Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děj

3. 1. 2013

 Hlavní hrdinkou je velmi chudá dívenka Emma, která žije se svojí matkou Hildou v chudinské čtvrti. Obě často nemají na jídlo ani na elektriku. Emma pracuje jako umývačka nádobí a po nocích přešívá oblečení pro sousedy.


Jednoho dne se vloupe do domu Camposových - přistihne ji tam Matias, který je okouzlen její krásou a tak ji nechá jít. Matias má před svatbou, slíbil svojí nevlastní matce, že si vezme její dceru Desiré. Matias chodí tajně navštěvovat Emmu a pomáhá ji finačně. Oba se do sebe zamilují - jejich lásce však není přáno, protože Desiré a její matka Demetria se je snaží rozdělit. Matias se však rozhodne zrušit zasnoubení s Desiré a přivede Emmu domů. Emma je okouzlena luxusem, všichni ji přijmou s otevřenou náručí. Emma oznámí Matiasovi, že s ním čeká dítě. Oba jsou neskonale šťastni.

V domě žije také Felix, Matiasův mladší bratr. Emmu si velmi oblíbí a bere ji jako svoji sestru. Matias se snaží z Emmy udělat mladou, vzdělanou a elegantní dámu. Najme proto jeho kamarádku Marjorie, která učí Emmu etiketě, chování a také ji naučí jak se oblékat. Všichni jsou Emminou proměnou okouzleni, hlavně Matias.

Marjorie však prožívá trápení - její dcera Adeline se po smrti svého bratra uzavřela do sebe a trpí depresemi. Marjorie odmítá svého muže Bruna, žijí odděleně, protože ji Bruno celá léta týral a podváděl. Adeline však onemocní leukémií a to Marjorie a Bruna sblíží a oba se rozhodnout dát svému manželství ještě šanci. Adeline chodí tajně navštěvovat Felix, který ji už dlouho miluje.
Emma a Matias mají před svatbou. Desiré mu uspořádá rozlučku se svobodou, kde ho opije a vyspí se s ním. Poprosí Demetriu, aby to vyfotila. V den svatby přinese ty fotky Emmě. Té se zhroutí svět - fotky odnese ukázat Matiasovi a s bolavým srdcem ruší svatbu.

Emmina matka Hilda je nešťastná, když vidí, že se její dcera trápí a proto se rozhodne, že si zajde promluvit s Matiasem. Přijde do jejich domu. Potká však Osvalda - svoji dávnou lásku. Osvaldo ji vřele přivítá a vtiskne ji vášnivý polibek na rty, Hilda mu však dá facku a odejde. Osvaldo jde, za Felixem a řekne mu, že jeho matkou není Demetria, ale Hilda. Felixovi se zhroutí svět, aby se se vším vyrovnal odjíždí s Adeline do Houstunu, kde se ona bude léčit.

Matias propadne alkoholu. Neustále chodí za Emmou, ta ho však odmítá. Emma si zatím díky pomoci Marjorie založí svůj módní salon, kde navrhuje a šije modely. Desiré závidí Emmě její úspěch a tak ji jednoho dne salon vypálí. Emma je zoufalá, přišla o všechny své návrhy. Matias se na nátlak Demetrie ožení s Desiré, ale odmítá ji a nechce s ní spát. Desiré je nešťastná a začne být závislá na práškách. Emma porodí dceru Silvii. Po návratu z nemocnice jde za Matiasem.

Matias je celý nadšený ze své dcery. Když Emma vidí, jak je ze své dcery unesený, tak mu dá druhou šanci. Desiré se s tím však nechce smířit a pod vlivem prášků bodne Emmu do břicha. Osvaldo ji rychle odveze do nemocnice, tam se opět setká s Hildou. Oba se políbí a řeknou Emmě a Matiasovi pravdu o Felixovi. Emma se zotavuje velmi pomalu, o její dcerku se stará Matias a Hilda, která se nastěhovala k Osvaldovi, který se právě rozvádí s Demetrií. Desiré si nechce připustit, že prohrála a tak se pokusí spáchat sebevraždu. Skočí z mostu, dopadne však na velký kámen a poškodí si míchu.

Je zavřena v rehabilitačním středisku, kde se zamiluje do krásného a mladého fyzioterapeuta Daniela. Felix se po devíti měsících vrací s vyléčenou Adeline. Marjorie a Bruno jsou šťastni, že jejich dcera je zdravá. Oznámí všem, že čekají dítě. Felix odpustí Hildě a je rád, že Emma je jeho sestra.

Emma se nakonec provdá za Matiase. Felix se zasnoubí s Adeline a oba nastupují na studium na vysoké škole. Hilda se provdá za Osvalda a vezmou si k sobě na výchovu Hildinu neteř Samiu. Desiré se provdá za Daniela a díky operaci začne zase chodit, usmíří se s Emmou a Matiasem. Z Emmy se stane úspěšná módní návrhářka a ještě porodí dceru Arielu. Marjorie a Bruno obnoví svůj manželský slib a mají spolu ještě dceru Lilibeth.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář