Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děj

6. 1. 2016

Hlavní hrdinkou této telenovely je Marianna Medellín, dědička diamantových a uhelných dolů. Je vdaná za Camilla, kterého už však nemiluje. Má tři děti, které jsou pro ní vším - dceru Estrellu, Marinu a syna Simona. Při obchůPzce svých dolů se setká s Pedrem, mladým sympatickým horníkem, který ji zachrání před padajícími kameny. Marianna se do Pedra zamiluje a on také.Tajně se spolu scházejí, ale jedné noci je přistihne Camillo. Pedra zmlátí a vyhodí ho a Mariannu zavře v ložnici a odmítá ji pustit ven.

Jednoho dne se ztratí Estrella a Marianna z toho zešílí, Camillovi  se to hodí a nechá ji prohlásit za nesvéprávnou a stává se správcem dolů. Pedro chodí za Mariannou, ale ona nepoznává nikoho kromě Mariny a Simona. Estrellu mezitím vězní Mariannina sestra Berta na svém statku. Chce donutit Mariannu aby na ní přepsala doly. Estrella však využije její nepozornosti a utíká domů. Cestou se však zraní a nemůže jít dál. Potká mladého Alonsa, který se prochází. Ten ji vezme do náruče a odnáší ji na jejich haciendu. Oba se do sebe zamilují. Díky Estrellině návratu se Marianně vrací pamět, první na koho si vzpomene je Pedro. Ten však odjel, protože mu Camillo řekl, že Marianna s ním čeká dítě. Marianna je smutná a hledá útěchu u svých dětí.

Camillo se spojí s Bertou a oba společně zařídí to, aby v dolech došlo k výbuchu. Marianna je nešťastná, protože od Estrelly se dozvídá, že se Pedro vrátil a že zrovna byl v dole, když došlo k výbuchu. Marianna se zhroutí a nevychází se svého pokoje. Probíhají záchranné práce, při kterých pomáhá i Simon a pod velkým balvanem najde zavaleného a polomrtvého Pedra. Vezme ho na záda a vynese ho ven. Předá ho záchranářům a ti ho odvážejí do nemocnice.

Koná se svatba Estrelly a Alonsa. Do kostela však vtrhne Berta a začne bezhlavě střílet kolem sebe. Camillo také vytáhne z pod saka pistoli a všechny drží jako rukojmí. Camillo mezitím odhalí všem pravdu - že to byl on kdo nechal Mariannu prohlásit za blázna, že to on ukradl diamanty a prodával falešné a v neposlední řadě také řekne, že on zavinil výbuch dolů. Marianna je v šoku z toho s kým to celá léta žila. Berta také začne křičet, že Mariannu nenávidí proto, že ji kdysi vzala muže, kterého milovala a taky to, že ji rodiče měli radši a že nesnáší svého manžela a děti. Marině a Simonovi se nepozorovaně podaří proklouznout z kostela a běží na policii pro pomoc. Camillo přiloží Marianně pistoli ke spánku a chce vystřelit. V tu chvíli se ve dveřích kostela objeví Pedro, který je zraněný. Marianna se usměje a je šťastná, že vidí svoji lásku. Podívá se na Camilla a řekne mu, že už ho dávno nemiluje a že s ním byla jen kvůli dětem. Pedro se dobelhá k Marianně a Camilla odstrčí. Mariannu políbí a řekne ji, že ji moc miluje a že ji už nikdy neopustí. I Marianna ujistí Pedra, že ho miluje. 

Camillo namíří pistoli na Mariannu a chce jí zabít. Pedro mu však vyrazí pistoli z ruky a začnou se o ní přetahovat. V tu chvíli pistole vystřelí a Camillo smrtelně raněný padá k zemi. Berta se k němu skloní a řekne, že ho vždycky milovala a vtiskne mu na rty polibek, Camillo ji stiskne ruku a poprosí Mariannu a odpuštění a umírá. Berta se rozzuří a chce vystřelit na Pedra, v tu chvíli však do kostela vrhne policie. Berta se snaží prostřílet si cestu ven, ale marně. Policie ji odzbrojí a zatknou ji. Ještě předtím však požádá Mariannu o odpuštění a o to aby se postarala o její děti, které jediné v životě milovala. Marianna ji slíbí, že se o ně postará a přijme je za vlastní.

Poté se Estrella a Alonso konečně berou, Marianna, ač sama zraněná a Pedro, který utekl z nemocnice, jen aby mohl být s ní jsou oba dojatí. Marianna poděkuje Marině a Simonovi, že všem zachránili život a obejme je. 

Marianna a Pedro se oba uzdraví. Simon a Marina si vzali na starosti rodinné doly a snaží se je společnými silami zase obnovit. Estrella a Alonso odjíždějí do New Yorku. Ještě předtím se však zúčastní velkolepé svatby Marianny a Pedra. V ten samý den se provdá i její dcera Marina, která si vzala svého snoubence Oscara. Simon sedí sám opuštěný, ale překvapí ho jeho přítelkyně Alma, která se vrátila domů, poté co zemřel její despotický otec. Všichni jsou moc šťastni a spokojeni. Marianně a Pedrovi se narodí dvojčata - Paloma a Maya. Alma a Simon se vezmou a odlétají do Acapulca, aby mohli začít nový život. Marině a jejímu manželovi Oscarovi se narodí dcera Andrea. 

Marianna a Pedro úspěšně vedou doly, které se mezitím rozrostly. Marianna občas zajde navštívit do vězení Bertu a nosí ji tam její oblíbené bonbony a pozdravy od jejich dětí. Marianna a Pedro jsou konečně šťastni a adoptují si sirotka Adrianu.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář