Jdi na obsah Jdi na menu
 


Právo na pomstu

10. 11. 2011

Alberto byl ve 20 letech neprávem odsouzen za zločin, který nespáchal. Po 15 letech strávených ve vězení se vrací zpátky a chce se vrátit zpátky ke starému životu. Zjišťuje, že jeho snoubenka Erica se mezitím provdala za jiného a že přišel o veškerý svůj majetek. Na uvítací párty, kterou uspořádala jeho sestra Sandra, která má 15letého syna Alexe na počest toho, že byl propuštěn z vězení se setkává s Ericou a jejím manželem - nejlepším přítelem Pablem.

Je zoufalý a podřeže si žíly. Dostane se do léčebny, kde potkává krásnou Auroru. Sblíží se spolu a časem se do sebe zamilují. Do léčebny ho chodí navštěvovat i Erica, ale Alberto ji odmítá. Díky návštěvám své sestry Sandry a mladé dívky jménen Karen, která ví, že je to její otec se dozví, že ten čin za který byl odsouzen spáchal Pablo. Při jedné Eričině návštěvě se dozví, že Karen je jeho dcera.

Po návratu z léčebny se rozhodne pro život s Aurorou. Stále za ním chodí Erica, která si uvědomila, že ho pořád miluje. Za pomoci svých kamarádů Crise a Angela, které potkal po návratu z vězení a kterým pomohl začít znovu připraví past na Pabla.V Crisově živtě se objevuje jeho sestra, tanečnice a bývalá policistka Jasmína. Cris ji odmítá, ale díky Sandře, která při něm stojí a zprostředkuje jim setkání se spolu usmíří. Alberto zjistí, že Pablo obchoduje s drogami a tak vymyslí plán, jak ho odhalit.

Jasmína se při jednou ze svých vystoupení setká se svým snoubencem Jimmym o kterém si myslela, že je mrtvý. Jimmy vyskočí na podium a Jasmínu políbí. Dlouze se objímají a Jimmy ji znovu přede všemi požádá o ruku.

Alberto se vydává za drogového bosse, změní si jméno a trošku i vzhled. Pablo mu uvěří, uskuteční i obchod, při kterém je odhalí policie a Pablo je zatčen. Karen se po velké hádce s matkou stěhuje ke svému otci Albertovi. Erica neunese  tíhu ponížení, všechny Pablovy hříchy a to že ji opustila dcera a proto dobrovolně odjede začít žít nový život do Evropy.

Albertovi je vrácen všechen jeho majetek, mezitím se jeho sestra provdá za Crise. Aurora a Alberto se vezmou. Na líbánkách se dozvídí, že čekají dítě. Karen se mezitím bláznivě zamiluje do Angela. Po roce mají Aurora s Albertem syna Daniela. Karen se usmíří s matkou a s Angelem ji odjíždějí navštívit. Alberto a Aurora si na své luxusní jachtě vyznají lásku, stejně jako první den co se potkali. Jejich laškování končí vášnivým milováním. Jasmína si vezme Jimmy, k oltáři ji vede Cris, který se dozví, že se Sandrou čekají dvojčata. Cris ji vezme do náručí a vášnivě ji políbí. Po sedmi měsících se jim narodí synové Tony a Jimmy.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář