Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy

23. 5. 2013

 

Piedad SanMartín - manažerka restaurace. Zamiluje se do Marcela, ale její láska projde mnoha zkouškami, bojí se zklamání, protože její poslední vztah nedopadl dobře - snoubenec ji opustil den před svatbou i s jejími penězi. Unese ji Reina a několikrát se ji pokusí zabít. Po dlouhém utrpení je osvobozena a musí chodit na psychoterapie, aby se zotavila. Nakonec se však provdá za Marcela a mají spolu dvojčata Luca a Teda.

Výsledek obrázku pro Rodrigo Candamill

Marcelo Lizarrága - provozní rodinné restaurace. Má snoubenku Reinu, ale nemiluje ji. Podvádí ji s jinými. Osudově se však zamiluje do Piedad, dcery matčina nepřítele. Musí snášet intriky své matky a Reiny, která se ho nehodlá vzdát, obě mu dělají ze života peklo a on musí o svou lásku bojovat. Nakonec se však se svojí láskou Piedad ožení a mají dvojčata Luca a Teda. Otevře si ještě další dvě restaurace.

Výsledek obrázku pro Mimi Morales

Reina Robles de Elizalde - modelka. Je snoubenkou Marcela, před kterým skrývá psychickou poruchu. Skrývá velké tajemství - svojí a Marcelovo dceru dala k adopci a velmi ji to bolí, jediný koho má ráda jsou její mladší sourozenci - bratr Cruz a sestra Magdalena, přesto se s nimi nestýká i když je finančně podporuje ( pochází z velmi chudé rodiny). Trpí záchvaty vzteku, je spojenkyní Bromelie a pomáhá ji zničit Villa Boscu. Intrikuje proti Piedad a Marcelovi, pokusí se je zabít. Nakonec spáchá sebevraždu.

doňa Bromelia Velarde de Lizarrága - majitelka restaurace. Nenávidí rodinu SanMartín, hlavně Francisca, který ji kdysi dal košem. Je velmi tvrdá a přísná na své děti Marcela a Ornellu. Má ráda Reinu. Snaží se zničit rodinu SanMartín, především Piedad. Svého manžela dohnala k sebevraždě, poté co mu ukradla všechny peníze a podvedla ho s jeho kamarádem. Pokusí se zabít Marielu, nakonec je odsouzena na doživotí.

Romano SanMartín - provozní rodinné restaurace, je starším bratrem Piedad. Je šťastně ženatý s Isadorou, jediné co jim schází je dítě. Jednoho dne najde se ženou opuštěné dítě na lavičce a ujme se ho, Snaží se svou ženu podporovat, i když se mu nelíbí, že se na nalezence tak upla a je to příčinou jejich hádek. Po všech problémech si s manželkou adoptují dítě.

Výsledek obrázku pro Susana Diazayas

Isadora Cruz de SanMartín - fotomodelka. Manželka Romana, kterého velmi miluje. V mládí prodělala potrat, po kterém nemůže mít děti, Velmi ji trápí, že nemůže dát dítě. Poté co najde opuštěné dítě na lavičce, pojmenuje ji Emma.Ujme se ji a nezdravě se na ni upne. Nese těžce, že ji musí dát sociálce a dělá vše proto, aby ji nemusela odevzdat. Dokonce si kvůli tomu podřeže žíly. Nakonec se jí splní sen a s Romanem si Emmu adoptují.

don Francisco SanMartín - majitel restaurace Villa Bosca. Otec Piedad a Romana. Své děti nadevše miluje a ve všem je podporuje, má přítelkyni Marielu, která je pro něj vším. Kdysi odmítl Bromelii. Zachrání život Piedad a Marcelovi. Vezme si Marielu a adoptují si syna Franca.

Mariela Franco de SanMartín - manažerka Villa Bosca. Přítelkyně, později manželka Francisca. Velmi miluje Francisca i jeho dvě děti. Sama má dospívající syna Joela. Kvůli Bromelii se ocitne na hranici smrti, je otrávena masem a poté ji chce Bromelia zabít tím, že ji do žíly vstříkne jed. Po zotavení se provdá za Francisca a adoptují si syna Franca.

Ornella Lizarrága - studentka filosofie. Má vztah se svým profesorem Vicentem. Velmi ho miluje a bojí se, aby se jejich vztah neprozradil. Má velmi ráda svého bratra Marcela. Nakonec se provalí její a Vicentům vztah a ona je vyhozena ze školy. Když se dozví, že má Vicente dceru, tak ho odmítá. Nakonec však jeho dceru přijme. Vezmou se a Ornella znovu nastoupí na univerzitu.

Vicente Cervantes - profesor filosofie. Miluje svoji studentku Ornellu se kterou má vztah, tají před ní svoji dceru. Po prozrazení vztahu s Ornellou je vyhozen ze školy. Přizná Ornelle, že má dceru. Ta ho odmítá. Vicente chce odjet ze země, ale nakonec se s Ornellou usmíří. Po čase se vezmou.

 

María Suaréz de Cézán- kuchařka. Je chudá, má tři děti. Když porodí čtvrté dítě, tak ho odloží na lavičku protože, se o něj už nedokáže postarat. Později, když se vdá za bohatého právníka, tak chce získat zpět svoji novorozenou dceru. Bojuje s Isadorou o svoji dceru, velmi ji v tom pomáhá její manžel. Nakonec pochopí, že ji bude lépe u Isadory a tak dovoĺí, aby si jí adoptovala. Emmu může navštěvovat jak chce.

Joel Franco - dospělý syn Mariely. Svou matku velmi miluje a když je na pokraji smrti, tak propadne alkoholu. Má rád Francisca, kterému říká tati. Velmi trpí žážitky z dětství, kdy ho je otec týral. Je zatčen za autonehodu, kterou v opilosti způsobí. Má přítelkyni Auru Marii, která se díky němu ocitne na vozíku. Nakonec se ze své závislosti vyléčí a Auru Marii si bere za ženu.Adoptují si dceru Doroteu.

Aura Maria Robledo - přítelkyně Joela. Velmi ho miluje, ale trápí ji jeho závislost na alkoholu. Snaží se mu být oporou, ale on ji od sebe odhání. Při autonehodě, kterou Joel způsobí Aura Maria ochrne, je z toho nešťastná a Joela nenávidí. V sanatoriu, kde se léčí se s Joelem,který ji tam chodí navštěvovat zase sbližuje. Nakonec se za Joela provdá a adoptují si dceru Doroteu.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář