Jdi na obsah Jdi na menu
 


Láska vítězí

11. 11. 2011

 Guvernér města Esperanto Fernando má dvě dcery - vlastní Matildu a nevlastní Anastasii. Před 15 lety se mu na výletě v horách ztratila manželka Astrid. S Fernandem žije sestra Elena.

Jednoho dne pořádá ples. Na ples dorazí Fernandův nejlepší bývalý přítel Sandro se svými syny  Alfonsem a Horatiem. Alfonso se na první pohled zamiluje do Matildy a  Horatio najde zalíbení v Anastasii. Na ples přišla i Fernandova sestra Luisa, která vždycky milovala Fernanda, ale on ji odmítal.

Sandro není nadšený z toho, že si jeho synové vybrali takové nevěsty a Fernando mezitím vzpomíná na svoji ženu Astrid.

Matilda s Alfonsem si udělají výlet na koních. Dojedou na opuštěnou louku, kde si vyznají lásku a pomilují se. Anastasia mezitím tráví zamilované chvíle v zahradě s Horatiem.

 Luisa přišla navštívit Fernanda a pokusila se ho svést, ten ji však odmítl. Rozhněvaná odjela domů, kde se vyspala se svým podkoním Carmelem.  Sandro se mezitím dvoří Eleně, která po smrti svého syna nevyšla z pokoje a chodí jen v černém. Sandro ji přinesl květiny, ale Elena je vyhodí.

Luisa dorazí na Fernandovo panství. V zahradě uvidí opuštěnou Matildu, ví, že když jí bodne do břicha, tak ublíží Fernandovi. Luisa nicnetušící Matildu bodne a ta se sesune k zemi. Luisa hned začne křičet a jako první přiběhne do zahrady Fernando, který svoji dceru v náručí odnese do pokoje. Všichni mají strach o její zdraví.

Fernanda celou dobu drží za ruku Luisa. Matilda je na tom moc špatně, dnem i nocí u její postele bdí Alfonso. Po pár dnech se Matilda probudí a nepamatuje si co se stalo.  Alfonso ji požádá o ruku a ona nadšeně souhlasí. 

Fernando mezitím nabídne Luise, aby se nastěhovala k němu, ta nadšeně souhlasí. Její bratr Sandro ji ale varuje předtím, jestli Fernandovi ublíží, tak toho bude litovat.

Mezitím se Anastasia a Horatio při skromné oslavě vzali. Všichni jsou moc šťastni. Fernando se jde projít do zahrady a uvidí dvě zubožené a pomatené ženy. Obě ženy ubytuje na svém panství a stará se o ně. Zvláště o Mariu, která mu připomíná jeho ženu Astrid.

Jednoho dne Lola sedí v zahradě a v ruce drží hadrovou panenku. Do zahrady přiběhne Anastasia. Přisedne si k Lole a zeptá se jí, co se jí stalo. Ona jí vypoví svůj příběh, řekne ji, že před 21 lety porodila dceru, ale hned po porodu jí holčičku ukradli. Anastasia je dojatá a Lolu obejme. Lola si všimne přívěšku, který má Anastasia na krku, je to stejný přívěšek, který dala své dceři při narození a s pláčem uteče. 

Matilda tráví všechen svůj čas s Mariou, připomíná ji maminku. Elena, která konečně vyšla z pokoje, si všimne Marii, jak si prohlíží panství. Okamžitě v ní pozná Astrid. Rozběhne se k ní a obejme ji. Maria ji taky obejme, ale neví kdo to je. Luisa si užívá života po jeho boku, ale Fernando ji odmítá.

Když se Maria probudí, tak hned pozná Fernanda. Dozví se, že se ji Luisa pokusila otrávit. Maria se od Fernanda dozví pravdu, ví, že je to jeho ztracená žena. Maria se mu svěří, že to věděla, hned jak přišla na jeho panství. Fernando, Astrid a Matilda se obejmou.Matildinko.a oznámí, že čeká mim

Anastasia se mezitím dozví, že Lola je její matky. Obě se usmíří. Luisa se v zoufalství pokusí zastřelit Astrid, ale nestihne to, protože ji dřív zastřelí její bratr Sandro. Sandro a Fernando se po letech konečně usmíří.

Po pěti letech mají Matilda s Allfonsem dceru Silvanu. Anastasii a Horatio se mají dceru Sandru. Elena se provdala za Sandra, čeká jejich dítě. Astrid a Fernando si vezmou do opatrovnictví dceru Astridiny zesnulé sestry Olivii. Elena a Sandro se dočkají syna Joseho.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář