Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy k PnL

3. 1. 2013

 

Rita Muňoz de Navarro - 30letá fotomodelka. Při nehodě na moři zmizí její manžel Raul, ona je obviněna z jeho vraždy. Zamiluje se do svého právníka Reynalda, Raulova mladšího bratra. Díky Reynaldovi se dostane z vězení. Její velkou oporou je Sandra, Raulova matka. Díky Catalině a Eduardovi si projde peklem. V jejím životě se znovu objeví Raul, který bojuje o její lásku, jeho boj je však marný. Rita miluje Renylada. Po rozvodu s Raulem si vezme Reynalda a porodí mu dvojčata - dcery Melinu a Selenu.

Raul Navarro - 33letý boxer. Je velmi úspěšný a oblíbený. Na dovolené záhadně zmizí a z jeho smrti je obviněna Rita. Po roce se vrací získat Ritu zpět, ale jeho boj je marný. Unese ji spolu s Catalinou a svým otcem.  Zachrání život svému bratrovi Reynaldovi, kterého má moc rád. Na slavnostním banketu se setká s Deborah, svoji první velkou láskou a znovu se do ní zamiluje. Je postřelen svým otcem a bojuje o život. Dozví se, že má 15 letou dceru Ester. Usmíří se s Ritou. Po rozvodu si bere Deborah. Mají spolu ještě dceru Coco.

Reynaldo Navarro - 30letý právník. Zastupuje Ritu u soudu. Je zasnoubený s krásnou, ale povrchní Catalinou. Zamiluje se do Rity - jejich vztah je však plný překážek. Když se dozví o těhotenství Rity a nemoci Cataliny, tak je v bezvýchodné situaci a chce spáchat sebevraždu. Nakonec se s Catalinou rozvede a za pomoci Raula zachrání Ritu ze spárů svého otce. Vezme si Ritu a mají spolu dvě dcery - Melinu a Selenu. 

Catalina Perreira - 28letá modelka. Je snoubenkou Reynalda. Je zlá a povrchní. Nenávidí Ritu a snaží se jí za každou cenu zbavit. Je také milenkou Reynaldova otce Eduarda. Za Reynalda se provdá. Snaží se zabít Ritu, ale nedaří se jí to. Vymyslí si vážnou nemoc, aby s ní Reynaldo zůstal. Její lež je však brzy odhalena. Po sebevraždě Eduarda ukradne jeho peníze a chce utéct ze země, je však dopadena a odsouzena na deset let. Usmíří se s Reynaldem, kterému ač nerada podepíše rozvod. Teprve vězení ji změní k lepšímu.

Deborah Cruz de la Roque - 33letá hoteliérka. Byla první velkou láskou Raula, ale když zjistila, že je těhotná tak ho opustila Má 15 letou dceru jejímž otcem je Raul. Dlouhá léta žila v Chicagu, kde byla vdaná za vlivného politika, ale ten zemřel. Po návratu do Buenos Aires se v ní znovu probudí city k Raulovi, musí mu však dokázat, že ho miluje doopravdy. Nakonec se za Raula provdá a mají spolu dceru Coco.

doňa Sandra Navarro - 52letá manažerka. Matka Raula a Reynalda. Je obětavá, přátelská a spravedlivá. Je bývalou manželkou Eduarda, který ji však neustále komplikuje a ztrpčuje život. Má velmi ráda Ritu a jako jedna z mála věří, že je nevinná. Zamiluje se do Alexe, nejlepšího přítele Reynalda. 

don Eduardo Navarro - 55letý politik. Otec Raula a Reynalda. Nenávidí Ritu, protože ho odmítla a dala přednost jeho synovi. Je spojencem a milencem Cataliny. Velmi rád komplikuje život své exmanželce. Tuneluje svoji firmu a má zálibu v mladých děvčatech. Unese Ritu a trápí jí. Postřelí svého syna Raula. Nakonec spáchá sebevraždu.

Výsledek obrázku pro Daniela Nieves

Ester Cruz de la Roque - 15letá studentka. Dcera Deborah a Raula. Má velký pěvecký talent, chodí na uměleckou školu a sní o kariéře zpěvačky. Nese si trauma z dětství - byla unesena a týrána. Bojí se zamilovat, protože má strach, aby nedopadla tak jako její matka. Do života se jí vkrade chudý mladík Jaime, který se stane nejprve jejím nejlepším přítelem a později i jejím partnerem. Bojí se, že ji rodiče vztah nedovolí, protože Jaime je starší než ona.  Po čtyřech letech se ta Jaimeho provdá.

Alexander Cachorro - 32letý právník. Nejlepší přítel a společník Reynalda. Pomáhá mu s jeho vztahem s Ritou. Věnuje se práci a na osobní život mu nezbývá čas, díky tomu se mu rozpadli jeho dvě manželství. Stará se o své dvě děti - Lauru a Flyna. Zamiluje se do Reynaldovi matky, je jí velkou oporou při problémech s jejím exmanželem. Nakonec si Sandru vezme.

Jaime Tovarr - 21letý prodavač. Bydlí v chudinské čtvrti se svojí matkou a čtyřmi sestrami. Má tři práce, aby užvil svoji rodinu, především aby měl peníze na léky pro svoji sestru Lolu. Jeho snem je být doktorem a pomáhat lidem. Chodí s Mayitou, dívkou ze sousedství. Zamiluje se do Ester, které pomůže překonat trauma z dětství. Rozjede se s Mayitou a i s rodinou se stěhuje do rezindece Navarrových, Raul mu zaplatí studium medicíny a on nastupuje na lékařskou fakultu. Po čtyřech letech si vezme Ester.

Mayita Lanz - 20letá číšnice. Bydlí v chudinské čtvrti s matkou a starší sestrou. Chodí s Jaimem, ale ač ho miluje, tak ho podvádí s Carlem. Je velmi ambiciozní a sebevědomá, chce být úspěšná modelka. Snaží se překazit lásku Jaimeho a Ester, ale nepodaří se jí to. Nakonec pochopí, že její skutečnou láskou je Carlo.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář