Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děj

13. 11. 2011

Tato telenovela se odehrává v soukromé internátní škole Sv. Kateřiny. Ředitelem této školy je Damian Serrano, který žáky této školy šikanuje. Do školy přichází nový žák Sebastian Molina, který zde pátrá po dceři vraha svého otce.

Na škole se hned první den seznámí s Rickem a Rolandem Montalbo, kteří hrají ve školním fotbalovém týmu a jsou velmi oblíbení.

Po hodině biologie jde Sebastian po chodbě a nedává pozor a vrazí do krásné dívky Cataliny. Mile se na ni usměje, ale mu dá facku a odejde pryč. Sebastian se pousměje a odejde pryč.

Do školy chodí i Rebecca, nevlastní dcera ředitele školy, velmi se líbí Rickovi, ale ona jakékoliv pokusy o sblížení hned v zárodku uhasí.

Jednoho dne se jde Sebastian projít do parku a narazí na Catalinu, přisedne si k ní a začne si s ní povídat. Catalina ho vezme za ruku a políbí ho. Poté spolu ruku v ruce jdou na procházku.

Rolando chodí s krásnou Melissou, ale potají si myslí na krásnou Estrellu. Jednoho dne se s Melissou pohádá kvůli tomu, že se kamarádí i se žáky, kteří nejsou z bohatých rodin. Rolando odejde z pokoje a na chodbě potká Estrellu, která zrovna pláče. Rolando ji obejme a políbí. Estrella se od něj odtrhne a s pláčem uteče.

Mezitím Catalina a Sebastian tráví svoje zamilované chvíle. Druhý den ráno přijede za Catalinou její otec Claudio a řekne ji, že její matka Maura měla autonehodu a že leží v nemocnici. Catalina se sbalí a odjíždí s otcem, ještě předtím však vášnivě políbí Sebastiana.

Rick se prochází po fotbalovém hřišti, když spatří plačící Rebeccu. Rozběhne se k ní a je v šoku - Rebecca je samá modřina. Pomůže jí vstát a obejme ji. Rebecca však omdlí, Rick zavolá sanitku a ta Rebeccu odváží do nemocnice. Rick jede do nemocnice s ní.

Rolando se mezitím sbližuje s Estrellou, což se nelíbí Melisse. Sebastian je zdrcený, po setkání s Catalininým otcem zjistil, že to byl on, kdo té osudné noci zabil jeho otce. Je z toho zoufalý, protože to znamená, že jeho vztah s Catalinou budu muset skončit. Potká ho Melissa, která je nešťastná z Rolanda. Sebastian a Melissa si povídají a po chvíli jdou do baru, kde se oba opijou. Poté spolu skončí v posteli. Sebastian se ráno s hrůzou probudí, neví co se stalo a vedle něj ležela Melissa, v té chvíli do pokoje vešla Catalina. Když viděla Sebastiana s Melissou, tak s pláčem utekla pryč.

Rick se metizím v nemocnici dozví, že  Rebecca je sexuálně zneužívána. Rick je z toho zničený. Po chvíli jde k ní do pokoje, chytne ji za ruku a zeptá se, kdo jí to udělalt. Rebecca se rozpláče, že už tři roky ji sexuálně zneužívá a bije její nevlastní otec. Rick Rebeccu políbí a slíbí jí, že jí pomůže. Rick po návratu do školy zajde za učitelkou přírodopisu Camillou, které se svěří s tím co se stalo Rebecce, Camilla mu slíbí, že mu pomůže a společně vymyslí plán, jak zničit ředitele.

Mezitím si Catalina balí věci a chce odejít ze školy, přijde za ní však Sebastian, který ji vášnivě políbí. Catalina odmítá, ale poté se Sebastianovi oddá. Oba se spolu vášnivě a divoce pomilují. Sebastian se Catalině svěří se svým tajemstvím. Catalina mu odvětí, že ví, že její otec zabil toho jejího. Oba si odpřísáhnou láskou a Catalina mu slíbí, že svého otce pošle do vězení.

Běhen vánočních prázdnin Catalina prohledává otcovu pracovnu a najde důkazy o zavraždění Sebastianova otce. Zavolá to Sebastianovi, ten po chvíli i s matkou dorazí do jejich domu, když je uvidí Claudio, tak se snaží utéct, ale marně. Po chvíli do domu vtrhne policie a Claudia zatkne. Catalina a Sebastian se políbí, jejich matky se usmíří.

Camilla jde za ředitelem Damian, ten ji však začne sexuálně obtěžovat. Po chvíli z ní strhne oblečení, do ředitelny však vtrhne Rick s policií a Damian je zatčen. Rolando se rozešel s Melissou a začal chodit s Estrellou.

Na Silvestra se všichni sejdou na večírku u Cataliny. O půlnoci se Catalina se Sebastianem, Rick s Rebeccou, Rolando s Estrellou, Bruno s Camillou políbí. Nad jejich hlavami je překrásný ohňostroj. Pozé si všichni navzájem připijí a slíbí si velkou lásku.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář