Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy

20. 9. 2013

 

Candelaria Crespo - 28 let. Pracuje jako služebná v domě Salazarových. Zamiluje se do Thiaga, ale díky Angelině si projde peklem. Z matčina donucení odjíždí k babičce na venkov. Po svém návratu se vrací i s dcerou Luisou. S Thiagem si k sobě oba hledají cestu, v tom se jim však marně snaží zabránit Angelina. Candelaria donutí svoji matku, aby se usmířila s Marcem, Candelariím bratrem. Candelarii se nakonec splní sen - provdá se za Thiaga a jeho matka se usmíří s jejím bratrem. Po dalších dvou letech porodí Thiagovi syna Rolanda.

Thiago Salazar - 33 let. Pracuje jako manažer rodinné firmy. Má snoubenku Angelinu, kterou však už nemiluje. Jeho osudovou láskou je Candelaria, která pracuje u nich v domě jako služebná. Poté co Candelaria bez rozloučení odjede si ač nerad bere Angelinu, protože s ním čeká dítě. V manželství je nešťastný a neustále myslí na Candelarii. Po jejích návratu se jí snaží získat zpátky, aby byl na blízku jejich maličké dceři Luise. Angelina ho pořeže a unese jeho malou dcerku. Thiago však zachrání svoji dceři Luise život a Angelinu nechá zavřít do blázince, kam ji čas od času chodí navštěvovat. Po anulování jeho manželství si bere svoji Candelarii, po dvou letech k nim přibyde syn Rolando.

Angelina Huerta de Salazar - 32 let. Pracuje jako modelka. Je snoubenkou Thiaga. Když se objeví Candelaria, tak se ji snaží od Thiaga všemožně oddělit. Využije Thiagova kamaráda Césara, aby otěhotněla. Docílí svého - Thiago se s ní ožení. Angelina ho však podvádí. Po návratu Candelarie a Luisy, se snaží zbavit Luisy. Postřelí Césara a pořeže Thiaga. Unese Luisu a chce ji utopit. Propukne u ní psychická porucha, díky které je zavřena do sanatoria. Porodí syna Martína, kterého dají na výchovu Césarovi. Do sanatoria ji chodí Thiago navštěvovat, ona ho však nepoznává.

Fidelia Crespo - 52 let. Je matkou Candelarie, kterou nadevše miluje. Když však zjistí s kým její dcera chodí, tak se snaží její lásku s Thiagem překazit tím, že ji pošle k babičce na venkov. Nenávidí Thiagova otce Artura. Kdysi spolu chodili, ale on ji beze slova opustil. Dlouho Artura odmítá, ale nakonec mu dá druhou šanci. Do života ji zasáhne její syn Marco, se kterým dlouhá léta nemluví. Na její svatbě s Arturem se s Marcem konečně usmíří.

Arturo Salazar - 55 let. Je to vlivný politik. Je otcem Thiaga a Cristiny. Své děti má velmi rád a ve všem je podporuje. Když se znovu setká s Fidelií, tak si uvědomí, že ji pořád miluje. Dvoří se jí, ale ona ho odmítá. Útěchu hledá v alkoholu. Nakonec si Fideliino srdce získá a vezmou se.

Cristina Salazar - 26 let. Studentka umění. Je dcerou Artura a sestrou Thiaga. Má svoji rodinu moc ráda. Trpí však silnými depresemi a musí chodit na psychoterapie. Má přítele China, který ji však bije a podvádí. Chce se pokusit o sebevraždu, ale život ji zachrání César. Postupem času se do Césara zamiluje, velmi ji však raní, když se dozví, že César je otcem Angelinina dítěte.Rozchází se s Chinem, díky tomu se stává sebevědomou ženou. Nakonec Césarovi odpustí a vychovává s ním jeho syna Martína. Vezmou se a po třech potratech porodí dceru Claru.

César Pulido - 33 let. Právník. Je už od studií nejlepším přítelm Thiaga. Je však tajně zamilovaný do Angeliny. Jedné noci ho Angelina svede a otěhotní s ním. César zachrání život Cristině, do které se zamiluje. Trpí výčitkami vůči Thiagovi, při slabé chvilce se přizná Cristině, která ho opustí. Napíše dopis ve kterém se přizná Thiagovi. Angelina ho vydírá a nutí ho aby byl jejím komplicem. On odmítne a Angelina ho postřelí. S Cristinou se usmíří a vychovávají spolu Angelinina syna Martína. Usmíří se také s Thiagem. Cristinu si vezme a narodí se jim dcera Clara.

Dr. Damian Garrai - 50 let. Je psychiatr. Léčí Cristinu a později i Angelinu. Má dvě dcery. Nevěří na lásku, protože si prožil zklamání. Líbí se mu zdravotní sestřička Theresa. Jeho dcery mu přejí, aby našel své štěstí a snaží se ho dávat s Theresou dát dohromady, což se jim nakonec povede. 

Esther Garrai - 25 let. Studentka medicíny. Je starší dcerou Damiana. Má velmi ráda svého otce a chce aby byl šťastný. Ona sama však šťastná není - chce být dokonalá a tak skoro nejí. To ji přivede do otcova sanatoria, kde se léčí s anorexií. Hodně se spřátelí se zdravotní sestrou Theresou, kterou dohazuje svému otci.

Carolina Garrai - 23 let. Studentka medicíny. Je mladší dcerou doktora Garraie. Má velmi ráda svoji sestru a otce, přeje si aby byl šťastný. Ona sama je matkou syna Paola. Nevěří na lásku. Je nejlepší přítelkyní Cristiny, kterou podporuje při její léčbě. Je velkou oporou své sestře, když bojuje s anorexií. Nakonec i ona dostane šanci být šťastná - zamiluje se do Marca, Candelariina bratra.

Theresa " Tessa" Tapia - 30 let. Pracuje jako zdravotní sestra na klinice dr. Garraie. Je velkou oporou Esther, když bojuje s anorexií. Ona sama skrývá své bolestné tajemství - má němou dceru Maru. Je dvakrát rozvedená, žije jen pro svoji práci a dceru.  Líbí se ji Dr. Garrai, bojí se ho však oslovit. Díky Esther a Carolině se ji její sen splní - s doktorem Garraiem začně chodit, později se k němu i se svojí dcerou nastěhuje.

Marco Crespo - 33 let. Živí se jako překupník drog a drobnými krádežemi, ujal se sirotka Rocca, kterého potkat na ulici. Léta nepromluvil se svojí matkou, ona mu dává za vinu smrt jeho dvojčete. Je unavený svým životem a chce začít od znova. Jeho slabostí je sestra Candelaria, kterou zbožňuje a chrání ji přede všemi. Velmi ho trápí odmítání jeho matky, ve slabé chvilce si podřeže žíly. Je odvezen do sanatoria, kde pozná krásnou Carolinu, která tam byla navštívit svoji sestru. Oba se do sebe zamilují, Marco se díky tomu stává lepším člověk. Nakonec nalézá odpuštění u své matky a oba se spolu usmíří.

Rocco - 20 let. Od dětství žije na ulici, živí se krádežemi a pracuje pro Marca. Rocco je zahořklý, nevěří lidem. Velmi si oblíbí Marca. Marco si vezme Rocca k sobě domů a vychovává ho jako svého mladšího bratra. Při jedné bitce je těžce raněn a nějaký čas je upoutám na vozík. Díky Marcovi se změní, je veselý a přátelský ke všem. Dokonce se mu podaří najít  biologcké rodiče, ke kterým se nastěhuje. 

Amália Goméz - 38letá podnikatelka. Je matkou Rocca. Měla ho v osmnácti letech, ale neměla peníze a nemohla se o něj starat, tak ho odložila na ulici.  Po čase se vdala za bohatého právníka, se kterým má dceru. Na svého prvorozeného syna zapomněla. Do života ji vstoupí Marco, se kterým prožije románek. Díky němu nalézá svého syna Rocca, kterého ze začátku odmítá, později když je však Rocco raněn, tak si uvědomí že ho má velmi ráda. Vezme si Rocca k sobě a dovolí mu studovat na univerzitě.

Davide Goméz - 40 let. Je úspěšným hudebním manažerem. Je manželem Amálie, kterou zbožňuje, stejně jako jejich dceru. Velmi ho raní, když Amália má románek s Marcem. Odhalí minulost své ženy a je z toho zdrcený, na vlastní pěst pátrá po synovi své manželky. Když ho nalezne, dá mu svoje příjmení a přijme ho za svého syna. Své ženě odpustí a Roccovi zaplatí studia na univerzitě.

Stefania Goméz - 18letá studentka umění. Je dcerou Amálie a Davideho. Je to velká rebelka, neustále se hádá se svojí matkou, protože ji nechápe. Vzdoruje autoritám ve škole a tak je na pár týdnů poslána na církevní školu, ze které se vrací jako jiná dívka. S otcem si velmi dobře rozumí. Když se dozví o matčině synovi a nevlastním bratrovi, tak to psychicky neunese a začne být závislá na prášcích. Po svém bratrovi pátrá, dvakrát se kvůli tomu ocitne u přestřelky, která ji málem stojí život. Rocco ji zachrání život. Stefania se usmíří s matkou a nad svým bratrem Roccem drží ochranou ruku.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář