Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy k NNP

3. 1. 2013

 

Beatrice Reyes - Úspěšná 35letá architektka. Při autonehodě přišla o manžela o dceru. Zůstal ji jen 18letý ochrnutý syn . Zamiluje se do Daniela. Postupně se z ní stává alkoholička se sebedestruktivními sklony. Elena ji dělá ze života peklo. Psychicky se zhroutí a pokusí se o sebevraždu, musí se léčit u psychiatra. Po překonání všech nástrah se provdá za Daniela a mají spolu ještě další tři děti - syny Ricarda a Antonia a dceru Camillu.

Daniel Machado - 38letý podnikatel. Po smrti své ženy vychovává své dvě dospívající dcery Olivii a Auroru. Zamiluje se do Beatrice, ale díky intrikám své švagrové Eleny o ni přijde. Ze zoufalství si vezme Elenu, ale jejich manželství vydrží jen pár týdnů, poté ho Daniel anuluje. Po vyřešení všech problémů se ožení s Beatrice a mají ještě další tři děti - syny Ricarda a Antonia a dceru Camillu.

Výsledek obrázku pro Adriana Louvier

Elena Alvarez - 39letá podnikatelka. Švagrová Daniela, vždycky ho záviděla svojí sestře a snaží se ho celou dobu svést.Za Daniela se pomocí lsti, kterou na něj připravila provdá a otěhotní s ním. Dělá vše, aby nebyl s Beatrice. Elena skrývá jedno velké tajemství - má 18 letého syna Tommassa, kterého opustila, když mu bylo pár týdnů. Když si uvědomí, že prohrála, tak si podřeže žíly. Usmíří se s Tommassem a s Danielem a Beatrice, ale už je bohužel moc pozdě na její nápravu, protože umírá.

Martín Reyes - 18letý syn Beatrice. Po autonehodě je upoután na vozík, navíc trpí nočními můrami z té strašlivé události. Zamiluje se do Olivie, ale straní se jí. Má velmi rád svoji matku, udělal by cokoliv jen aby byla spokojená. Díky Oliviině nehodě se opět postaví na nohy a zase chodí. Po čase žije s Olivií. Nastupuje na medicínu a po vystudování odlétá i s Olivií pracovat do Londýna.

Olivia Machado - 18letá dcera Daniela. Je hudebně nadaná a velmi ráda hraje na kytaru a klavír. Má velmi ráda svého otce a sestru, i když se s nimi občas hádá. Zamiluje se do Martína a je nešťastná z toho, že ji ze začátku odmítá. Porazí ji auto a dlouhé týdny se léčí. Po uzdravení žije s Martínem. Nastupuje na vysokou ke studiu medicíny. Po vystudování odlétá s Martínem za prací do Londýna.

Aurora Machado - 17letá dcera Daniela. Je velmi citlivá a trpí sklony k sebepoškozování. Je také velmi ztřeštěná a velmi ráda nosí výstřední oblečení. Mrzí ji, že nikdy nepoznala svoji matku, která zemřela při jejím porodu. Zamiluje se do Tommasa. Otevře si úspěšný módní butik. Provdá se za Tommasa a mají spolu syna Daniela. 

Sergio Vidal - 39letý neurolog. Otec Tommasa a bývalý manžel Eleny. Svého syna vychoval sám, se svojí manželkou Alicií. Všem odhalí pravdu o Eleně. Úspěšně odolává jejím svodům. Velmi ho trápí, že se svojí ženou nemají děti. Stává se nejlepším přítelem Daniela. Po patnáctiletém manželství se s Alicií dočkají vytoužených dětí - dvojčat Luise a Carlose.Stane se primářem neurochirurgie.

Tommaso Vidal - 21letý syn Sergia. Jeho matkou je Elena, která ho však opustila, když mu bylo pár týdnů.Vychoval ho jeho otec s Alicií, kterou považuje za svoji matku. Poté, co se dozví pravdu o Eleně, tak se stává agresivním a uzavře se do sebe.Když si jeho matka podřeže žíly, tak bdí u jejího lůžka, odpustí ji a řekne ji maminko. Jeho láskou je Aurora, se kterou se ožení. Otevře si spolu se ženou butik a mají syna Daniela.

Alicia Perez de Vidal - 36letá kardioložka. Je manželkou Sergia a velmi trpí tím, že se jí zatím nepodařilo dát mu dítě. Vychovává Tommasa a považuje ho za vlastního syna. Trpí vrozenou srdeční vadou, občas má záchvaty. Po letech snažení o dítě se jí plní její velký sen - svému manželovi porodí syny, dvojčata Luise a Carlose.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář