Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děj

8. 12. 2013

 Tato telenovela se odehrává v Mexicu. Jde o příběh dvou rodin - Rujeles a Caceres. Rodina Rujelesových vlastní úspěšné zahranictví, mají pobočky po celé zemi a navíc vyvážejí květiny i do USA. Rodina Caceresových se však se svým zahradnictvím dostala do finančních problémů a navíc se jim nedaří pěstovat tak skvělé růže jako mají Rujelesovi.

Příběh začíná ve chvíli, kde se Eugenia Rujeles vrací do rodné země, aby přezvala vedení podniku. Eugenii však na letišti okradou, začne křičet. Všimne si toho Horacio Caceres, který se právě vrátil z kongresu. Rozběhne se za zlodějem a chytí ho. Kabelku vrátí zpět Eugenii, ta mu poděkuje a odjíždí domů. 

Eugenia není doma moc vítána, obzvlášť její matka Asunción ji nadšeně nevítá, má se totiž ujmou vedení rodinného podniku.Eugenia myslí na tajemného zachránce, který ji vrátil její kabelku. Druhý den ráno se jede se svoji sestrou Julietou projet na koni. Eugenia má nehodu, kůň zakopne a Eugenia spadne a rozrazí si hlavu. Julieta se jen ušklíbne a ujede. Eugenia tam dlouhé hodiny leží a volá o pomoc, její volání uslyší Horacio, který se jel také projet. Ošetří ji jeji ránu a dopraví ji domů. Eugenia ho políbí.

Horacio se vrací domů, tam už na něj čeká jeho žena Eleonora, která na něj hrozně žárlí. Horacio se potichu vkrade do pokoje, myslí na polibek s Eugenií. Eugenia se mezitím doma vypraví do nemocnice, její matka Asunción ji to však zakáže a zmlátí ji. Eugenia je nešťastná a nechápe proč ji tak nenávidí. Začne brečet a uslyší ji její bratr Orlando, který ji ihned přispěchá na pomoc. Naloží ji do auta a odváží ji do nemocnice.

Asunción mezitím přijde anonym, kde stojí, že její dcera Eugenia se stýká s Horaciem Caceresem. Ona je z toho v šoku, nechápe jak ji její dcera mohla takto zradit. Pověří proto Julietu, aby Eugenii sledovala, ta souhlasí. Eugenii mezitím ošetří v nemocnici, kde zase narazí na Horacia, který ji pozve na večeři. Ona souhlasí. Oba si večeři moc užijí a poté jdou do hotelu kde prožijí vášnivou noc.

Druhý den ráno se vrací Eugenia domů, její matka na ni čeká v hale s bičem a zbičuje ji. Její křik slyší Orlando, který okamžitě běží dolů a svoji sestru zachrání před matčiným hněvem. Asunción nařídí svému komplicovi, správci zahradnictví Paulovi, aby zapálil celé zahradnictví Caceresových a dal najevo Horaciovi aby nechal na pokoji její dceru. Paulo ji poslechne. V noci se tajně vkrade do zahradnictví, celé polije benzínem a zapálí ho. Zahradnictví ihned shoří. Horacio si toho všimne a běží ven, aby zachránil rodinný podnik. V tu chvíli ho však napadne Paulo, který na něj čeká a surově ho zmlátí. Díky správci zahradnictví Caceres se jim však podaří zachránit růže, které tu pěstují. Luigi Caceres se prochází po zahradnictví a počítá škody. Po chvíli si všimne, že na zemi nehybně leží jeho bratr Horacio, ihned ho odváží do nemocnice.

Paulo ještě ten večer řekne Asunción, že splnil její příkaz. Ona ho pochválí a zaplatí mu za mlčení. Netuší však, že za dveřmi je poslouchá Orlando. Ihned běží za Eugenií, aby ji řekl, co jejich matka provedla. Eugenia je z toho zděšená, chce jet za Horaciem, ale nemůže, protože ji Julieta zamkla v pokoji. Orlando ji proto pomůže udělat provaz z prostěradla a oba utečou oknem. Horacio mezitím bojuje v nemocnici o život, u jeho lůžka sedí Eleonora, on však vyvolává neustále Eugeniino jméno. Eleonoru to velmi raní, vtiskne mu pusu na tvář a odchází z pokoje. Na chodbě se setká s Eugenií, mlčky skloní hlavu a s pláče utíká z nemocnice.

Mezitím se vrací Luciana, matka Horacia a Luigiho. Když se dozví co se stalo, tak jede za Asunción, aby ji důrazně varovala. Když k ní přijede, tak Asunción se ji vysměje a řekne, že nebudu mít klid dokud její rodinu nezničí. Luciana je z toho zdrcená a nechápe, kde se v Asunción bere ta nenávist, kdysi to přece byly nejlepší kamarádky.

Julietu těší sestřino utrpení, rozhodne se tedy, že ji ještě víc ublíží. Požádá Paula, aby nařízl brzdy v jejím autě. Paulo to mlčky udělá. Orlando však Paula přistihne u sestřina auta a vypráská ho z haciendy. Poté jede do zahradnictví. V prudké zatáčce však dostane smyk a havaruje. Kolem jede Eleonora, která neváhá a naloží ho do auta a doveze ho do nemocnice. Horacio se mezitím probouzí, vidí nad sebou Eugenii. Políbí ji a řekne, že ji miluje. Ona mu taky vyzná lásku. Eugenia vyjde z pokoje a uvidí jak vezou na operační sál Orlanda, zhroutí se z toho. Vzkřísí ji Eleonora. Eugenia se v slzách zhroutí na židli, Eleonora ji utěšuje, že to bude dobré. Eugenia ji vezme za ruku a omluví se ji za to, že ji přebrala manžela. Eleonora ji řekne, že to nevadí, že jejich manželství neklapalo a že je ráda, že se to stalo.

Asunción vyláká na schůzku Lucianu. Luciana přijede na smluvené místo, Asunción už tam na ni čeká a chce ji zabít. Drží ji pistoli u hlavy, Luciana se s ní začne prát a ji kamenem do hlavy. Asunción se skácí k zemi. Po chvíli vyběhne Julieta z auta a snaží se chytit Lucianu, což se jí povede. Asunción se po chvíli probouzí a vidí Julietu jak nad Lucianou stojí s pistolí. Vezme si ji od ní a míří na ní. Luciana ji řekne, ať ji klidně zabije, ale že ani to nezničí to přátelství které mezi nimi před lety bylo. Asunción se ji vysměje a řekne jí, že ji nenávidí, protože ji sebrala jedinýho muže, kterýho kdy milovala. Luciana ji řekne, že to není její vina, že se do ní Renato zamiloval. Asunción klesne v slzách k zemi a zakřičí, že to byla ona, kdo zabila svého muže Omara. Julieta je z toho v šoku, najednou začne svoji matku nenávidět. Rozběhne se k ní a pomůže utéct Lucianě.

Orlando se probral. U jeho postele seděla Eugenia. Orlando svojí sestře řekl, že ona měla ležet na jeho místě. Eugenia se zděsí a běží to říct Horaciovi. Po chvíli do pokoje přijde Eleonora, která mu přinese bonboniéru. Orlando ji poděkuje za záchranu života a ona mu řekne, že až se uzdraví, tak půjdou na večeři. Orlando souhlasí a Eleonoru políbí.

Luciana pospíchá za Horaciem do nemocnice, všek vypoví co se stalo. Eugenia je zděšená, nevěří, že její matka by byla něčeho takového schopná. Po chvíli však do nemocnice vrthne Julieta a má v ruce zbraň. Chce zastřelit Eugenii, na kterou míří. Julieta svojí sestře řekne, že ji nenávidí a že ji zabije. Než však Julieta stačí vystřelit, tak ji k zemi strhne Luigi, který ji odzbrojí. Sváže Julietě ruce a zavolá policii. Po chvíli dorazí i Asunción, když vidí, že její dcera Eugenia je naživu, tak z kabelky vytáhne nůž a bodne ji do břicha. Po chvíli se s ní začne prát Luciana, kterou bodne do ramene. Luigu odzrbojí i Asunción a společně s Julietou ji předá policii.

Když se Horacio dozví, že Eugenii a jeho matku bodly, tak je jde navštívit. Na chodbě však potká Eleonoru. Přisedne si k ní a svěří se jí, že ji už dávno nemiluje a že jeho osudovou láskou je Eugenia. Eleonora se pousměje a řekne mu, že ona se zamilovala do Orlanda. Oba se obejmou a Horacio pospíchá za Eugenií a za matkou. Po jejich zotavení se všichni vrací z nemocnice domů. Eleonora se stěhuje od Horacia, jde bydlet na haciendu Rujelesových. Eugenia se naopak stěhuje ke Caceresovým. Eugenia a Horacio se té noci pomilují. Luciana přichystala velkou oslavu. Na tomto večírku se Horacio a Eugenia zasnoubí. Všichni jsou šťastni, jen Luigi ne. Sedí opodál a hází do sebe panáky. Najednou mu však někdo zakryje oči, Luigi se otočí a vidí za sebou svoji manželku Kareliz, která se k němu vrátila. Oba si padnou do náruče a políbí se. Luciana a Renato jsou spokojeni, že jejich děti jsou šťastni.

Uplyne rok. Eugenia a Horacio mají velkou svatbu, za svědka jim jdou Orlando a Eleonora, které se pod šaty rýsuje těhotenské břísko. Luigi a Kareliz jejich svatbu pozorují s jejich synkem Girem, který se jim narodil poté, co se usmířili. Po dalších svou letech mají Eugenia a Horacio dvě děti - dceru Majidu a syna Yuriho. Eleonoře a Orlandovi se narodila dcera Pia. Květinářství Rujeles a Caceres se spojilo v jedno a bylo nejúspěšnějším v zemi. Všichni žili šťastně a spokojeně.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář