Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy k RO

5. 2. 2013

 

Ricardo Garcia - 33letý bývalý fotbalista. Nyní vlastní firmu, která vyrábí sportovní potřeby. Jeho první žena Alexandra, se kterou má dceru Evelyn, zahynula před 14 lety při nehodě. Jeho druhá žena Leonora je šílená. Má mladší sestru Lujan. Je postřelen Leonorou a falešně obviněn z nekalého obchodu. Nakonec si bere svoji lásku Astorii se kterou má další dvě děti - syna Juana a dceru Melinu.

Astoria Lopez - 26letá učitelka. Přichází do rodiny Ricarda jako společnice jeho dcery Evelyn. Nejlepší kamarádka Lujan. Nemá dobrý vztah se svým bohatým otcem, který ji opustil, když jí bylo 5 let. Je ponižována Leonorou. Je udeřena kamenem, později je unesena Leonorou. Prodělá leukémii, ale díky otci, který ji dá kostní dřeň se uzdraví. Bere si svoji lásku Ricarda a mají dvě děti - syna Juana a dceru Melinu.

Leonora Aciniego de Garcia - 30letá modelka. Psychicky nemocná. Druhá manželka Ricarda, nenávidí jeho dceru a sestru. Je povrchní, sobecká a chladná. Je neplodná a je ochotná udělat cokoliv, aby dala Ricardovi syna. Postřelí Ricarda, pobodá Evelyn nůžkami a unese Astorii. V záchvatu zastřelí svého otce, nakonec se zastřelí.

 

Luis Xavier

Alfredo Aciniego - 51letý podnikatel. Obchodní partner Ricarda a otec Leonory. Povrchní, snobský, jeho slabostí je jeho dcera. Snaží se jí pomáhat v jejích nekalostech. Ve firmě zpronevěří peníze a obviní Ricarda. Nakonec je zastřelen svojí dcerou.

 

Lujan Garcia - 26letá studentka. Po pádu z koně ve svých 10 letech je na vozíku. Ricardova mladší sestra, kterou vychoval. Byla jednou vdaná, ale manžel ji podváděl a tak se rozvedla. Je milá, přátelská. Pomohla Ricardovi vychovat Evelyn. Zamiluje se do zahradníka Carlose. Po operaci páteře se konečně postaví na nohy a zase chodí. Provdá se za Carlose a mají dvě děti - dcery Julii a Belindu.

Carlos Espozito - 27letý zahradník.Je dědicem obrovského majetku, ale nebaví ho život ve zlaté kleci, proto se rozhodl živit sám a rukama. Už od nástupu ke Garciovým miluje Lujan. Stojí při ní v těžkých chvílích života. Je nejlepším přítelem Astorie, které ve všem pomáhá. Carlos se s Lujan ožení a mají dvě dcery - Julii a Belindu.

Evelyn Garcia - 18letá studentka. Dcera Ricarda a jeho první ženy Alexandry. Od svých 4 let vyrůstá pouze s otcem. Má velmi ráda svoji tetu Lujan, velmi si oblíbí Astorii. Dělá naschvály Leonoře, kterou nesnáší a nepřeje si aby byla s jejím otcem. Je přátelská, ztřeštěná a citlivá. Zamiluje se do nevlastního bratra Astorie Arase. S Arasem se vezmou a odlétají spolu do New Yorku, kde oba studují umění, mají dceru Alexandru.

 

Lydia Lopez - 45letá učitelka. Matka Astorie, od doby co odešel její otec, tak mají komplikovaný vztah. Je spravedlivá, ale přísná. Nenávidí Astoriina otce, který ji opustil kvůli jiné ženě. Díky Astoriině nemoci si uvědomí, že Samuela, vlastně nikdy nepřestala milovat a že byla na svoji dceru až příliš tvrdá. Na svatbě své dcery se s ním usmíří a začnou spolu zase žít.

Samuel Johnsson - 48letý podnikatel. Otec Astorie a Arase, bývalý manžel Lydie. Opustil ji kvůli jiné ženě, za kterou odešel. S Astorií se nestýkal ( zakazovala mu to Lydia), přesto ji má moc rád. Svoji dceři věnuje kostní dřeň a konečně se usmiřují. Usmíří se s Lydií se kterou začne zase žít.

Aras Rivero Johnsson - 20letý student. Syn Samuela a jeho druhé ženy Olivie, nevlastní bratr Astorie. Po rozvodu rodičů se s matkou odstěhoval do New Yorku. Má velmi rád hudbu, je ztřeštěný, hraje na bubny a na kytaru. Má velmi rád Astorii, když zjistí, že je nemocná, odlétá do Buenos Aires. Zamiluje se do Evelyn, kterou si vezme. Odjedou spolu do New Yorku, mají dceru Alexandru.

Alexandra Medina de Garcia - 25letá klavíristka. První láska a žena Ricarda. Po svatbě se jim narodila dcera Evelyn, když jí byly čtyři roky, tak měla autonehodu a zemřela. Evelyn a Ricardo na ni však nikdy nezapoměli.Své dceři Evelyn se často zjevuje v podobě anděla a dlouhé hodiny si spolu povídají. Ricardo často mluví s její fotkou, kterou má schovanou v peněžence. Oba ochraňuje svoji láskou.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář