Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy

8. 12. 2013

 

Eugenia Rujeles - 33letá podnikatelka. Dlouhá léta žila v USA, vrací se převzít rodinnou firmu. Doma ji však nevítá nikdo, kromě bratra Orlanda. Její matka a sestra ji dělají ze života peklo. Matka ji zmlátí a zbičuje, chce ji zastřelit a podobá ji. Její osudovou láskou je Horacio Caceres. Za Horacia se provdá a mají spolu dvě děti - Majidu a Yuriho. Díky ní se obě konkurenční zahradnictví spojí v jedno.

Horacio Caceres - 32letý podnikatel a pěstitel růží. Je ženatý s Eleonorou, ale jeho manželství prochází krizí. Zamiluje se do krásné Eugenie,které dvakrát zachrání život.Projde si peklem kvůli její matce a sestře, jeho matka ho nechá zmlátit, vypálí mu zahradnictví a Julieta se ho snaží svádět. Má bratra Luigiho, kterého má moc rád. S Eleonorou se rozvede, protože oba si uvědomí, že jejich manželství nemá cenu a taky proto, že milují oba někoho jiného.Nakonec se ožení s Eugenií a mají spolu dvě děti Majidu a Yuriho.

Asunción Montecruz de Rujeles - 52letá podnikatelka. Je matkou Eugenie, Orlanda a Juliety. Nenávidí svoji dceru Eugenii a syna Orlanda. Její slabostí je Julieta. Její největší nepřítelkyní je však Luciana, její bývalá kamarádka a Renato její bývalý snoubenec.Nesnáší rodinu Caceresových a chce je zničit. Pokusí se zabít Eugenii, Orlanda a Lucianu. Nakonec je za své hříchy potrestána vězením.

Julieta Rujeles - 23letá modelka. Je nejmladším a nejoblíbenějším dítětem Asunción. Nenávidí své sourozence, obzvláště Eugenii. Snaží se svádět Horacia, pokusí se svoji sestru zabít. Svého bratra se snaží otrávit. Sice zachrání život Lucianě, protože se dozví, že její matka zabila jejího otce, ale i přesto chce dokončit svůj plán, neštítí se ničeho. Julieta je za své hříchy potrestána vězením.

Orlando Rujeles - 30letý podnikatel. Je synem Asunción. Má sestry Eugenii a Julietu. Eugenii má moc rád a pomáhá ji s jejím vztahem s Horaciem. S Julietou nevychází od doby co se ho pokusila otrávit. Díky matce bojuje o život. Zamiluje se do Eleonory, která mu zachrání život, Vezmou se a mají spolu dceru Piu. Po uvěznění matky se stává majitelem rodinného ranče.

Eleonora Paz de Caceres de Rujeles - 32letá pěstitelka růží. Je manželkou Horacia, jejich manželství však prochází krizí od té doby, co přišli o dítě. Ze začátku se o něj snaží bojovat, ale marně. Málem se stane obětí intrik Asunción, kvůli které málem ohluchne. Zachrání život Orlandovi. S Horaciem se rozvádí, protože pochopí, že její láskou je Orlando. Stane se nejlepší kamarádkou Eugenie. Za Orlanda se provdá a mají spolu dceru Piu.

Luigi Caceres - 35letý podnikatel. Je starším bratrem Horacia. Pomáhá mu s jeho vztahem s Eugenií, zachrání život svému bratrovi a Eugenii. V osobním životě však prožívá trápení - jeho žena Kareliz od něj odešla, protože ji byl nevěrný a neměl na ni čas. Snaží se ji získat zpět, ale marně. Při jednom večírku se však jeho žena Kareliz vrací, protože si uvědomí, že ho miluje. Usmíří se a narodí se jim syn Giro.

Kareliz Borge de Caceres - 35letá reklamní manažerka. Je manželkou Luigiho, kterého moc miluje. Velmi ji však trápí to, že na ni nemá čas. Je zoufalá a útěchu hledá v prášcích. Když ji Luigi podvede, tak se pokusí o sebevraždu. Zachrání ji, ale je dlouhé měsíce v sanatoriu. Chodí ji tam navštěvovat Luigi, ale ona ho odmítá. Po uzdravení se vrací zpátky k manželovi, protože si uvědomí, že ho pořád miluje. Dá mu druhou šanci a narodí se jim syn Giro.

doňa Luciana Lourdes de Caceres - 55letá rančerka. Je matkou Liugiho a Horacia. Bývala nejlepší přítelkyní Asunción, ale rozhádaly se kvůli chlapovi. Snaží se své syny chránit a má je moc ráda. Je spokojená ve svém manželství. Projde si však peklem díky Asuncion a Julietě, které ji chtějí zastřelit. Po této události obnoví svůj manželský slib s Renatem. 

don Renato Caceres- 55 letý podnikatel a majitel zahradnictví Caceres Rosa. Je otcem Luigiho a Horacia. Kdysi chodil s Asunción, ale nakonec se zamiloval do její nejlepší kamarádky Luciany, kterou si vzal. Asunción se ho snaží připravit o zahradnictví a on o něj musí bojovat. Má velmi rád svoje syny a velmi ho trápí, že jsou nešťastní. I po letech je bláznivě zamilovaný do své ženy se kterou obnoví manželský slib.

Paulo - 40letý správce zahradnictví Rujeles. Je spojencem a milencem Asunción. Zapálí a brutálně zmlátí Horacia, nařízne brzdy v Eugeniině autě. Je však přistižen Orlandem,který ho z haciendy vyhodí. Po čase se vrací aby svědčil proti Asunción a Julietě. Dostane podmínku a musí si to odpracovat v nápravném zařízení pro mladé. 

Betina Caceres - 23letá studentka. Neteř Renata a Luciany, kteří se jí po smrti rodičů ujali. Je agresivní a s nikým nevychází. Jediný, koho zbožňuje je její bratranec Horacio. Betina se chytne špatné party - začne fetovat a krást, pod vlivem drog způsobí nehodu, při které zemře její kamarádka. Díky tomu se rozhodne skončit s drogama a nastupuje do léčebny. Seznámí se s mladým terapeutem Pacem, který ji ukáže, že i ona může být milována. Díky Pacovi a podpoře rodiny se dostane ze své závislosti a s tetou a se strýčkem se usmíří. Poté se vrací na univerzitu a zasnoubí se s Pacem. 

Paco Muňoz - 29letý terapeut. Pracuje v léčebně pro drogově závislé. Jeho metody jsou velmi neotřelé, je mezi svými klienty velmi populární. Jeho práce je pro něj všechno. Má malou sestru Emmu, kterou po smrti rodičů vychovává sám. Přivydělává si jako model, aby uživil sestru. Zamiluje se do Betiny, je svými city k ní zaskočen, protože nechce porušit předpisy a začít si nic s klientkou. Jeho city jsou však silnější. Odchází z léčebny, aby mohl být s Betinou, oba se spolu zasnoubí a Paco nafotí celosvětovou kampaň na spodní prádlo a stane se z něj milionář.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář