Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prokleté dědictví

Aureliano se po 10 letech strávených v New Yorku vrací zpátky do Venezuely, kde přebírá pozemky, haciendu a kávové plantáže, které zdědil po svém zesnulém dědovi Edgarovi.

Na tento majetek má i zálusk i Aurelianův mladší nevlastní bratr Adrian a odvěký rival rodiny Federico Montalbaňes. Aureliano se při projíždce na koni po svých pozemcích zamiluje do Federicovi dcery Jasmine. Na Jasmine si myslí potají i Adrian, ač je zasnoubený s Clarou sestrou Jasmine. 

 Federico a Adrian se proti Aurelianovi spojí. Jednoho večera, když je Aureliano na večeři s Jasmine mu Adrian s Federicem zapálí plantáže. Aureliano je zoufalý, protože ví, budou muset skončit s výrobou kávy. Jasmine se přestěhuje k Aurelianovi.

Federico zfalšuje dokumenty a prohlašuje za právoplatného majitele haciendy. Aureliana a Jasmine násilím vystěhuje, stejně jako Aurelianovu babičku. Přestěhují se do rodinné vily v Caracasu. Druhý den při romantické večeři se Aureliano a Jasmine zasnoubí.

Aureliano se druhý den vrací na haciendu pro zbytek svých věcích. Ve své pracovně ze které si bere důležité dokumenty, narazí na desky, kde stojí napsáno přísně tajné. Aureliano je otevře a dozví se, že Federico zabil jeho matku, sestru a že ho připravil o haciendu. Je šokovaný, běží to říct Adrianovi, ale ten ho vyhazuje z haciendy.

Ve svatební den Aureliana a Jasmine vtrhne do kostela Federico a Aureliana postřelí. Adrian mezitím unese Jasmine. Adrian ji uvězní na haciendě a bije ji. Chce ji mít pro sebe, ale nakonec si uvědomí, že miluje Claru a Jasmine osvobodí a pomůže ji utéct. Jasmine chodí potajnu navštěvovat Aureliana, který je v komatu.

Aureliano se probouzí a jde si vyřídit účty s Federicem. Vtrhen do jeho domu a začne se s ním prát. Do haly přiběhnou Jasmine, Adrian, Clara a Mario. Federico vezme pistoli a namíří ji na Aureliana.

Aureliano a Federico se hádají. Aureliano po chvíli řekne, že to byl on, kdo mu zabil matku a sestru a kdo ho připravil o dědictví. Na Federica se vrhne Adrian a Mario. Federico se s roztženým rtem skácí k zemi. Po chvíli se ale zvedne a opět míří na Aureliana. Do cesty se postaví Adrian a kulka zasáhne jeho.

Adrian padá k zemi a ještě předtím poprosí o odpuštění Aureliana a Jasminu. Oba mu odpustí. Poté Adrian z posledních sil pohladí Claru po tváři a pošeptá ji, že ji miluje. Poté umírá. Clara se zhroutí a její bratr Mario ji utěšuje. Federico je odveden do vězení a odszouzen na doživotí.

Uplyne půl roku a Aureliano s Jasminou se berou. Clara na svatbě oznamuje, že čeká dítě s Adrianem. Mario konečně přestane truchlit pro svoji snoubenku Floru a zamiluje se do Aurelianovi sestřenice Meliny.

Aurelianovi a Jasmině se narodí syn Gustavo a dcera Bella. Clara porodí syna Adrianita. Mario si vezme Melinu a nají dceru Marianu a Sandru.

Spojili se dvě rodiny, která se dlouhá léta nenáviděli.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář