Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy k NKZ

3. 1. 2013

 

Elisa Maldonado - 32letá editorka, později zpěvačka. V den její svatby je svědkyní masakru na své vlastní svatbě. Ztratí pamět a skončí v blázinci - díky Axelovi se z ní stane úspěšná zpěvačka. K Axelovi se stěhuje a žije s ním, prožívá peklo díky Amber, Axelově snoubence. V jejím životě se objeví její snoubenec Santiago, ona si na něj však nepamatuje. Když se jí vrátí paměť, tak zjistí, kdo Santiago je a jejich láska propukne naplno. Axel se z její ztrátou nechce smířit a dělá jí ze života peklo. Nakonec se za Santiaga provdá a mají spolu syna Carlose.

Santiago Corona - 32letý moderátor. V den své svatby je těžce postřelen svým otcem. Stráví rok v nemocnici, kde se dává dohromady. Pořád hledá Elisu a není dne aby na ní nemyslel. Žije v polorozpadlém domě za městem, díky Graciele získá zpátky svůj majetek a postavení. Po překonání překážky v podobě Axela si konečně bere Elisu a mají spolu syna Carlose.

Axel Estevéz - 35letý hudební manažer. Najde Elisu a udělá z ní slavnou zpěvačku. Elisu miluje a chce si jí vzít. Postupem času se z něj však stává nebezpečný psychopat. Nenávidí svoji snoubenku Amber, proto ji pobodá. Dělá ze života peklo Elise a Santiagovi, pronásleduje je. Najde si zabijáky, aby zabili Santiaga, unese Elisu a bije ji a zastřelí Santiagova otce Carlose. Nakonec je zabit svoji snoubenkou Amber.

Amber Shaw - 28letá světová topmodelka. Je snoubenkou Axela, ten ji však odmítá. Snaží se odklidit z cesty Elisu a neštítí se ničeho. Zjistí, že je těhotná s Axelem, ten ji však velmi těžce pobodá, především do břicha a ona o dítě přijde. Život ji zachrání atlet Bruno. Po zotavení se mění ve velmi přátelskou dívku, pomáhá Santiagovi zničit Axela a také mu pomůže najít Elisu. Její srdce si získal Bruno. Nakonec je to ona, kdo Elise zachrání život - zastřelí Axela. Zasnoubí se s Brunem, kterého si později vezme a mají spolu dvojčata Santiaga a Axela.

doňa Graciela Gujara de Lopez - 48letá módní návrhářka. Jejím životním posláním je starost o dceru Elisu, kterou zbožňuje a od rozvodu s manželem je na ní upnutá. Má prosperující módní firmu. Skrývá však bolestné tajemství - před lety dala k adopci svoji druhou dceru. Nyní jí její dcera vstoupí do života.Je Santiagovo spojenkyní a pomáhá mu aby získal, vše o co přišel, včetně její dcery Elisy. Do života ji vstoupí Sandro, její dávná láska a otec její druhé dcery. Bláznivě se do Sandra zamiluje a odjíždí s ním do New Yorku.

Bruno Latorre - 38letý atlet. Při procházce se osem najde Amber, které zachrání život. Vychovává syna Lucase, se kterým si moc nerozumí. Je nešťastný ze svého zpackaného života a často se uchyluje k alkoholu.Jeho životu dá nový smysl Amber, které pomáhá a do které se zamiloval. Velmi se zlepší i jeho vztah se synem. Ožení se s Amber a mají spolu dvě děti- dvojčata Santiaga a Axela.

Lucas Lattore - 20letý student dějin umění. Po smrti matky ho vychoval otec, se kterým si však moc nerozumí. Nemá rád tátovi přítelkyně, jen jednu si velmi oblíbí - tou je Amber. Nikdy se nevyrovnal s odchodem své matky. Jeho velkou vášní je fotografování. Bláznivě se zamiluje do Laury, jejich vztah je velmi vášnivý a bouřlivý.

Sandro Saenz - 45letý podnikatel. Kdysi chodil s Gracielou, ale opustil ji kvůli jiné ženě. Netuší, že má s Gracielou dceru, která byla dána k adopci. Byl závislý na automatech a málem přišel o všechno. Má dospělou dceru Lauru, kterou nadevšechno miluje. Jeho setkání s Gracielou je osudové - zamiluje se do ní jako kdysi, vezme si ji a odjede s ní do New Yorku.

Laura Saenz - 21letá baletka. Od dětství ji vychovává otec, se kterým má velmi skvělý vztah. Její životní vášní je balet - 2 roky studovala na taneční akademii v Londýně, kde je velká hvězda.Nese si velké trauma z dětství - matka ji týrala. Velmi si oblíbí Gracielu a po čase ji začne říkat mami. Zamiluje se do Lucase, jejich vztah je velmi vášnivý a bouřlivý.

Roxanna Morande - 25letá módní kritička. Její skutečnou matkou je Graciela, která ji však dala k adopci. Roxannu si adoptovala bohatá rodina, která ji však nedala moc lásky. I přesto, že neměla jednoduché dětství, tak je velmi přátelská.Má milujícího manžela Alessia a malou dcerku Stefanii. Dozví se pravdu o své matce a za pomoci svého manžela detektiva ji začne usilovně hledat. Setkají se spolu na jedné přehlídce a od té doby se spolu vídají často. Nakonec i s rodinou stěhuje do Gracieliny vily.

Alessio Morande - 28letý detektiv. Je manželem Roxanne, kterou velmi miluje, Mají spolu malou Stefanii. Pomáhá své ženě najít  a vypátrat její matku. Jeho práce a rodina je pro něj vším a je ochoten udělat cokoliv, jen aby jeho ženy byly šťastné. Je velkou oporou své ženě a je to právě on, kdo smíří Roxannu s její matkou.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář