Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děj

3. 1. 2013

 Hlavními postavy této telenovely jsou Beatrice Reyes a Daniel Machado. Beatrice je 35letá úspěšná arcitektka, která před dvěmi lety při automobilové nehodě přišla o manžela a dceru. Zůstal ji však ochrnutý syn Martín, který je na vozíčku. Daniel po smrti své ženy vychovává své dvě dospívající dcery - Olivii a Auroru. V Danielově vile však žije jeho švagrová Elena.


Jednoho dne při cestě z práce Beatrice nabourá Danielovo auto, ten je však vzteky bez sebe a začne na ni křičet. Beatrice se však zhroutí na obrubník a začne brečet. Daniel se jí omluví za své chování, dá ji své číslo a odveze ji domů, kde na ni netrpělivě čeká její syn. Daniel dá Beatrice pusu na tvář a odjede.

Ten večer se do Danielova pokoje, který je ponořen do myšlenek na svou zesnulou ženu vkrade Elena v sexy prádle a snaží se ho svést. Daniel ji však odmítne a navíc ji vyhodí ze svého pokoje. Beatrice myslí na Daniela. Do pokoje k ní vjede Martín a řekne ji, že kdyby měl přijít ještě o ni, že by to už nepřežil a oba se obejmou.

Daniel a Beatrice se spolu spřátelili. Jednoho dne na zahradním mejdanu, který se pořádal ve vile Daniela se pod ohňostrojem políbí. Zahlédne je Elena a je vzteky bez sebe. Beatrice odchází z domu, dohoní ji však Elena a důrazně ji varuje, aby nechala Daniela na pokoji. Beatrice se jen pousměje a odchází. Také Martín se na tomto večírku zamiloval, zalíbila se mu Olívie, ale bojí se jí někam pozvat, protože má strach, že by s mrzákem nechodila.

Elena pozve Daniela na večeři a hodně ho opije. Poté co se oba vrátí domů se Daniel hned u dveří na Elenu vrhne a vášnivě se s ní pomiluje. Ráno je celý zoufalý a s pláčem se zhroutí do křesla. Do pokoje vejde Aurora, která najde svého otce nešťastného a ujistí ho, že stejně nakonec bude s Beatrice.

Za Martínem přišla na návštěvu Olivie, ten ji však odmítne. Ona s pláčem uteče, ale před domem ji srazí auto. Beatrice vyběhne před dům a uvidí Olivii v bezvědomí, hned ji poskytne první pomoc a volá sanitku. Když se to dozví Martín, tak je v takovém šoku, že se z vozíku zvedne. Beatrice je šťastná, že její syn zase chodí a společně odvážejí Olivii do nemocnice.

Po chvíli dorazí Daniel s Aurorou a Elenou. Daniel a Beatrice se políbí, vyruší je však Elena a ukáže jim výsledky těhotenského testu, který je pozitivní. Elena také Beatrice řekne, že se s ní Daniel vyspal a že spolu čekají dítě. Beatrice vrazí Danielovi facku a odejde pryč. Martín bdí u lůžka Olivie. Po chvíli však zjistí, co Daniel udělal, tak mu dá pěstí a odjíždí za matkou.

Daniel v zoufalství požádá Elenu o ruku, ta je radostí bez sebe. Beatrice je nešťastná a svůj žal utápí v alkoholu. Martín je rozpolcený a neví, zde dát přednost své lásce a nebo matce. Nakonec se ač nerad rozchází z Olivií, která se zázračně zotavuje, aby neranil svoji matku.

Za pár týdnů se koná velkolepá svatba Daniela a Eleny. Olivie a Aurora se jí nezúčastnily, protože Elenu nemají rády a tak využijí nepřítomnosti a utečou z domu. Azyl najdou u Beatrice. Martín a Olivie se sbližují a jedné noci se vášnivě pomilují. Beatrice se stává závislou na alkoholu, Martín o ni má velký strach. Jednoho dne u jejich dvěří zazvoní Daniel, přijde mu otevřít Aurora. Daniel najde Beatrice v bezvědomí a odváží ji do nemocnice. Daniel a Martín bdí nad její postelí a usmiřují se.

Do nemocnice přijde i Elena, která je vzteky bez sebe. Když je v pokoji u Beatrice, tak ji přestřihne hadičku, která ji přivádí kyslík. Do pokoje však vejde mladý doktor Sergio. Když ho Elena uvidí, tak omdlí. Po chvíli se probere a nevěří svým očím. Před ní stál muž, kterého kdysi opustila a navíc mu porodila syna, kterého mu nechala na výchovu. Když se Daniel dozví, že se Elena pokusila zabít Beatrice, tak anuluje manželství a stěhuje se k Beatrice do domu. Všichni se o ni starají a pomáhají jí.

Elena se snaží svádět Sergia, ale on ji odmítá, protože je šťastně ženatý se svojí kolegyní Alicií. Sergio dochází do domu Beatrice a kontroluje zda je v pořádku. Jednou zůstane na večeři a všem odhalí pravdu o Eleně. Řekne, že spolu před lety chodili a ona že byla těhotná. Vzali se a ona porodila syna Tommase. Jedné noci beze slůvka vysvětlení odešla a už se nevrátila. Všichni jsou z toho v šoku, hlavně Daniel.

Elena se odhodlá říct celou pravdu Tommasovi, ten ji však jako matku odmítne a řekne ji, že jeho matkou je Alicia. Elena je nešťastná, protože zůstala sama bez lásky, peněz a syna. Jednoho večera si podřeže žíly. Sergio ji najde a odváží ji do nemocnice. Její stav je velmi vážný. Elena se na chvíli probere z komatu a u své postele uvidí Tommase.Vezme ho za ruku, řeknu mu, že je to nejkrásnější co se jí kdy stalo. Daniela s Beatrice poprosí o odpuštění a poté umírá.

Tommaso je zničený a s pláčem utíká pryč. Aurora za ním vyběhne, dohoní ho a obejme ho. Oba se po chvíli políbí. Daniel a Beatrice se berou v kostele. Olivie a Martín nastupují na lékařskou fakultu. Tommaso požádá Auroru o ruku a ta souhlasí. Sergio a Alicia se dočkají dvojčat Luise a Carlose. Po pěti letech mají Beatrice s Danielem tři děti - syna Ricarda a Antonia a dceru Camillu. Martín s Olivií se vzali a odletěli pracovat do Londýna. Tommaso a Aurora si otevřeli luxusní butik a mají syna Daniela. Sergio se stal primářem oddělení a nejlepší přítelem Beatrice s Danielem.
 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář