Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy k LaN

5. 2. 2013

 

Deborah Salinas - archeoložka. Zamiluje se do Eliase. Jejich vztah je však tajný, kvůli její matce. Uteče z domu, poté co jí matka nedovolí vzít si Eliase. Jedné noci se za Eliase při tajném obřadu provdá. Její matka ji shodí ze schodů,naštěstí nepřijde o dítě, které čeká. Svou matku začne nenávidět. Má velmi ráda svoji sestru a svého otce.Nakonec se za Eliase oficiálně provdá a mají spolu dvě děti - dceru Patricii a syna Massima. 

Výsledek obrázku pro Alejandro Chabán

Elias Guerrero - fotoeditor. Je rozvedený a má syna Chrise. Osudově se zamiluje do Deborah, jejich láska však není možná kvůli její matce. Tajně se vezmou. Maritza ho postřelí do ramene. V nemocnici bojuje o život. Hodně si rozumí se svým bratrem. Má také velmi rád svého otce. Nakonec se oficiálně ožení s Deborah a mají spolu dvě děti - dceru Patricii a syna Massima. Stane se ředitelem firmy SalinasGuerrero.

Výsledek obrázku pro Sachi Tamashiro

Yolanda Salinas - modelka. Zamiluje se do Marcuse, ale jejich láska není možná kvůli její matce. Kvůli jejímu vztahu ji matka velmi brutálně zmlátí,V den její svatby vtrhne do kostele její matka a chce zastřelit Marcuse.Yolanda je zdrcena smrtí matky, uteče ze své svatby. Nakonec vše dobře dopadne a Marcuse si vezme. Mají dceru Marciu.

Marcus Guerrero - finační ředitel. Zamiluje se Yolandy, ale jejich láska není možná. Yolandu chodí po nocích tajně navštěvovat.  Je ponižován Maritzou, v jeho svatební den ho chce zastřelit, ale nepovede se jí to. Je oporou svému bratrovi a otci, Nakonec se s Yolandou ožení a mají dceru Marciu.

Christopher Guerrero - syn Eliase. Pracuje jako pomocný režisér a sní o tom, že se jednou stane velmi úspěšným režisérem. Má velmi rád svého otce, mají spolu kamarádský vztah. S matkou se nestýká, protože ji neodpustil, co mu provedla. Velmi si oblíbí Deborah a podporuje její vztah s jeho otcem.

Maritza Salinas - podnikatelka. Matka Deborah a Yolandy, manželka Silvana. Je krutá a přísná. Nenávidí rodinu Guerrerových ( kdysi měla vztah s Danielem, ale on ji opustil) a snaží se je zničit. Svoji dceru Deborah shodí ze schodů, postřelí Eliase, zmlátí Yolandu. Nakonec se sama zastřelí.

Silvano Salinas - podnikatel. Otec Deborah a Yolandy. Maritzu už dávno nemiluje,jeho jedinou láskou je Mercedes, jeho první láska. S Mercedes má dceru o které netuší, musí k ní hledat cestu. Má velmi rád své dcery.Je nejlepším přítelem Daniela. Nakonec se s Mercedes ožení a  mají syna Mauricia.

Daniel Guerrero - podnikatel. Otec Eliase a Marcuse. Je nejlepším přítelem Silvana. Kdysi byl snoubence Maritzy, opustil ji kvůli jiné. Celá dlouhá léta tajně miluje Elisu, Silvanovo sestřenici. Po letech ji vyzná lásku a vezme si jí za ženu. Mají spolu dceru Lolu.

 

Mercedes Salaberri - hoteliérka. První a jediná láska Silvana.Mají spolu dceru Adrianu, která je po těžké autonehodě v komatu. Uvědomí si, že nikdy nepřestala Silvana milovat a dají se znovu dohromady. Vezmou se a mají ještě syna Mauricia.

Adriana Salaberri - novinářka. Po těžké autonehodě, kterou prodělala stráví rok v komatu. Po jejím probuzení je však upoutána na vozík, protože už nikdy nebude chodit. Hledá si cestu ke svému otci Silvanovi, velmi si oblíbí své nevlastní sestry. I do jejího srdce zasáhne láska - zamiluje se do mladého doktora Renza, který se o ni stará. S Renzem se vezmou a adoptují si dvojčata Saru a Renata.

Elisa Salinas de Vega - bývalá modelka. Je sestřenicí Silvana, kterého má moc ráda.Má 18letého syna Leona. Byla dvakrát vdaná, ale ani jedno manželství ji nevyšlo. Dlouhá léta miluje Daniela, ale bojí se dalšího zklamání. Nakonec se však s Daniel dá dohromady, vezmou se a mají ještě dceru Lolu.

Renzo Careras - lékař. Dětství prožil v dětském domově, poté si ho adoptovala bohatá rodina. Po smrti jeho ženy vychovává dceru Lucy. Jeho práce ho naplňuje a velmi ho baví. Na první pohled se zamiluje do Adriany, o kterou se po její nehodě stará. Nakonec se s Adrianou ožení a adoptují si další dvě děti - Saru a Renata.