Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy k SM

9. 2. 2013

 

Melanie Santamaria / Melanie Geller - 32letá úspěšná herečka. Na střední škole se provdala za svého spolužáka se kterým čekala dítě, ale potratila. Po potratu ho bez rozloučení opustila a odešla do New Yorku, kde se z ní stala během deseti let úspěšná herečka. Má bohatého snoubence Rodriga. Vrací se do rodné vesnice, aby se rozvedla s manželem. Nikdo ji však nadšeně nevítá, obzvlášť její rodina. Chce se rozvést s Juanem, ale on odmítá. Po příjezdu Rodriga, který se k ní začne chovat chladně a hrubě si uvědomí, že se ji v její rodné vesnici začíná líbit a že opět pocítila náklonnost k manželovi. Projde si peklem. Nakonec obnoví svůj slib s Juanem, tentokrát v kostele. Spolu mají tři dcery - Carinu, Samantu a Danielu. Vychovává syna své sestry Leandra. S manželem se vrací zpět do New Yorku.

Rodrigo Villas - 40letý úspěšný politik. Snoubenec Melanie, který netuší o její minulosti. Po příjezdu do její rodné vesnice se stává milencem její sestry Teresy. K Melanii je chladný a hrubý. Bije ji a dokonce ji znásilní, nenávidí Juana a dělá vše proto, aby ho zničil. Přizná se, že Melanii nemiluje a že je s ní jen pro peníze a kvůli prestiži. Ohrozí na životě Teresu. Postřelí Juana, poté se mu snaží přestřihnout hadičku s kyslíkem. Nakonec je zastřelen Teresou.

Juan Paz - 33letý prodavač. Na střední škole se zamiloval do Melanie a vzali se. Čekali spolu dítě, ona však potratila, poté ho opustila. Juan se z jejího odchodu zhroutil, nikdy se už nezamiloval. Jel do New Yorku hledat Melanii, ale marně. Snažil se něco dokázat, ale nepovedlo se mu to, místo toho začal pít. Po jejím návratu se nejprve nemohou ani vystát a dělají si samé naschvály. Po přízejdu Rodriga se však Juan stává její spojencem a oporou v těžkých chvílí. S Melanií se znovu sblíží, Rodrigo ho však postřelí. Tři měsíce leží v komatu. Uzdraví se. S Melanií si znovu své Ano řekne v kostele. Mají čtyři děti - dcery Carinu, Samantu a Danielu. Vychovávají i syna Melaniny sestry Leandra. S manželkou a dětmi odjíždí do New Yorku.

Teresa Santamaria - 28letá kadeřnice. Mladší sestra Melanie. Vždycky ji záviděla její krásu a úspěch u mužů. Prožila románek s Juanem, který ji však nikdy nemiloval. Po příjezdu Rodriga se mění z hodné a plachá dívky na sexy mrchu a dračici. Stane se Rodrigovo milenkou a snaží se zničit Melanii a Juana. I ona však doplatí na svoji naivitu - Rodrigo si ji vezme jako rukojmí a málem ji zastřelí. Uvědomí si jaký doopravdy je a zastřelí ho. Je na deset let odsouzena do vězení, jejího syna mezitím vychovává Melanie. Usmíří se s Melanií, která za ní chodí na časté návštěvy do vězení.

Clara Santamaria - 50 let. Matka Melanie a Teresy. Vždycky upřednostňovala Melanii a přála si pro ní lepší život než má ona. V mládí se stala královnou krásy a živila se jako modelka. Je nešťastná se svým manželem, vytratila se vášeň z jejich manželství. Najde si milence, který však zemře při autonehodě. Uvědomí si, že její manžel není zas tak špatný a její láska k němu se zase obnoví. Pracuje jako prodavačka ve svém obchodu s oblečením. Má velmi ráda svoji rodinu.

Vitorrio Donate – mladý úspěšný podnikatel. Seznámí se s Clarou, do které se bezhlavě zamiluje. Oba spolu mají tajný románek. Jsou spolu šťastni a plánují, že svůj vztah zveřejní a odjedou spolu. Jejich láska však končí tragicky. Vittorio umírá při autonehodě, část jeho majetku připadne Claře.

Výsledek obrázku pro Gerardo Lomelí

Teodor Santamaria - otec Teresy a Melanie, manžel Clary. Svoji ženu miluje, ale chybí mu ve vztahu vášeň a porozumění od své ženy. Je nešťastný a najde si milenku - matku Juana. Má velmi rád své dcery, hlavně Melanii. Odchází od Clary a žije se svojí milenkou, nakonec však pochopí, že jeho láskou je Melanie a vrací se k ní.

Výsledek obrázku pro Leticia Perdigón

Rosa Paz - matka Juana. Svého jediného syna zbožňuje a přeje si aby byl šťastný. Zpočátku je proti Melanii, nemůže jí odpustit, že ublížila jejímu synovi. Léta je zamilovaná do Teodora - Melaniina otce. Začnou spolu žít a zasnoubí se, Teodor ji však opustí kvůli své ženě. Rosa je nešťastná, všechnu svoji lásku poté věnuje synovi a opuštěným dětem.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář