Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děj

3. 1. 2013

 Příběh začíná svatbou Elisy a Santiaga. Do kostela vtrhne Santiagův otec Carlos a všechny, kromě nevěsty postřílí. Poté se jen lehce usměje a odejde z kostela. Elisa je celá zofalá a ruce má od krve z toho, jak se snaží pomoci svému snoubenci. Po tvářích ji tečou obrovské slzy. Elisa vyběhne z kostela a sundá si svůj zakrvácený závoj.


Elisa se toulá po nocích. Živí se krádežemi. Jednoho večera Elisu přepadnou a znásilní opilí mladíci. Nechají ji polomrtvou na ulici. Najde ji mladý manažer Axel, který ji odveze do nemocnice. Elisa se po týdnu probere z komatu, ale bohužel si nepamatuje posledních pět let života. Neustále volá jméno svého snoubence, všichni se jí snaží přesvědčit, že je mrtvý, ale Elisa nikomu nevěří, ani své matce Graciele, která jediná přežila ten masakr.


Graciela ji nechá zavřít do blázince. Elisa se tam několikrát pokusí o sebevraždu. Do sanatorii ji chodí navštěvovat Axel, kterému se Elisa líbí a připomíná mu jeho zesnulou ženu. Jednoho večera při požáru sanatoria, Elisu na poslední chvíli zachrání Axel a vezme ji k sobě domů. S Axelem žije milenka Amber, která vidí v Elise konkurenci.


Elisa se jde jednoho dne projít do parku a narazí na tajemného muže.Velmi se jí zalíbí, ten muž se však Elisy lekne a uteče neznámo kam. Elisa doma přemýšlí proč ten muž utekl. Za pomoci své matky, která ji denně navštěvuje začne po neznámém pátrat.


Axel mezitím udělá z Elisy úspěšnou zpěvačku, která má spoustu fanoušků a koncertů. Amber se snaží Elise neustále bojkovat koncerty - nařízne ji podpatek, podruhé ji zničí šaty, pak ji zase vyhodí pojistky. Graciela mezitím zjistí, že tím neznámým mužem je Santiago, Elisin snoubenec. Graciela za ním jde do jeho domu. Santiago žije v polorozpadlém domě za městem. Graciela se zhrozí, v čem žije. Řekne Santiagovi, že ví kým je, a aby se vrátil do svého postavení-


Amber si mezitím vymyslí falešné těhotenství.Axel je z toho zoufalý, miluje Elisu. Na jednom koncertě se objeví i Graciela se Santiagem, o kterém si všichni myslí, že je její milenec.Elisa zpívá svůj největší hit, když v tom spatří Santiaga a omdlí.Spadne z pódia a uhodí se o schod do hlavy. Všichni ji přispěchají na pomoc, hlavně Santiago, který ji drží za ruku.Elisa se po chvíli probere a spatří Santiaga.Vtiskne mu na rty vášnivý polibek. Okamžitě si na všechno vzpomene.


Elisa se stěhuje od Axela. Žije se Santiagem, oba však chodí na terapii, kvůli tomu, co se stalo na jejich svatbě. Axel se však nechce smířit s Elisinou ztrátou. Dělá ji ze života peklo - neustále ji obtěžuje telefonáty, pronásleduje ji. Axel si najdne tři muže, aby zabili Santiaga, což se jim nepovede. Amber se snaží Axela všemožně svádět, ale on ji pohrdá. Jedné noci ji pobodá. Amber se celá zakrvácená doplazí před dům, kde ji najde mladý atlet, co tam zrovna venčí psa. Odveze ji do nemocnice.

 

Elisa a Santiago se chtějí vzít. Do kostela však vtrhne Axel a Santiagův otec Carlos, který si uvědomil, že nad láskou svého syna nezvítězí. Chce se se Santiagem usmířit. Axel vystřelí, kulka trefí Carlose.On se skácí k zemi a ještě předtím prosí o odpuštění svého syna a Elisu. Oba mu odpustí a on umírá.

 

Axel si vezme Elisu jako rukojmí. Santiago je celý nešťastný a neví kde ho má hledat. Pomůže mu však Amber, která se chce usmířit s Elisou, ji však nenajde. Amber řekne Santiagovi a Graciele, kde Elisu najde i je tam dovede. Axel zrovna mlátí Elisu, když tam vtrhne Santiago s Amber. Axel chce vystřelit,ale nepovede se mu to, protože dřív vystřelí Amber a kulka ho zásahne rovnou do srdce.

 

Amber a Elisa se nad Axelovým tělem usmíří. Elisa je konečně šťastná, že je se svým milovaným Santiagem. Po pár týdnech se koná velkolepá svatba. Amber na ni přišla v doprovodu Bruna, mladého atleta, který ji zachránil život. Graciela se na svatbě setká se svoji dávnou láskou Sandrem, který tam je se svojí dcerou Laurou.

 

Po roce se konají hned dvě svatby najednou - Amber si bere Bruna a Graciela Sandra. Elisa a Santiago mají syna Carlose a dceru Eleonoru. Amber a Brunovi se narodí dvojčata - Santiago a Axel.Graciela se Sandrem odjedou do New Yorku

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář