácená, tak svoji ženu Maritzu uhodí a poté ji vyhazuje z domu.

Deborah a Elias se mezitím vrátí z líbánek a Maritze oznamují, že čekají dítě. Maritza se velice rozzlobí, svojí dceru Deborah v afektu shodí ze schodů a Eliase střelí do ramene.Když to vidí Silvano, odváží svoji dceru a zetě do nemocnice.

Do nemocnice za ním přijíždějí i Yolanda s Marcusem. Všichni napjatě čekají až se Deborah a Elias probudí. Silvano se v nemocnici náhodou setká se svojí dávnou láskou Mercedes. Mercedes pozve Silvana do bufetu na kávu a přizná se mu, že spolu mají dceru Adrianu, která je už půl roku v komatu. Silvano a Mercedes se políbí, když v tom vejde Maritza a dá Mercedes facku. Maritza se chce podívat na dceru, ale Marcus ji nepustí a nechává ji vyvést z nemocnice.

Deborah a Elias se po dvou dnech proberou. Deborah se dozví, že jako zázrakem nepřišla o dítě a že je v pořádku. Po týdnu jsou oba propuštěni a stěhují se do vily Salinasových. Silvano vyhodil Maritzu a nastěhoval si k sobě Mercedes.

Uplyne půl rok a Yolanda s Marcusem mají velko svatbu v kostele. Předtím než si ale vymění své sliby, tak do kostele vtrhne Maritza, která chce zastřelit Marcuse s Eliasem. Do cesty jí však vstoupí Daniel, otec obou synů. Maritza na něj namíří a všem řekne, že ho nenávidí proto, že spolu kdysi dávno byli zasnoubení, ale on ji pak bez vysvětlení opustil. Silvano mu dá pěstí a Daniel se skácí k zemi.

Maritza stále míří na Marcuse, po chvíli ale svoji zbraň skloní a požádá všechny o ospuštění. Poté si přiloží pistol ke spánku a stikne spousť. Padá mrtvá vedle Daniela. Všichni jsou její smrtí zdrcení, hlavně Yolanda, která si strhne závoj a v slzách uteče z kostela. Všichni ji hledají po celém městě, Marcus je velmi nešťastný. Po třech hodinách ji objeví na hrřišti, kam jako malá s matkou chodila. Yolanda sedí na houpačce a brečí. Marcus si k ní přisedne a obejme ji. Yolanda a Marcus se nakonec berou v parku za přítomnosti svých nejbližších.

Adriana se po dalším půl roce probouzí z komatu. Mercedes ji oznámí, kdo je její otec. Adriana se zamiluje do mladého doktora Renza, který se o ní celou dobou staral. Adriana je smutná, že skončila na vozíčku a má strach, že ji Renzo nebude chtít, ale on ji uklidní a řekne ji, že je mu jedno, že je na vozíčku, protože ji vždycky bude milovat.

Uplynulo pět let. Deborah a Elias mají dvě děti - dceru Patricii a syna Massima, Yolanda a Marcus mají dceru Marciu. Adriana s Renzem si adoptovali dvojčata Saru a Renata.Silvano si konečně vzal za ženu svoji jedinou lásku Mercedes a měli spolu ještě syna Mauricia. Elias se stal ředitelem firmy SalinasGuerrero, kterou založil jeho otec. Marcus pracuje jako finanční ředitel.Silvano se usmířil s Danielem. I Daniel se dočkal svého štěstí, vzal si za ženu sestřenici Silvana Elisu, kterou vždycky miloval. Elisa a Daniel se dočkali dcery Loly.

Všichni spolu žili šťastně a v míru až do smrti.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář