Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy

12. 3. 2013

 

Aureliano Balderrama - podnikatel.Vrací se z New Yorku, aby převzal dědictví po svém dědovi. Zamiluje se do Jasminy, dcery rodinného nepřítele a jejich láska není jednoduchá. Přijde o hacinedu, Odhalí tajemství o smrti své matky a sestry, které zabil Federico, Jasminin otec. Je postřelen Federicem. Má nevlastního bratra Adriana a sestru Floru. Nakonec si vezme Jasminu a mají spolu dvě děti - syna Gustava a dceru Bellu.

Adrian Balderrama - podnikatel. Nevlastní bratr Aureliana. Připraví Aureliana o dědictví, neustále mu dělá potíže. Je zasnoubený s Clarou Montalbaňes, ale myslí si na Jasmine.Unese ji a týrá ji. Nakonec si však uvědomí, že jeho láskou je Clara. Nakonec je zastřelen Federicem. Po jeho smrti Clara porodí syna Adriana.

Jasmine Montalbaňes - modelka. Je dcerou Federica a jeho první ženy Loly. Má velmi ráda své sourozence. Její osudovou láskou je Aureliano, i když oba musí překonat spoustu překážek, aby mohli být spolu. Moc trpí, když ji unese Adrian a když ji týrá. Nakonec se za Aureliana provdá a mají spolu dvě děti- syna Gustava a dceru Bellu.

Federico Montalbaňes - obchodník s kávou. Je zlý, chladný a chamtivý. Nenávidí rodinu Balderramových a snaží se ji zničit, tedy kromě Adriana, který je jeho oblíbenec. Postřelí Aureliana. Zabil Aurelianovo matku a sestru, nakonec zastřelí i Adriana. Má přítelkyni Veronicu, kterou velmi miluje. Nakonec je odsouzený na doživotí.

Clara Montalbaňes - znalkyně kávy. Je to Federicova mladší dcera, má velmi ráda své sourozence, i když s Jasmine se často hádá. Je snoubenkou Adriana, velmi ji trápí to jak se k ní chová, kvůli tomu se pokusí o sebevraždu. Nakonec dá Adrianovi druhou šanci - jejich láska však končí tragicky - Adrian je zastřelen a ona se z jeho smrti zhroutí. Pár měsíců po jeho smrti porodí syna Adriana.

Mario Montalbaňes - ochutnávač kávy. Své sestry má velmi rád a ochraňuje je před nebezpečím. Jeho snoubenkou byla Flor, Aurelianova sestra. po její smrti zanevřel na lásku a neustále ctí památku Flory. Nenávidí svého otce, protože on může za smrt jeho lásky. Jeho srdce znovu pocítí lásku, když se zamiluje do Meliny, Aurelianovi sestřenice. Nakonec si Melinu vezme a mají spolu dvě dcery - Mariannu a Sandru.

Melina Balderrama - manažerka. Vychovala ji babička, protože její rodiče zabil Federico. Má velmi ráda Aureliana, nerozumí si s Adrianem. Velmi ji ranila smrt Flor, ze které se nevzpamatovala. Sama je vdova - její manžel José zahynul při potápění. Odmítá všechny své nápadníky, až na jednoho - je jím Mario. Bláznivě se do Maria zamiluje, mají spolu dvě dcery - Mariannu a Sandru.

Veronica Pezet - účetní haciendy. Je Federicovou dlouholetou snoubenkou, doufá, že si ji vezme,ale marně. Prožila krátký románek s Mariem. Má 18letou dceru Barbaru, kterou měla se svoji první láskou Betem. Po Federicově uvěznění se stává majitelkou ranče. Do života se ji vrátí Beto a jejich láska je stejná jako kdysi. Oba se vezmou a dočkají se syna Quida.

Barbara Pezet - sběračka kávy. Dcera Veronicy. Vychoval ji Federico, kterého považuje za svého otce, velmi ji raní, když se dozví pravdu o Federicovi. Na pár dní uteče z domu. Je to rebelka, která se občas hádá se svojí matkou. Po návratu jejího otce se stává velmi nepřátelskou a trvá dlouho než si k němu najde cestu.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář