Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy k LZV

4. 1. 2013

 

Rocio Nascimento - mladá stážistka. Přijde do reklamní agentury a hned se zamiluje do jejího šéfa Maximiliana. Předtím však stráví noc plnou vášně s jeho bratrem, která nezůstane bez následků a ona otěhotní. Zasnoubí se s Maximilianem, ale jejich vztah je ukončen díky Marině, která se je snaží rozdělit.. Porodí dítě o kterém si myslí, že je mrtvé. Zblázní se a je v sanatoriu. Předávkuje se přáskama, naštěstí ji včas zachrání. Nakonec ji vrátí její ukradenou dceru Milagros. Usmíří se s Maximilianem, za kterého se provdá. Nastupuje na studium psychologie.Mají spolu ještě dceru Erin.

Maximiliano Delgado - Ředitel reklamní agentury. Zamiluje se do Rocio, i když má doma snoubenku Marinu. Díky intrikám své matky a Mariny je však od Rocio oddělen. Vezme si Marinu, i když ji nemiluje. Je nadšený ze své dcery Milagros.Tajně chodí navštěvovat Rocio do blázince. Po odhalení pravdy zavrhne svoji matku a s Marinou se rozvede. Vezme si Rocio a má s ní později ještě dceru Erin.

Výsledek obrázku pro Sophie Alexander-Katz

Marina Cervantes - PR manažerka. Je snoubenkou Maximiliana, kterým je posedlá. Je oblíbenkyní Fernandy, která v ní vidí dceru, která ji zemřela. Je velmi zlá a intrikuje proti Rocio. Vymyslí si těhotenství, i když ví, že nemůže mít děti. Podílí se na únosu Rociiny dcery Milagros, kterou však pohdrá. Bodne Rubi a chce zabít i Maximiliana. Nakonec je odsouzena a zavřena do vězení, kde z ní mají ostatní vězenkyně otrokyni.

Bernardo Delgado - Režisér reklam. Velký sukničkář a nenechá na pokoji žádnou dívku. Svede i Rocio, která s ním otěhotní. Nejprve je proti Rocio a snaží se jí odstranit z cesty. I on pozná pravou lásku, zamiluje se Rociiny sestry Rubi, díky které se změní lepšímu. Pomáhá ji pátrat po dítěti Rocio a snaží se dostat Marinu z Maximilianova života a chce ho dát dohromady s Rocio. Nakonec dobude srdce své milované Rubi a vezme si jí za ženu. Adoptují si čednouška Ndesiho. Po roce se však dočká i vlastní dcery Lucy. 

Rubi Nascimento - Hledačka talentů. Přijíždí za svoji sestrou Rocio, aby ji pomohla s její dcerou. Odmítá Bernarda, který ji od začátku leze na nervy. Je velkou oporou své sestře a odhalí tajemství o domnělé smrti její dcery Milagros. Dělá naschvály Marině, která ji však bodne do břicha. Nakonec její srdce roztaje a do Bernarda se zamiluje. Dělá vše proto, aby Rocio byla s Maximilianem. Bojí se, že nemůže mít děti. Provdá se za Bernarda, adoptují si černouška Ndesiho, nakonec porodí i vytouženou dceru Lucy.

doňa Fernanda Conterras de Delgado - Matka Maximiliana a Bernarda. Je posedlá penězmi a mocí. Pro své syny chce za každou cenu to nejlepší, i když jim to často ubližuje. Je tvrdá a nesmlouvaná a každý kdo se jí znelíbí, tak toho odstraní z cesty. Je spojenkyní Mariny, kterou má ráda a připomíná ji její mrtvou dceru. Intrikuje proti Rocio a neváhá unést její dceru Milagros. Dělá velké problémy i Rubi.Má nevlastní sestru Leatitu, se kterou se však nestýká.Nakonec je za všechny své hříchy potrestána vězením.

Dr. Leatita Ulises - Psycholožka. Pracuje v sanatoriu, kde se léčí Rocio. Ke svým pacientům je velmi přátelská, obzvláště k Rocio, která ji připomíná její dceru Deliu, která žije v Acapulcu. Je velmi emancipovaná a nevěří mužům, protože ji všichni zatím jen zklamali. Zachrání život Rocio, když ji vypumpuje žaludek. Nikdo neví, že je nevlastní sestrou Fernandy. Do jejího života vpadne mladý a energický Oscar, který ji dokáže, že znovu může pocítit lásku.Nakonec se do něj bláznivě zamiluje a vezme si ho.

Oscar Santi - Motocyklový závodník.Nastupuje do sanatoria, aby si zde odpracoval veřejně prospěšné práce. Hned první den propadne kouzlu doktorky Ulisesové, ale ona ho odmítá. Jeho velkou vášní je tanec a jeho dcera Daphne, kterou nadevšechno miluje. Je velmi vytrvalý a nevzvdává boj o srdce své vyvolené.Občas má problémy se zákonem obzvláště kvůli své rychlé jízdě na své motorce. Nakonec se dočká štěstí - doktorka Ulisesová si ho vezme.

Delia Ulises - Dcera Leatity. Žije v Acapulcu, kde se snaží prosadit jako divadelní herečka. S otcem nevychází. Po prodělaném potratu se vrací zpět k matce a hledá u ní psychologickou pomoc. Je velmi konfliktní, nemá moc kamarádů. Sní o velké lásce a věří, že jednou pozná prince na bílém koni. Její sen se splní - osud zkříží její cestu s mladým učitelem Stevenem.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář