Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy k OS

3. 1. 2013

 

Emma Rios - 25letá umývačka nádobí. Se svojí matkou bydlí v chudinské čtvrti, často nemají na jídlo a ani na elektřinu. Po nocích přešívá oblečení pro sousedy a sní o tom, že se stane slavnou módní návrhářkou.Zamiluje se do bohatého Matiase. Spřátelí se s bohatou podnikatelkou Marjorie, která z ní udělá mladou elegantní dámu, také ji pomůže aby si zařídila svoji profesionální šicí dílnu. Projde si peklem, kvůli Desiré.Ta ji pobodá do břicha a Emma se ocitá na pokraji smrti.S Matiasem má dceru Silvii.Nakonec se za Matiase provdá a má ještě dceru Arielu. Splní si sen a stane se z ní slavná módní návrhářka.

Matias Campos - 27letý manažer. Je synem Osvalda, má mladšího bratra Felixe. Zamiluje se do Emmy, v cestě mu však stojí Desiré, která s ním otěhotní a kterou si vezme. Je nešťastný a hledá útěchu u prostitutek. S Emmou se usmíří a stará se o jejich dcerku Silvii, když Emma bojuje o život. Anuluje své manželství s Desiré a vezme si Emmu, později mají ještě dceru Arielu. Stane se ředitelem rodinné firmy Camposte.

Desiré Alvarez de Campos - 26letá modelka. Je nevlastní dcerou Osvalda, který ji však dal své příjmení. Je posedlá Matiasem a udělá cokoliv, jen aby byl její. Překazí mu první svatbu s Emmou. Předstírá těhotenství a Matiase si vezme. Je velmi nešťastná a bere prášky. Pobodá Emmu. Když pochopí, že prohrála svůj boj o Matiase, tak skočí z mostu, poškodí si míchu a skončí na vozíku. V rehabilitačním centru se zamiluje do mladého Daniela, který se o ni stará. Usmíří se s Emmou a Matiasem. Díky operaci se zase postaví na nohy. Za Daniela se provdá.

Marjorie Bustamante - 38letá podnikatelka. Nejlepší přítelkyně Emmy. Udělá z ní elegantní dámu a pomůže ji s módním salonem. Má 18letou dceru Adeline, kterou nadevšechno miluje. Při autonehodě, kterou zavinil její manžel přišla o syna a i o dítě, které čekala.Manžel ji dlouhá léta podvádí, týrá a ponižuje. Nemoc Adeline ji velmi zasáhne, dá se opět dohromady se svým manželem. Obnoví svůj manželský slib a mají spolu ještě dceru Lilibeth.

Bruno Bustamante - 40letý podnikatel. Manžel Marjorie a otec Adeline.Svoji dceru zbožňuje.Svoji ženu dlouhá léta týrá, podvádí a ponižuje. Zavinil autonehodu při které zemřel jeho dospělý syn a dítě, které čekala Marjorie.Nemoc Adeline ho změní a on se zase sblíží se svojí manželkou.Obnoví svůj slib a narodí se jim ještě dcera Lilibeth.

Adeline Bustamante - 18letá studentka. Je velmi úspěšnou tanečnicí, studuje na umělecké škole. Má velmi ráda své rodiče a velmi ji trápí jak špatně spolu vycházejí.Je poznamenaná smrtí svého bratra. Do života ji zasáhne vážná nemoc. Její láskou je Felix Campos, který je jí velkou oporou.Po jejím uzdravení se s Felixem zasnoubí.

Felix Campos - 22letý módní fotograf. Je synem Osvalda a Hildy. Má velmi rád bratra Matiase a Emmu. Jeho láskou je Adeline.Odlétá s ní do Houstonu, kde ji pomáhá při její léčbě. Po návratu se usmíří se svojí matkou Hildou. Zasnoubí se s Adeline.

Demetria Alvarez de Campos -50letá podnikatelka. Matka Desiré a manželka Osvalda. Je všehoschopná, nenávidí Emmu a Hildu a snaží se je odstranit z cesty.Je závislá na luxusním oblečení a své kráse. Velice ji zasáhne ochrnutí Desiré, stane se ji velkou oporou. Uvědomí si, že nad pravou láskou se nedá zvítězit a tak se s Osvaldem rozvede.

Osvaldo Campos - 52letý podnikatel, Otec Matiase a Felixe. Je ženatý s Demetrií, kterou už přestal dávno milovat. Jeho osudovou láskou je Hilda, matka Emmy a Felixe. Snaží se ji získat, ale ona ho odmítá.Nakonec Hildu získá a vezme si ji za ženu.

Hilda Rios - 50letá švadlena. Matka Emmy a Felixe. Svého syna se musela po porodu vzdát a tak ho nechala na výchovu u jeho otce Osvalda.Bydlí u ní její neteř Samia, dcera jejího zesnulého bratra. Osvaldo je její láskou, ale moc ji ublížil a ona se po zklamání s ním nikdy nevdala. Sblíží se s Osvaldem a po čase se za něj provdá.

Daniel Romero - 30letý fyzioterapeut. Je rozvedený. Stará se o své dvě mladší sestry.Pracuje v rehabilitačním centru, kde je Desiré. Zamiluje se do ní. Desiré v něm však zatím vidí jen nejlepšího kamaráda. Daniela to raní, ale věří, že jednou budou manželé. Do života mu vstoupí jeho bývalá manželka Paolina, která ho chce získat zpátky.Daniel pro ni má stále slabost a bojí se, aby ji nepodlehl. Odolá ji, protože jeho srdce už patří Desiré. Daniel se nakonec dočká - Desiré se do něj zamiluje a provdá se do něj.

 

Paolina Vega de Romero - 30letá modelka. Bývalá manželka Daniela. Opustila ho kvůli jeho nejlepšímu kamarádovi Juanovi. Vrací se i s Juanem do Caracasu, aby získala zpátky svého exmanžela. Snaží se odstranit z cesty Desiré, je velmi manipulativní a neštítí se ničeho. Když si uvědomí, že o Daniela definitivně přišla, tak se vrací zpátky do Paříže.

Výsledek obrázku pro Mar Contreras

Samia Rios de Mendoza - 25letá sekretářka. Dívka, která je těžce zkoušena osudem. Bydlí u své tety Hildy, Emmu považuje za svoji sestru. Přišla o dceru i manžela, její rodiče zahynuli při leteckém neštěstí. Sama trpí cukrovkou a občas má i epileptické záchvaty. Přesto je plná života nevzdává se naděje na lásku. Nakonec se zamiluje do Juana, nejlepšího přítele Daniela.

Juan Cardona - 32letý zpěvák. Býval nejlepším přítelem Daniela, ale přebral mu manželku. Po návratu do Caracasu však jeho vztah s Paolinou utrpí zásadní ránu - Paolina přijde o dítě, které čekala. Oba se pořád hádali a prali se, tak se rozešli.Juan se snaží získat zpět své přátelství s Danielem, což se mu podaří.Po trpké ukušenosti s Paolinou se bojí zamilovat, Do života mu osudově zasáhne mladá, krásná Samia a on se do ní zamiluje.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář