Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děj

27. 12. 2011

 Hlavní hrdinkou je Allison Lopez, která se svými kamarádkami Megan a Claire vydává na divoký mejdan do Las Vegas. Dívky narazí na tři pohledné mladíky Luka, Zacka a Johnyho. Allison se velmi opije a vyspí se s Lukem. Druhý den ráno se probudí vedle Luka v jeho pokoji a zjistí, že se vzali.

Allison je v šoku a chce utéct. Luke ji však násilím zadrží, shodí ji na postel, serve z ní oblečení a brutálně ji znásilní. Allison se cítí ponížená a v slzách uteče za Megan. Megan se ji ptá, co se stalo.Allison ji vše vylíčí, Megan se však jen zlověstně pousměje a vyhodí ji z pokoje.

Allison je nešťastná, vyběhne z hotelu. Vyleze na most a chce skočit, ale v poslední chvíli ji zadrží Zack, který náhodou běžel kolem. Allison podá Zackovi ruku a vylíčí mu, co se stalo. Zack ji otře slzy, pohladí ji po vlasech a vtiskne ji polibek na rty, Allison ho od sebe odstrčí,ale pak mu polibek opětuje.

Zack odveze Allison do hotelu a slíbí ji pomoc. Allison vejde do pokoje, kde na ni čeká rozzuřený Luke, který ji brutálně zbije. Poté odejde na pivo. Za Allison přijde na návštěvu Claire, která ji přinesla fotky ze svatby. Claire ji najde v bezvědomí a rychle ji odveze do nemocnice. Do nemocnice přijíždí Zack a Johnny. Zack bdí nad Allisoninou postelí a drží ji za ruku. Do pokoje přijede také Luke, který se vede za ruku s Megan. Claire vrazí Megan facku a Johnny dá pěstí Lukovi.

Luke se naštve a odjede z nemocnice. Allison se probudí a u svého lůžka vidí Zacka. Pohladí do po tváři a dá mu pusu. Zack odejde z pokoje a jede za Lukem. Vtrhne do Lukova pokoje a přistihne ho při hrátkách s Megan. Zack vrazí Lukovi facku a odejde. 

Allison je propuštěna z nemocnice. Doma na ni s pugétem lilií čeká Luke. Allison když to vidí, tak se mu vrhne do náruče. Luke ji začne líbat, Allison se však brání. Shodí ji na postel a začne ji sahat mezi nohy, Allison se snaží křičet, ale Luke ji zacpe pusu a zase ji brutálně znásilní. Mezitím dorazí Megan, která se stala Lukovo milenkou a Allison píchne injekci.

Zack, Johnny a Claire se radí jak Allison zachránit. Claire je bezradná a propukne v zoufalý pláč, Johnny ji obejme a poté se jejich rty střetnou ve vášnivý polibek. Do Lukova pokoje dorazí jeho sestra Patricie. Když vidí jak je Allison přivázaná u postele, tak ji odváže a pomůže ji utéct. Odvedla ji k sobě do bytu. Allison  dostane horečky a neustále volá Zacka. Patricia ho zavolá. Zack okamžitě přijede a sedí u Allison dnem i nocí. Mezitím k Patricii dorazí Luke s Megan. Patricia a Luke se hádají, Luke jí vlepí facku až si rozsekne hlavu. Poté se s ní začne prát Megan. 

Luke vtrhne do ložnice a tam vidí, jak se Allison a Zack líbají. Vytáhne pistoli a namíří na Zacka. Zack se začne s Lukem prát, najednou pistole vystřelí a Luke padá k zemi. Do ložnice vběhnou Megan a Patricie. Obě se skloní k Lukovi, chytnou ho za ruce. Luke z posledních sil pohladí svoji sestru, poprosí ji o odpuštění. Poté se obrátí k Megan, kterou vášnivě políbí a řekne ji že ji miluje. Poté umírá. Megan se vrhne na Allison a chce ji zabít, do bytu však vtrhne Johnny s Claire. Claire vystřelí a kulka trefí Megan do ramene. Do bytu vtrhne policie a Megan zatkne. 

Allison si odvede Zack. Johnny si odveze Claire. Patricie je převezena do nemocnice. Po roce mají Allison se Zackem a Claire s Johnnym svatbu v kostele. Patricie se zasnoubí se svým přítelem, mladým doktorem Samuelem, který ji zachránil život. Allison a Zackovi se narodí dcera Claudie. Claire a Johnny odjíždějí studovat práva na Harvard. Patricie chodí navštěvovat Megan, která ve vězení porodila Lukova syna Davida. Patricie a Samuel si ho adoptují. Allison a Zack nastupují na vysokou a po dalších dvou letech se jim narodí dvojčata Marianna a Curt.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář