Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stručný děj

3. 10. 2011

Lucas Ponce se vrací do Caracasu aby převzal vedení rodinného podniku. Naráží však jen na samou nenávist, do cesty se mu však postaví jeho vlastní bratr Martín, nevlastní matka Elena a její dcera Claudia. Lucas se zamiluje do své švagrové Rity, ale není jim přáno, protože všichni jsou proti jejich lásce.

Lucas se sblíží s Ritou, poté co ho ale přistihne v posteli s Claudií v hádce spadne ze schodů a ztratí pamět. Lucas je něšťastný a zasnoubí se s Claudií, protože po pár vášnivých nocích spolu čekají dítě.

Rita se vrací z nemocnice a s Martínem prožívají druhé líbánky. Elena mezitím zpronevěří firemní peníze a obviní z toho Lucase. Lucas je vzat do vazby a ve vězení myslí na Ritu. Uplyne šest měsíců a Claudia porodí dceru Carinu, ke které je chladná a je jí na obtíž.

Lucas je díky kauci svého bratra propuštěn z vězení. Těší se ze své dcery Cariny, které si Claudia nevšímá. Martín jednoho dne zjistí, že Elena dostala do blázince jejich matku Arianu a že nechala zmizet jejich otce. Martín se usmíří s Lucasem a společně se snaží odhalit Elenu.

Ritě se mezitím vrátila paměť a uvědomí si, že miluje Lucase. Lucas se rozchází s Claudií. Martín pochopí, že ho Rita nemiluje a proti ji dává volnost a rozvádí se s ní, zůstávají však přátelé a snaží se usvědčit Elenu. Claudia neunese rozchod a předávkuje se práškami. Lucas a Rita se berou a společně vychovávají Carinu.

Po dvou letech je z blázince propuštěna Ariana a vrací se do vily aby usvědčila Elenu. Lucas i Martín jsou rádi, že se jim vrátila matka. Po deseti letech strávených v džungli se vrácí i Guillermo, otec Lucase a Martína.

Ariana a Guillermo spolu začínají zase žít, ovšem musí se zbavit Eleny, která se mezitím dvakrát pokusila zabít Arianu a Lucase. Martín získá důkazy o tom, že Elena zpronevěřila peníze firmy a že se pokusila několikrát zabít jeho rodiče. V hádce Elenu uhodí do hlavy vázou a ta umírá.

Lucasovi a Ritě se narodil syn Pablo. Ariana a Guillermo se znovu vezmou a snaží se dát do pořádku jejich firmu, která byla díky Eleně na pokraji krachu. Martín se zamiluje do otcovi sekretářky Gabriely, po šesti měsících se vezmou.

O šest let později jsou Rita s Lucasem na dovolené na rodinné haciendě a Rita Lucasovi oznamuje, že čeká další dítě. Lucas ji vezme do náruče a vášnivě se políbí. Martínovi a Gabriele se konečně narodí vytoužený syn Juan. Ariana a Guillermo adoptují syna Cristiana a společně odjíždějí do New Yorku, kde otevřeli pobočku své firmy vyrábějící kosmetiku.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář