Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děj

9. 2. 2013

 Hlavní hrdinkou je Melanie Santamaria. Je úspěšná herečka, producenti se o ni perou a jde z role do role. Je velmi bohatá a má snoubence Rodriga, který je úspešným politikem. Rodrigo ji při jedné slavnostní premiéře požádá o ruku a ona nadšeně souhlasí.


Rodrigo odjíždí na týdenní služební cestu. Melanie využije jeho nepřítomnosti a jede navštívit své rodiče do zapadlého městečka v Mexiku. Po příjezdu do města však jako první zamíří za jistým Juanem. Juan je prodavač, za kterého je vdaná. Před deseti lety, poté co potratila od něj odešla od té doby o něm neslyšela. Melanie chce po Juanovi podepsat rozvodové papíry. Juan se však sebere a odejde na pivo. Melanie je naštvaná a jede za rodiči. Její matka Maria ji přivítá s velkým nadšením, otec a její sestra Teresa ji ani neobejmou.

Melanie se pochlubí tím, že je zasnoubená a tím jaký vede život. Její matka je nadšená, protože si pro svoji dceru takovýhle život vždycky přála. Její otec ji však vrazí facku a naštvaně odejde na pivo. Její sestra Teresa ji nepogratuluju a s pláčem uteče do pokoje.

Na pivě se Melanin otec Carlos potká s Juanem, který je na mol opilý. Přisedne si k němu a mluví o Melanii. Juan se však rozzuří, dá Carlosovi pěstí a odchází. Melanie mezitím volá Rodrigovi, který se vrátil ze služební cesty a oznámí ji, že jede za ní, že se mu moc stýská. Melanie se mu to snaží rozmluvit, ale marně.

Druhý den se jde Melanie projít k řece. Potká tam Juana. Juan sedí na břehu a hází kamínky do vody. Melanie si k němu mlčky přisedne. Juan ji po chvíli řekne, že ji po jejim odchodu jel hledat, ale že ji nenašel a že ji nikdy nepřestal milovat, i když mu ublížila. Melanie ho pohladí po tváři a políbí ho. Poté odejde. Juan se pousměje a odejde.

Mezitím přijel Rodrigo. Melanie ho přivítá dlouhým polibkem. Nadšeně ho představí rodině. Rodrigovi se na první pohled zalíbí Teresa. Teresa sedí na dvoře, přisedne si k ní a dlouho si povídají. Poté se políbí, Teresa Rodrigovi řekne, že Melanie je vdaná a odejde. Rodrigo je zdrcený a utíká za Melanií. Rodrigo je hrozně hrozně rozčílený a vrazí Melanii facku. Melanie s pláčem uteče.

Bloudí městě a narazí na Juana. Juan ji pozve na tequilu. Melanie váhá, ale nakonec pozvání přijímá. Melanie a Juan vzpomínají na vše, co prožili. Po čtyřech hodinách odcházejí domů. Juan doprovodí Melanii. Ta ho před jejím domem políbí. Z okna je však spatří Rodrigo. Vyběhne z domu. Juanovi dá pěstí a Melanii zmlátí a poté ji odtáhne do domu. Tam ji znásilní. Poté odejde za Teresou se kterou se pomiluje.

Melanie se cítí ponížená. Vezme žiletku a podřeže si žíly. V koupelně ji najde matka, která ji hned odváží do nemocnice. V nemocnici se poperou Rodrigo a Juan. Carlos je však od sebe odtrhne a řekne, že u lůžka jeho dcery může být jen jeden. Rozhodne, že to bude Juan. Rodrigo mu však řekne, že Melanii nemiluje, že je s ní jen proto, že je krásná a kvůli prestiži. Carlos se neudrží a dá mu také pěstí.

Rodrigo však vytáhne pistoli, kterou nosí za pasem. Všechny v nemocnici ohrožuje pistolí. Jako rukojmí si vezme Teresu.Teresa je šokovaná. Rodrigo však vystřelí a trefí Juana. Je vážně raněn a hned ho operují. Melanie se probudí, když se dozví, co se stalo tak se s pláčem zhroutí. Hned jde za Juanem a bdí u jeho postele. Rodrigo však vtrhne do jeho pokoje a snaží se mu přestřihnout hadičku, která mu přivádí kyslík. Nepodaří se mu to, do pokoje vtrhne Teresa a zastřelí ho jeho pistolí.

Juan se uzdraví a s Melanií se berou v kostele. Teresa je odsouzená za vraždu, dítě, který čeká s Rodrigem porodí a dá ho na výchovu k Melanii. Sestry si odpustí. Uplnyne pět let - Melanie a Juan mají čtyři děti - Carinu, Samantu, Danielu a ještě vychovávají Teresina syna Leandra.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář