Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy

16. 4. 2013

 

Milagros Hernandéz - amatérská herečka. Díky krádeži jídla se dostane do vězení. Zamiluje se Do Salomona, u kterého bydlí. Její nejlepší kamarádkou se stane Rosaura. Kvůli Victorii si projde peklem - má autonehodu a přijde o dítě, je málem udušena, je málem shozena ze střechy. Po uzdravení se z ní stává úspěšná herečka a bere si Salomona, mají spolu dvě děti - Claru a Chrise.

Salomon Martinelli - právník. Dostane z vězení Milagros, do které se zamiluje. Je ženatý s Victorií, kterou nemiluje. Je bodnut Victorií a ta oddělí od Milagros. Má rád svoji sestru Rosauru. Několikrát se popere s Victorií. Nakonec si bere svoji jedinou lásku Milagros a mají spolu dvě děti - Claru a Chrise.

Victoria Rojas de Martinelli - modelka. Je manželkou Salomona a miluje ho k zbláznění. Když se objeví Milagros, tak dělá vše proto, aby ji zničila. Předstírá těhotenství, pobodá Salomona a Javiera, pokusí se udusit Milagros, chce ji shodit ze střechy. Když pochopí, že prohrála tak ze střechy skočí sama.

Rosaura Martinelli - studentka práv. Je mladší sestrou Salomona a nejlepší kamarádkou Milagros. Pomáhá jim s jejich vztahem.Chodí s Javierem a velmi trpí tím, že je ženatý. Neustále se hádá s Victorií.Je ohrožena na života Victorií - vezme si ji jako rukojmí. Život ji zachrání Javier. Po smrti jeho ženy se za něj provdá a mají dvojčata Bellu a Ellu.

Javier Núňez - mladý kytarista. Jeho láskou je Rosaura, je však ženatý. Jeho žena je vážně nemocná a tak mu řekne, aby si našel jinou. Je bodnut Victorií, v posledních chvílích života své ženy je u ní. Po její smrti se zasnoubí s Rosaurou, kterou si vezme, mají dvojčata Bellu a Ellu.

Miguel Colunga - majitel divadla a hledač talentů. Ujme se Milagros a velmi ji pomáhá - zaplatí ji studium. Je do ní tajně zamilovaný, ale ví, že jejich láska není možná, protože ona miluje jiného. Má sestru Almu a neteř Crystal, obě má moc rád. Lásku nakonec najde v podobě Salomonovi matky Eveliny. Zasnoubí se a odjíždějí na cestu po Evropě.

Alma Colunga - ředitelka divadla. Pomáhá Milagros - učí ji co musí dáma z vyšší společnosti umět, dává ji své oblečení a zaplatí ji studium na vysoké škole. Zachrání ji život, když Milagros havaruje. Ráda nosí výstřední oblečení a klobouky. Má velmi ráda svého bratra Miguela a dceru Crystal. Má trápení s láskou - neustále se schází s rozchází s otcem své dcery.Nakonec se s ním dá dohromady a narodí se jim syn Maite.

Výsledek obrázku pro Dobrina Cristeva

doňa Evelina Martinelli - státní zástupkyně. Je matkou Salomona a Rosaury, oba má moc ráda. Má neustálé spory s Victorií, hodně si oblíbí Milagros. Je oporou svým dětem a chodí navštěvovat Milagros. Její srdce zahoří láskou k Miguelovi, zasnoubí se a odjedou na cestu po Evropě.

Nailea Núňez - učitelka. Je manželka Javiera. Má rakovinu a radí Javierovi ať si najde jinou, s Rosaurou jsou kamarádky. Nailea ji prosí ať se o něj postará až zemře. Je často v nemocnici. Je plná optimisnu a nevzdává se, i když ví, že prohraje.Nakonec umírá a dává požehnání Rosauře a Javierovi.

Nigel Uribe - herec. Manžel Almy a otec Crystal. S Almou se neustále rozcházejí a zase dávají dohromady, kvůli jeho milostným avantýrám. Svoji dceru miluje a velmi ho trápí, jak ji ubližuje. Nakonec pochopí, že jeho láskou je Alma, narodí se jim syn Maite.

Crystal Uribe de Colunga - 18letá studentka. Je dcerou Almy a Nigela. Má velmi ráda oba své rodiče a trápí ji, jak to mezi nimi je. Pomáhá strýci Miguelovi a Milagros. Sní o kariéře herečky, je pomocnicí ve strýcově divadle. Nakonec se jí splní dva velké sny - rodiče se dají dohromady a ona nastupuje na hereckou školu.

Grisel Margarita

Ana Hernandéz - uvaděčka v divadle. Je mladší sestrou Milagros, má ji ráda. Toulá se po nocích a přivydělává si jako tanečnice. Ovládne ji hazard a láska k automatům - kvůli tomu přijde o práci i o dům. Musí splácet dluhy a tak dělá luxusní společnici. Nakonec se stěhuje k Milagros, která za ni zaplatí dluhy. Přestane se prací společnice a vrací se jako uvaděčka.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář