Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děj

4. 1. 2013

 Hlavním hrdinou telenovely je Maximiliano Delgado, který pracuje jako ředitel reklamní agentury. Je mladý, krásný a má velký úspěch u žen. Jeho snoubenkou je Marina. Do firmy přicházá na stáž mladičká Rocio Nascimento. Maximiliano a Marina právě prožívají další ze svých krizí a tak není divu, že se Maximiliano do mladé a křehké Rocio zamiluje.

S Maximilianem žije jeho matka Fernanda, která je spokojená se ženou, kterou si pro svůj život její syn vybral. Ve firmě pracuje také Maximilianův mladší bratr Bernardo, který také zahoří láskou k Rocio. Rocio se s Bernardem sblíží a otěhotní. Bernardo ji však využil a to jen proto, že věděl, že se líbí jeho bratrovi.

Maximiliano jede na služební cestu a bere s sebou Rocio. Na služební cestě ji při romantické večeři vyzná lásku. I Rocio mu řekne, že je do něj zamilovaná. Oba spolu prožijí romantickou noc. Po návratu ze služební cesty se Maximiliano přizná Marině, že jeho city k ní se změnily, nemiluje ji. Svěří se jí, že jeho láskou je Rocio.Marina mu vrazí facku a naštvaně odejde. 

Maximiliano a Rocio se spolu potají scházejí. Marina si mezitím postěžuje u Fernandy a společně vymýšlejí jak se Rocio zbavit. Maximiliano přivádí Rocio k sobě do domu, ale nikdo tam z ní není nadšený a všichni ji dávají najevo, že mezi ně nepatří. Když Rocio spatří Bernarda, tak se jí zatočí hlava a omdlí. Maximiliano ji odveze na vyšetření do nemocnice a tam se oba dozvídají, že je těhotná. Rocio i Maximiliano jsou šťastni a vášnivě se políbí.

Za Rocio přijíždí na návštěvu její sestra Rubi, která ji slíbila, že ji pomůže se starostí o dítě. Maximiliano a Rocio se zasnoubí. Marina však na zásnubním večírku oznámí, že také čeká dítě a že je Maximiliana. Maximiliano se to snaží Rocio vysvětlit, ale marně. Ta s pláčem utíká pryč. Bernardo najde zalíbení v Rubi, ta však o vztah s ním nestojí. Marina a Fernanda jsou spokojené, že se Rocio zbavily. Maximiliano však tajně odejde za Rocio a vysvětlí ji, že od té doby co je s ní tam s Marinou nespí. Rocio mu uvěří a odpustí mu.

Fernanda náhodně vyslechne rozhovor ve kterém Bernardo říká Marině, že dítě, které Rocio čeká je jeho a ne Maximiliana. Fernanda neváhá a pošle svému synovi Maximilianovi anonymní dopis, ve kterém mu sdělí, že dítě, který jeho Rocio čeká není jeho. Maximiliano začne mít pochybnosti a jde se zeptat Rocio. Rocio mu řekne, že než se zamilovala do něj, tak prožila noc plnou vášně s Bernardem a že to dítě je jeho, protože to časově odpovídá. Maximiliano ji požádá, aby mu vrátila zásnubní prsten a s pláčem odchází. Rocio je zoufalá, ale je si jistá, že udělala dobře, když řekla Maximilianovi pravdu.

Rubi jde za Maximilianem aby se přimluvila ze svoji sestru, ten ji však odmítá vyslechnout. Rubi se na schodech srazí s Bernardem a vynadá mu za to, že řekl Maximilianovi pravdu, Bernardo ji marně přesvědčuje, že on to neřekl, ale Rubi si to nedá vymluvit.

Maximiliano je nešťastný a pod nátlakem slíbí své matce, že si vezme Marinu. Marina je šťastná. Bernardo však vidí, že jeho bratr je nešťastný a tak se mu snaží svatbu rozmluvit, ale on o tom nechce ani slyšet. Marina a Maximiliano se vezmou a Maximiliano se těší na jejich dítě. Fernanda si však všimne, že Marině neroste břicho a dělá ji to starosti. Vymyslí proto plán, až se narodí Rociino dítě, tak ji ho unese a bude ho vydávat za dítě Mariny a Maximiliana. Fernanda se tedy vypraví za Rocio a prosí ji o odpuštění. Rocio ji odpustí, Rubi však Fernandě nevěří. Marina mezitím odjede do jejich letního domu, kde čeká na Fernandu až jí přinese Rociino dítě. Ta mezitím v nemocnici za pomoci své sestry rodí v nemocnici. Rocio porodí holčičku Milagros, ale jelikož je z porodu velmi unavená, tak ji dají silná sedativa a usne. Fernanda mezitím podplatí porodní bábu, aby ji Milagros prodala. Ta souhlasí.Fernanda odváží dítě k Marině.

Rocio čeká až si bude moct pochovat svoji dceru, doktor ji však oznámí, že po porodu nastaly komplikace a že děťátko zemřelo. Rocio se zhroutí a upadne do šoku. Rubi si je jistá, že něco není v pořádku. Do nemocnice přijde Bernardo, který chce vidět své dítě. Na chodbě narazí na Rubi a ptá se, zda má dceru nebo syna. Rubi na něj smutně pohlédne a řekne mu, že jeho dcera pár hodin po porodu zemřela. Bernardo propukne v zoufalý pláč a Rubi ho utěšuje. Oba se políbí.

Maximiliano se vrací ze služební cesty a doma ho vítá Marina s jejich dcerkou Milagros.Maximiliano je velmi šťastný ze své dcerky. V mysli však má, že Rocio také porodila. Maximiliano se vydá za Rocio do porodnice, před domem však potká skleslého Bernarda, který mu řekne, že dcera, kterou porodila Rocio zemřela. Oba se obejmou a jdou zapít svůj žal.

Rocio se vrací domů z porodnice. Je však psychicky otřesená, neustále se mazlí s oblečením, které měla pro svoji dcerku. Rubi se ji snaží pomoct, ale marně. Přijde za ní opilý Maximiliano, který se jí chce omluvit, ale Rubi ho vyhodí. 

Uplyne rok. Maximilianova dcerka Milagros právě slaví rok. Marina je na svoji dceru zlá a vůbec se o ní nestará. Rocio je zavřená v sanatoriu, protože se ze smrti své dcery zbláznila. Denně ji chodí navštěvovat Rubi. Rubi konečně dala šanci Bernardovi, chodí spolu. Rubi přijde tajemný dopis o tom, že Rociina dcerka nezemřela, ale že žije.Rubi a Bernarda to zarazí a tak se vydají pátrat. 

Bernardo najde sestru, která tenkrát byla u porodu Rociiny dcery a přivede ji za Rubi. Zdravotní sestra jim, ač nerada sdělí pravdu. Bernardo a Rubi se obejmout a hned běží říct pravdu Maximilianovi. V zahradě najdou Marinu jak si užívá u bazénu místo, aby slavila narozeniny své dcery. Rubi k ní hned zamíří a začne se jí vyptávat. Marina se pochlubí a řekne jim, že nemá důvod být na oslavě toho usmrkance, protože to není její dcera, ale dcera té chudinky Rocio. Rubi vrazí Marině facku. Marina rozbije skleničku, vezme střep a bodne ji do břicha. Rubi omdlí, Bernardo ji tu ránu žaskrtí, políbí jí. Vezme Marinu násilím za ruku a odvede ji na oslavu. 

Bernardo ji donutí, aby všem řekla pravdu, Marina ji nechce říct, Rubi se však z posledních sil doplazí na oslavu a všem řekne pravdu. Maximiliano je v šoku a Marině vrazí velkou facku. Marina se ho pokusí také bodnout střepem od rozbité skleničky, ale naštěstí Bernardo ji ho stihne vyrvat z ruky. Marina obviní i Fernandu. Maximiliano neche věřit, že by byla jeho matka něčeho takového schopná, ale když ji pohrozí policií, tak se přizná. Bernardo už zavolal policii a ta po chvíli přijela, Zatkla Marinu a Fernandu.

Bernardo odváží Rubi do nemocnice. Maximiliano se s kyticí růží a zásnubním prstýnkem vydá za Rocio. Ta sedí uplakaná ve svém pokoji a chce spolykat balení léků, které ji doktorka předepsala na nervy. Rocio spolyká celé balení. Do pokoje za ní vejde Maximiliano a najde ji ležet na zemi. Okamžitě zavolá lékařku a ta ji vypumpuje žaludek. Maximiliano Rocio nadšeně obejme a políbí, ona ho však odstrčí. Maximiliano se však nenechá odbít. Po chvíli do sanatoria přichází i Bernardo s Rubi, která má v náruči malou Milagros.

Maximiliano ji řekne pravdu o Milagros. Rocio tomu nechce věřit, ale Rubi s Bernardem ji to potvrdí. Rocio si vezme svoji dcerku do náručí a vášnivě políbí Maximiliana. Maximiliano jde do vězení za matkou a Marinou. Fernandě řekne, aby zapoměla, že měla někdy syny. Marině přinesl podepsat rozvodové papíry. Marina mu plivne do obličeje a řekne mu, že je nepodepíše. V tu chvíli se však v cele objeví její spoluvězenkyně, které se Marina bojí a tak papíry dobrovolně podepíše.

Rocio je propuštěna z ústavu. Společně s Rubi se stěhuje k Maximilianovi. Při zásnubním večírku se zasnoubí Rocio s Maximilianem a Rubi s Bernardem. Za pár týdnů se koná velkolepá dvojitá svatba. Rocio se dá na studium psychologie, aby mohla pomáhat ženám, které přišli o dítě. Po roce se jim narodí další dcera Erin. Bernardo a Rubi připravují novou reklamní kampaň. Rubi a Bernardo si adoptují černouška Ndesiho. Rubi si myslí, že nemůže mít děti. Pár týdnů po adopci otěhotní a porodí dceru Lucy. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář