Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děj

 Hlavní hrdinkou je krásná Rita. Je vdaná za bohatého a úspěšného sportovce Raula. Mají šťastné manželství a plánují si dítě.Při nehodě na moři se však Raul ztratí a všichni si myslí, že zemřel. Rita se z jeho smrti zhroutí, navíc na klidu ji nepřidá, že ji Eduardo, Raulův otec obviní z jeho vraždy. Rita je vzata do vazby.

Do Buenos Aires se vrací i Reynaldo, Raulův bratr, který pracuje jako právník.Dal si za cíl, že se pomstí tomu, kdo jeho bratra zabil. Státní zástupce mu nařídí, aby Ritu obhajoval, ale on ač nerad souhlasí. Chodí za Ritou do vězení a chová se k ní velmi odměřeně.


Reynaldo je zasnoubený s krásnou Catalinou, která ho však má jen pro peníze. Reynaldo chodí navštěvovat Ritu, do které se zamiluje. Catalině a Eduardo se to však nelíbí a tak se je snaží rozdělit. Rita je díky Reynaldovi propuštěna z vězení a nastěhuju se do domu Reynaldovi matky Sandry.


Catalina tlačí na Reynalda, aby si ji vzal, on se neustále vymlouvá. Catalina jde navštívit Ritu a řekne ji důvod, proč si s ní Reynaldo začal, že ji dostal z vězení, jen aby se ji mohl pomstít za smrt Raula. Rita se zhroutí a Sandra je jí velkou oporou. Reynaldo za ní ten večer přijde se zásnubním prstýnkem, ona se s ním však rozejde.


Reynaldo je uvržen do depresí. Miluje Ritu, ale ta o něm nechce ani slyšet. Sandra ji přesvědčuje, aby mu dala ještě šanci, ale marně. Reynaldo se ač nerad ožení s Catalinou. V den jeho svatby se však objeví Raul. Všichni jsou z jeho návratu v šoku, především Reynaldo a Eduardo.


Raul jde navštívit matku a setká se tam s Ritou. Rita je z jejich setkání v šoku, Raul ji chce políbit, ale ona ucukne a dá mu facku. Rita žádá po Raulovi vysvětlení, ale on není schopen jí ho dát. Reynaldo se mezitím snaží získat zpátky Ritu a daří se mu to. Rita mu jednoho dne na jejich tajné schůzce oznámí, že s ním čeká dítě. Reynaldo je šťastný a slibuje, že se rozvede s Catalinou.


Eduardo a Catalina si mezitím užívají společný sex - jsou milenci, ale nikdo to o nich neví. Raul jedné noci navštíví Ritu, ale ona mu oznámí, že čeká dítě s Reynaldem. Raul je naštvaný a zmlátí svého bratra. Raul, Eduardo a Catalina si naplánují únos Rity. Jednoho dne ji Raul unese a schová ji v jejich letním sídle. Rita je však mazaná a stačí poslat vzkaz Reynaldovi. Catalina mezitím Reynaldovi oznámí, že je vážně nemocná. Reynaldo je zoufalý a chce svůj život ukončit výstřelem z pistole. Do jeho pracovny však vtrhne Raul a zachrání mu život.


Reynaldo jde s Catalinou na vyšetření a v nemocnici se dozvídá, že Catalina svoji nemoc jen předstírá. Reynaldo se naštve a vyhodí ji z domu. Raul při slavnostním banketu potká svoji dávnou lásku Deborah a hned ten večer spolu skončí v posteli. Rita mezitím trpí, Eduardo ji bije a nedává ji najíst. Raul přijde za svým bratrem, řekne mu, kde je Rita a pomůže mu jí najít.


Oba přijdou na poslední chvíli. Eduardo chce Ritu zastřelit, Raul před ní však skočí, ale kulka ho jen škrábne na rameni, Po chvíli k němu přijde Reynaldo, který ho odzbrojí. Eduardo je v zoufalé situaci a zastřelí se. Reynaldo odveze zesláblou Ritu a Raula do nemocnice. Do nemocnice dorazí i Deborah, která má velký strach o Raula. Když se Raul probere, tak mu Deborah oznámí, že spolu mají dospívající dceru Ester a druhé dítě, že je na cestě. Reynaldo bdí u postele Rity. Oba se bojí o jejich nenarozené dítě, které je v pořádku.


Catalina se mezitím zmocnila peněz, které zbyly po Eduardovi, ale na hranicích ji zatkne policie, Je odsouzena na 10 let vězení. Reynaldo, Raul a Rita se usmíří. Raul si vezme Deborah a narodí se jim dcera Coco. Reynaldo si při velkolepé svatbě vezme Ritu a narodí se jim dvojčata - Melina a Selena. Sandra se zamiluje do mladého právníka Alexe, který je společníkem Reynalda. Všichni žili spokojeně a v míru.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář