Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy k PNP

4. 2. 2013

Alberto Echevarria / El Condor - Po 15 letech, které strávil ve vězení za zločin který nespáchal se vrací pomstít těm co ho zradili. Když zjistí, že jeho láska se mezitím provdala za jiného, tak se pokusí o sebevraždu. V léčebně se potká s Aurorou, do které se zamiluje. Navštěvovat ho chodí i bývalá snoubenka a on se dozví, že mají 15letou dceru Karen, Po odhalení Pablových aktivit a hříchů se vrací pod přezdívkou El Condor a za pomoci svých dvou přátel Crise a Angela se z něj stává mstitel, který krok za krokem Pabla ničí. Připraví ho o majetek, dceru, o jeho obchody s drogami. Po dosažení spravedlnosti nalézá konečně klid. Ožení se s Aurorou, mají spolu syna Daniela a získá zpět všechen majetek i postavení.

Pablo Sandoval - Bývalý nejlepší přítel Alberta. Dostal ho do vězení, sebral mu ženu a dceru a majetek. Je šéfem drogové mafie a provozuje striptýzový klub. Ericu už dávno nemiluje, podvádí ji s tanečnicí ve svém klubu, Ericu často bije a týrá ji. Obchoduje s El Condorem a postupem času přichází o vše a propadá se až na úplné dno. Ze zoufalství se snaží dát vše do pořádku, ale marně. Při jedné schůzce s El Condorem je chycen policií a je odsouzen k doživotnímu vězení.

Erica Mendoza de Sandoval - Manželka Pabla a matka Karen. Před 15 lety byla snoubenkou Alberta. Po jeho návratu z vězení si uvědomí, že city které k  němu kdysi chovala se jí vrátily. Chodila ho navštěvovat do léčebny, ale Alberto ji odmítal. Jeho odmítání jí bolelo a tak začla pít. Nemá tušení o praktikách a obchodech svého manžela, když se to dozví, je to pro ni velký šok. Je závislá na své kráse a na penězích svého manžela a když přijde o majetek, manžela a dceru, tak se zhroutí. Po odsouzení Pabla a odstěhování dcery odjíždí hledat sama sebe do Evropy.

Aurora Johnsson - Ve 20 letech se provdala za svoji první lásku Juana a měli dceru Olivii. Jednoho večera přišla při přestřelce, kterou zavinil Pablo o manžela a dceru. Zhroutila se. Přišla o byt. Žila na ulici, kde propadla drogám a alkoholu. Živila se krádežemi a občasnou prostitucí. Poté co se zamilovala do Crise ( ten však její lásku neopětoval), tak šla do léčebny aby se vyléčila ze závisloti. Zamilovala se do Alberta a pomáhala mu díky svým kontaktům zničit Pabla. Po návratu z léčebny se nastěhovala k Albertovi a žili spolu šťastný život. Po půlročním vztahu se vzali a mají syna Daniela.

Rocío Santoscoy

Karen Mendoza de Echevarria - 15letá dcera Ericy a Alberta. Nemá ráda svého nevlastního otce a celý život pátrá po svém pravém otci. Je vzdorovitá rebelka, která nevychází ani s matkou. Poté co se dozví pravdu o otci, tak za ním chodí na návštěvy do léčebny. Opouští život bohaté hýčkané holčičky a odchází žít život plný adrenalinu a nebezpečí ke svému otci.Pomáhá mu zničit Pabla. Bláznivě se zamiluje do Angela. Po Pablově uvěznění končí se školou, s Angelem se živí jako barmanka. Po dvou letech odlétá do Evropy za matkou, aby ji pozvala na svatbu.

 

Criss / El Fuego - Vůdce pouličního gangu, který vyrostl v dětském domově. Byl několikrát ve vězení krádežím a výtržnictví. Dealoval drogy pro Pabla. Kamarád Aurory a Angela. Po zradě Pabla, která ho připravila o snoubenku se rozhodl že se mu pomstí .Po seznámí s Albertem se přidal na jeho stranu, zprostředkovával kontakt mezi El Condorem a Pablem. Po jeho pádu začíná nový život. Zamiluje se do Albertovi sestry, zapisuje se univerzitu a přivydělává si jako číšník. Se Sandrou má dvojčata Jimmyho a Tonyho.

 Ronco

Angel/El Hierro - Člen pouličního gangu, který vyrostl v dětském domově. Nejlepší přítel Crise. Má problémy s drogama, jeho rodinu zabil Pablo. Po setkání s Albertem má na starost ochranu jeho dcery a dodávky drog do přístavu, kde se uskutečňují obchody s Pablem. Během jedné akce je postřelen a těžce bojuje o život. Po odsouzení Pabla začíná nový život. Zamiluje se do Karen, pracuje jako barman a po čase odjížďí s Karen do Evropy za její matkou. 

Sandra Echevarria - Mladší sestra Alberta. Celých 15 let ho chodila navštěvovat do vězení a dávala mu naději na lepší život. Dvakrát se stihla vdát a rozvést, z prvního manželství má syna Alexe. Je upjatá, elegantní.Poté co se její bratr vrací z vězení, tak mu ve všem pomáhá. Díky Crisově lásce se změní v mladou drsnou dámu, která se ničeho nebojí.Po Pablově odsouzení si Crise vezme. Pracuje jako ekonomka jedné firmy. Jí a Crisovi se narodí dvojčata - Tony a Jimmy

Alexander Echevarria - 17letý syn Sandry. Po rozvodu rodičů zůstal s matkou, protože jeho otec ho bil. Je velmi fixovaný na svoji matku. Má rád svého strýce, kterého však pozná až po jeho návratu z vězení. Pomáhá svému strýčkovi zničit Pabla, při jedné akci málem přijde o život, ale to ho neodradí a on pokračuje. Nastupuje na uměleckou školu, kde studuje hru na bubny.  Na svůj věk je velmi rozumný a inteligentní.

Jasmine Duval - Tanečnice v klubu Pabla. Je to bývalá policistka a sestra Crise. Dostala se do těžké situace a to když měla zatknout svého bratra. Při přestřelce s bratrem byl zastřelem její snoubenec Jimmy.Po letech se  vydá hledat Crise. S Crisem se usmíří. Na jednom vystoupení pozná i Jimmyho a dozvídá se, že přežil, ale že se musel schovat před Pablem aby ho nenašel a nezabil. Jimmy a Jasmína se vezmou a s Crisem převezme vedení Pablova baru.

Jimmy Duarte - Snoubenec Jasmíny. Kvůli Crisovi se postaví na druhou stranu zákona. Při jedné přestřelce je zastřelen. Všichni ho považují za mrtvého. Po letech se objeví v baru, kde tančí Jasmína. Ona ho nejprve odmítá, protože je na něj naštvaná, kvůli tomu, že se jí za celá ta léta, které promarnila neozval. Nakonec se vezmou.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář