Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děj

16. 4. 2013

 Hlavní hrdinkou je ochotnická herečka Milagros, která žije se svojí sestrou Anou. Je to velká rebelka. Bohužel dost často nemá peníze na jídlo a tak ho krade v obchodech. Jednoho dne ji však majitel obchodu přistihne a Milagros zatýká policii.

Je ve vězení a je zoufalá. Jejího případu se ujme mladý obhájce Salomon. Milagros dostane na kauci z vězení, kterou za ni zaplatí a nastěhuje si ji do svého domu. To se však nelíbí Salomonově Victorii. Milagros se spřátelí s Rosaurou, mladší sestrou Salomona. 

Jednoho dne sedí Milagros u fontány v zahradě a čte si časopis. Přijde k ní Salomon a přinese ji pugét růží. Milagros se začervená a Salomonovi poděkuje. Ten si ji k sobě přitáhne a na rty ji vtiskne polibek. Vše však z povzdálí pozoroju Victorie a je naštvaná.

Salomon na pár dní odjíždí na cesty a bere si sebou Milagros, oba si užívají svoji lásku. Jedné noci se spolu na pláži vyspí. Salomon slíbí Milagros lásku a tak se rozhodne rozvést se s Victorií. Oba se vrací.Salomon oznamuje Victorii, že se chce rozvést, ta ale dostane hysterický záchvat.

Milagros mezitím vše poví Rosauře a ta je naprosto nadšená. Ona sama má však trable s láskou, její milovaný muzikant Javier je ženatý. Milagros a Rosaura se obejmou. Milagros se však udělá špatně a omdlí. Salomon ji odváží do nemocnice. Tam ji oznámí, že čeká dítě. Salomon Milagros vroucně políbí. 

Victoria mezitím osnuje plány jak se zbavit Milagros. Vymyslí si proto těhotenství. Salomon ji po návratu z nemocnice řekne, že Milagros čeká dítě. Victorie mu však řekne, že je těhotná.Salomon je z toho zoufalý a hledá útěchu u své matky, která nemá Victorii ráda. Milagros se vrací z nemocnice a těší se na miminko. 

Při rodinné večeři, které se účastní i Milagros Victoria všem oznámí, že je těhotná. Všichni jsou v šoku, především Milagros. Ta se sebere a odejde do svého pokoje. Salomon za ní běží, ona se však zamkne v pokoji.Sbalí si své věci, poté se rozloučí s Rosaurou a s Evelinou a odchází z domu.

Milagros se toulá nocí. Lehne si v parku na lavičku. Najde ji tam Miguel, který zrovna venčí psa. Vezme ji k sobě domů. Milagros je mu vděčná. Miguel se do Milagros zamiluje, ona v něm však vidí jen přítele. Victoria si mezitím pořídila falešné těhotenské břicho. Salomon neustále myslí na Milagros, s pomocí Rosaury ji hledá. Rosaura má rande s Javierem, mají romantickou projížďku kočárem po městě. Javier a Rosaura si spolu slíbí věrnou lásku. Rosaura se s úsměvem vrací domů, když u domu spatří Milagros. Rosaura ji pozve dál, Milagros však odmítá.Předá Rosauře fotku z ultrazvuku miminka, aby ji dala Salomonovi. Rosaura ji obejme a odchází.

Rosaura předá fotku Salomonovi. Ten je velmi šťastný. V tu chvíli za ním přichází Victorie, fotku mu vytrhne z ruky a roztrhá mu ji. Salomon se neudrží a dá ji facku. Victoria vezme pilník, který leží na stole a zabodne ho Salomonovi do hrudníku. Ten padá k zemi. Rosaura uslyší hysterický pláč, tak vběhne do pokoje a vidí zraněného bratra. Rosaura zavolá matku a společně odvážejí Salomona do nemocnice.

Milagros se mezitím díky Miguelovi a jeho sestře Almě stává dámou z vyšší společnosti. Nakoupí ji spousta oblečení a zaplatí ji studium na univerzitě. Milagros se díky Rosauře dozví o zranění Salomona a spěchá do nemocnice. Cestou však dostane na mokré vozovce smyk a její auto spadne do příkopu.Milagros zavolá Almě a poté upadne do bezvědomí. Alma k ní po pár minutách dorazí a odváží ji do nemocnice. Rosaura v nemocnici potká Javiera, který tam přivezl svoji ženu. Zeptá se ho co tam dělá, on ji odpoví, že jeho žena umírá na rakovinu. Rosaura ho pohladí po tváři a Javier ji políbí.

Salomon se po pár dnech probere a hledá Milagros. Evelina mu oznámí, že měla autonehodu a že přišla o dítě. Salomon se za pomoci matky postaví a jde navštívit Milagros. Sedne si k její posteli a drží ji za ruku. Do nemocnice přijede i Victoria, která má termín porodu. Všichni napjatě očekávají co se jí narodí, ona se jim však vysměje a přizná se, že to byla lež a že si to vymyslela. Salomon ji řekne, že se mu hnusí a že ji nechce vidět. 

Victoria však z kabelky vytáhne nůž a jako rukojmí si vezme Rosauru, které dá nůž na krk. Všichni jsou v šoku. Javier se pustí do hádky s Victorií,Rosaura se jí vysmekne. Victoria zabodne Javierovi nůž do stehna. Salomon zavolá ochranku, aby ji vyvedli. Victoria využije jeho nepozoronosti, vezme polštář a položí ho Milagros na obličej a snaží se jí udusit. Salomon ji však na poslední chvíli zastaví.

Javierovi mezitím oznámili, že mu umřela manželka. Rosaura ho objala a políbila ho. Milagros se probrala z komatu, Victoria ji vzala jako rukojmí a utekla s ní na střechu.Celá nemocnice je obklíčená policií. Victoria drží Milagros pistoli u hlavy, ta se jen modlí. Na Salomona zakříčí, že ho miluje. Victoria však nevystřelí, nemá na to sílu. Chytne Milagros za vlasy a jde s ní až na okraj střechy, kde se s ní chystá skočit. Všichni jsou v šoku, na střechu vtrhne policie. Victoria je obklíčená a pochopí, že prohrála, tak Milagros propustí a poté sama skočí ze střechy.

Všichni si oddychnou, nejvíc však Salomon a Milagros. Oba se dlouze líbají. Po propuštění Milagros se se Salomone, zasnoubí. Do vily se stěhuje i její sestra Ana, která díky své závisloti na automatech přišla o byt.  Rosaura a Javier se rozloučili s jeho ženou. Na romantickém výletě v Manzanillu se zasnoubili. Evelina se dala dohromady s Miguelem. Alma napsala divadelní hru, kde měla hlavní roli Milagros.

Uplynul rok.Konala se dvojitá svatba - Milagros se vdávala za Salomona a Rosaura za Javiera. Milagros a Salomon měli dvě děti - Claru a Chrise. Rosaura a Javier měli dvojčata Bellu a Ellu. Evelina a Miguel odjeli na cestu po Evropě. Alma se vrátila k otci své dcery Crystal, k Nigelovi. Všichni byli spokojení.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář