Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy

12. 3. 2013

Lucas Ponce - 35letý manažer. Vrací se zpět do rodného Caracasu, poté co mu zemřela manželka. Má mladšího bratra Martína, který mu od dětství záviděl. Zamiluje se do bratrovi manželky Rity. Jejich vztah musí čelit mnoha překážkám - Claudii, která je chce rozdělit, Martínovi, který je také chce rozdělit. Je neprávem odsouzen za zpronevěru. Claudie mu porodí dceru Carinu, z prvního manželství má dceru Mauru. Nakonec si Ritu vezme za ženu a mají spolu syna Pedra. 

Rita Valente de Ponce - 32letá právnička. Manželka Martína, kterého miluje, ale trápí jí to, jak ji ponižuje a hlavně, to že nechce děti. Zamiluje se do svého švagra Lucase, ale ví, že jejich láska není možná. Po pádu ze schodů ztratí paměť a Lucase si nepamatuje. Poté, co se ji vrátí paměť, tak se s Martínem rozvádí. Provdá se za Lucase a mají spolu syna Pedra.

Martín Ponce - 33letý manažer. Je manželem Rity. Od dětství záviděl svému bratovi Lucasovi.Ke své manželce je odměřený a nechce s ní dítě. Má tajný románek se svojí nevlastní matkou Elenou.Dělá vše proto, aby Rita nebyla s Lucasem. Po čase však zjistí, že ho Elena jen využila, že to byla ona, kdo dostala jeho matku do blázince a nechala zmizet otce. Usmíří se s Lucasem a rozvádí se s Ritou. Jeho srdce zahoří láskou ke Gabriele, jeho sekretářce. Vezme si jí a mají syna Juana.

doňa Elena Martínez de Ponce - 45letá byznysmanka. Je druhou manželkou Guillerma. Jeho první ženu Arianu dostala do blázince a jeho nechala zmizet na dovolené v džungli. Nenávidí své nevlastní syny,i když s Martínem měla románek. Má dceru Claudii, která je její velkou slabostí a velmi ji raní její smrt.Zpronevěří peníze a obviní z toho Lucase.Její hříchy jsou nakonec odhaleny a umírá při hádce s Martínem, kdy ji trefí vázou do hlavy,

Claudia Martínez - 28letá modelka. Je dcerou Eleny, která ji zbožňuje. Je rozmazlená a zvyklá mít vše, na co si ukáže. Líbí se jí Lucas a chce ho mít je pro sebe.Několikrát ho svede a otěhotní s ním. Dosáhne svého, když se s ní Lucas zasnoubí, i když ji nemiluje. Porodí Lucasovi dceru Carinu, kterou nenávidí. Neunese, že ji Lucas opustil, a tak se předávkuje prášky na spaní.

Lucas Santos

don Guilermo Ponce - 55letý manažer a majitel firmy Ponceicas. Otec Lucase a Martína. Se svojí první ženou Arianou se rozvede poté co skončí v blázinci. Oženil se s Elenou, kterou však nemiloval. Zmizí při výletě v džungli. Po letech se vrací zpátky a dá se dohromady se svojí první ženou Arianou, kterou nepřestal milovat. S Arianou si do pěstounské péče vezmou Cristiana a odjíždějí do New Yorku.

doňa Ariana Fuentes de Ponce - 52letá bývalá herečka. Matka Lucase a Martína a bývalá manželka Guillerma. Po rozvodu se díky Eleně dostala do blázince, kde bezdůvodně strávila deset let. Chodili ji tam navštěvovat synové. Po návratu z blázince se vrací zpátky do vily i do života Guillerama, do kterého se znovu zamilujeVezme si do pěstounské péče Cristiana, S manželem odjíždí do New Yorku.

Gabriella Garcia - 30letá sekretářka ve firmě Ponceicas. Před šesti lety se rozvedla se svým násilnickým manželem. Už od první chvíle je zamilovaná do Martína. Pomůže sehnat důkazi proti Eleně. Nakonec se ji splní přání a Martín se do ní zamiluje. Za Martína se provdá, po šesti letech manželství se jim narodí syn Juan. 

Cristian Mejia - 20letý tulák. Ariana a Guillermo ho najdou zbitého a zfetovaného na prahu jejich domu.Vezmou ho k sobě pod svá ochranná křídla. Snaží se dostat ze své závislosti, což se mu nakonec podaří. Projeví o něj zájem jeho pravý rodiče, ale on je odmítne. Ariana a Guillermo mu dají své příjmení. Nastupuje na univerzitu ke studiu ekonomie, zamiluje se do Maury.

Maura Ponce - 18letá studentka. Je to dcera Lucase a jeho první lásky. Po smrti matky zůstala sama s otcem, který ji vychovával sám. Je velmi obětavá a svého otce zbožňuje, stejně jako svoji babičku. Sní o kariéře lékařky. Do života ji vstoupí Cristian, zprvu ho však odmítá kvůli jeho závilosti, ale nakonec mu dá šanci.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář